• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • WeheartIt
 • ChiaX

  Heisann dere! 

  Er kommet tilbake til Bergen, etter å ha vært hjem-om siden i går. - Ble et lite stopp på Os, for å titte litt i butikker der, siden det var passe tidlig, og ikke mange folk på senteret. Fikk kjøpt med meg blant annet en boks med protein pannekaker fra Life.

  Har lurt lenge på å kjøpe de, og nå måtte jeg nesten bare gjøre det. Lurte veldig på å kjøpe en pakke med ChiaX, men den ble byttet med pannekakene. Nå har jeg tittet tilbake på YouTube hvor jeg har sett litt på hva man kan bruke ChiaX til. Og videoen under, med is-teen ser så spennende ut! Blir jo inspirert av bare den minste ting, så holder på å søke litt rundt på nettet nå, og se litt flere videoer med dette, så får vi se hva jeg gjør i morgen. :-)  Har du erfaring med Chiafrø? 


  Egenskaper: Disse bitte små frøene har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Chiafrø smaker veldig lite, og kan derfor tilsettes mange forskjellige retter uten at de vil påvirke smaken. Dette er gunstig om du ønsker å tilsette maten fiber, antioksidanter, omega 3, kalsium med mer uten at det skal påvirke smaken. Innholdet av fettsyrer i chiafrø er mye høyere enn hos de fleste andre frøsorter, og chiafrø inneholder mye omega 3 ". (Link her). 
  Kommentarer

  katrinenie

  13.04.2015 kl.21:13

  Kjempe fin blogg :-)

  Therese

  13.04.2015 kl.21:15

  katrinenie: Tusen takk! :-))

  Skriv en ny kommentar

  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits