• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • WeheartIt
 • Vellykket helg!

  Heisann hoppsan! Hadde en kjempegøy kveld i Strandvik i går med en herlig gjeng. Ble hentet av Mathilde i 15-tiden i går hvor vi reiste ned på butikken og kjøpte med oss litt alkohol før vi dro inn til Strandvik. Der satte vi oss bare på terrassen og snakket om alt. Vi begynte å lage til taco i 18-tiden, og like etter kom resten av gjengen. 

  Så fikk vi ryddet av bordet og startet kvelden for fult. Vi vorset frem til 23-tiden, før vi ble kjørt til Vinnes hvor vi var på Vinnesfestivalen. Selv hadde jeg ikke vært på det før, så for meg var det veldig spennende og hadde nok litt forventninger til hva som ble spilt på senen. Kanskje ikke det jeg helt så for meg, men det var allikevel helt greit. Fikk danset til flere sanger og ledd veldig mye, og da er kvelden ganske komplett for min del. 


  Mathilde og meg mens vi holdt på å stelle i stand maten. :-) 

  Ellers fikk jeg møtt på noen jeg har gått på skole tidligere med, blitt kjent med noen nye folk som var kjempe hyggelige. Vi dro tilbake i halv 3-tiden og hadde et aldri så lite nasj frem til ca. 6-tiden i dag morges. Hehe, kjempegøy! Fikk sovet et par timer før jeg våknet i 11-tiden, hvor jeg satt ute med de andre og solte oss i noen timer før jeg reiste hjem til Mamma. Var nett en tur oppe hos Onkel og grillet og var med to av søskenbarna mine, noe som alltid er kjempegøy. - Med andre ord, en veldig vellykket helg. :-)) 
  Kommentarer

  Henriette Honsrud

  21.06.2015 kl.22:55

  Så fin blogg du har :) hvor lenge har du blogget? Og hva tar du bilder med? :) Ta gjerne en titt innom min blogg også :) Ønsker deg en fin kveld videre!

  Therese

  22.06.2015 kl.18:18

  Henriette Honsrud: Tusen takk!Jeg tar bilde med iPhone 5c og samsung nx 11. Jeg har blogget i 6.år :-)

  Skriv en ny kommentar

  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits