• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • INNKJØP; NIKE LUNARGLIDE 7

  Heisann! I går var det ByLørdag i Bergen sentrum. Vi hadde kjempegode tilbud på salongen med -30% på alle produkter, og -15% på GHD tengene våres. - Det var travelt fra vi åpnet til vi stengte, men det gjør forsåvidt ikke noe, siden det er da det er gøyest og jobbe. Når man har noe å gjøre hele tiden, og knapt har tid til å ta seg noe å spise. Jeg fikk nådd å løpe innom Galleriet som også hadde noen supergode tilbud, for min del, så var det sko jeg var på utkikk etter, hvor jeg endte opp med to nye sko par. Et var fra DinSko, helt enkle og hvite, og ett fra Sporten.   Pictures from work  Siden sist

  ... Har jeg vært på spillkveld hos hun ene på jobb - Kjempegøy! Så var jeg med Francesca fra jeg kom hjem fra jobb til jeg la meg i går. Jeg hjalp henne med litt av oppussingen hun holder på med, også dro vi til Askøy på kvelden og fikk hentet noen stoler til spisebordet. Og i dag har jeg bare vært på jobb.

  I morgen blir det jobb fra 9-18:00, Også blir det endten sommerfest hjemme eller innflyttnigsfest her i Bergen ho noen venner. Klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal dra på, så vi får se om jeg får bestemt meg eller ender opp med å bare være hjemme med Francesca. 

  ​Vi skrives! Hva har du gjort de siste dagene? 

  Første dag i leiligheten

  I skrivende stund ser jeg på The vampire diaries, hvor jeg er på sesong 6, episode 21. Det er så spennende, og jeg lever meg jo helt inn, hvor jeg blir helt "neineinei" om det for eksempel er noe fælt som skjer, - Jeg fikk forresten kjøpt med meg en aldri så liten sil til teen fra Søstrene Grene. Jeg er ikke en som drikker te til vanlig, men nå har jeg kjøpt meg grønn te fra Kremerhuset, så får vi se hvordan det går. - Jeg ville helst ha den typiske klypen, men den hadde de ikke inne, så da ble det denne eggformede silen, som jeg er veldig fornøyd med. Veldig søt, og enkel, Kostet hele 13 kr. :-) 


  Den første natten og morgenen i leiligheten gikk veldig greit. Nådde bussen jeg hadde tenkt å ta, og nådde jobb. Så da er jeg tilbake i rutine, nærmest. Nå skal jeg fortsette å se siste siste episode, så skrives vi senere.

  Hva er din favoritt te?

  Endelig flyttet inn

  God kveld dere. Nå har jeg endelig fått flyttet inn i den nye leiligheten, og fått stort sett alt av tingene mine på plass. Hun jeg nå bor med kjente jeg jo ikke fra før av, men satser på at det blir kjempebra allikevel.

  Francesca som hun heter, har kjøpt leiligheten, og har pusset opp nesten alt. Har litt igjen, men det gjør meg ingenting. Hun og faren hennes holder på å feste benkeplatene på kjøkkenet i dette øyeblikket. Så er det ikke så alt for mye igjen å gjøre før alt er ferdig. Hun håper vel på å være ferdig med alt til august, siden da skal hun begynne å jobbe, og da er det jo litt kjedelig å først være på jobb, så komme hjem og måtte pusse opp. - Hun er kjempe effektiv, og det ser kjempebra ut alt hun har gjort frem til nå. Hun har jo gjort alt selv med bare litt hjelp fra foreldre og venner. Gleder meg sånn til å se når hun er ferdig. :-)

  Så jo helt bombandert ut da jeg bare hadde satte alt over alt, og åpnet alt. Hehe.Liker veldig godt utsikten da, men kanskje litt høyt, siden vi er i 12. etasje. Hvordan har deres dag vært?

  Bjørneparken

  Heisann dere, da tenkte jeg å vise noen bilder fra da jeg var innom Bjørneparken på vei hjem fra Moss. Syns det er så spennende å kunne komme så nærme innpå dyrene, men samtidig så er det så trist å se at de er innesperret, og ikke kunne få gå ute i det fri. 

  Hva syns du om dyrene som blir satt i bur?

  Moss

  Hei! Ferien startet forrige uke, og det endte med en nærmest spontan tur til Moss sammen med mamma. Vi reiste på tirsdags morgen til Arna, og tok toget til Drammen, før vi gikk på neste tog til Tønsberg for å hente en bil. - Vi kjørte direkte til Nes Camping på Moss hvor vi bodde hos en nabo som også var der. Vi reiste til Askvoll på lørdag, og hjem på søndag. I går reiste vi ut til Bergen igjen med flyttelasset mitt, siden jeg overtar et rom i en leilighet denne uken. Òg i dag reiser vi tilbake til Asvkoll. Så dagene har egentlig gått i ett hele uken, noe jeg tror den vil gjøre hele ferien. - Oj, håper du tok en pustepause mens du leste, hehe! - Vi skrives! Hva har du gjort i ferien så langt?   Daydreaming

  Nå sitter jeg bare å drømmer meg bort. Blar side opp og side ned på weheartit, og bare gleder meg til å oppleve nye ting. Reise, se på alt som finnes der ute. Jeg føler meg nesten litt fanget her jeg er nå, men i morgen skal jeg allerede på en liten tur med mamma. Vi bestilte nett tog billetter, så jeg gleder meg veldig til hva de neste dagene har å by på. Eneste minus er vel at togturen tar noen timer, men jeg håper på å få sett mye og knipset mange fine bilder som jeg allerede gleder meg til å dele med dere.  ? Det kommer nok allerede nye bilder på instagram kontoen min i morgen, så dere kan alltids følge meg der med brukernavn @thereseeikeland (link).  Det er forresten mer oppdatering på instagram kontoen enn her på bloggen. - Håper noen av dere vil følge meg! :-) (Alle bildene i dette innlegget er fra weheartit.com). 


  Har du planer for denne sommeren? 

  Inspiration for the new bedroom

   

  God ettermiddag mine fine lesere. ♥

  Tenkte å dele et aldri så lite soveroms inspirasjons innlegg med dere. Jeg flytter jo ganske snart og i den annledning har jeg tittet en del rundt for å se etter litt inspirasjon til det nye rommet. Det er hvit, og har et innebygd klesskap. Også er det en seng der. Det er alt, så tanken for øyeblikket blir å forhåpentlig vis få inn en skrivepult, et stort speil samt noen hyller kanskje, en lampe og kanskje en søt hvit eller rød stol. - Hva syns du om inspo bildene og hva ville du innredet ditt soverom med?   ENDELIG

  Heisann hoppsann! Nå er det endelig ferie for min del. Skulle egentlig startet på ferien min i forrige uke, men fikk flyttet den til midten av august, siden da skal jeg på tur med Ina som også jobber i Ramsvik. Herlighet som vi gleder oss til denne turen! 

  Neste uke har jeg egentlig ikke noen planer. Gleder meg bare til å få trent mye, og forhåpentlig vis kanskje tatt meg en tur på Tysnesfestivalen, men er litt dyrt, så må kanskje revurdere det. Så har jeg gleden av å fortelle dere mine vakre lesere at jeg har skrevet kontrakt og hentet nøklene til den nye liligheten jeg skal flytte inn i. For en lettelse! Fikset det på onsdag, og nå er det bare å vente til 15. juli så overtar jeg rommet. Jeg skal bo med en annen jente som jeg ikke kjenner, men vi har delvis fått en grei kjemi allerede, så satser på at det blir bra! :-) 

  Var forresten og overnattet hos Celine på Os i natt, siden jeg ikke nådde bussen hjem i går etter jobb siden jeg hadde senvakt og jobbet til 20:00, og siste bussen min hjem gikk 19:30. Hehe, ikke det beste busstilbudet nei. - Men det gjorte egentlig ingenting i går, var kjempe koselig å tilbringe tid med henne!!   Fikk forresten farget etterveksten min i dag, siden jeg har ferie i to uker, var virkelig på tide, og håret føles alltid så godt etterpå. 

  Vell, vi skrives før dere vet ordet av det. :-)  

  Vellykket helg!

  Heisann hoppsan! Hadde en kjempegøy kveld i Strandvik i går med en herlig gjeng. Ble hentet av Mathilde i 15-tiden i går hvor vi reiste ned på butikken og kjøpte med oss litt alkohol før vi dro inn til Strandvik. Der satte vi oss bare på terrassen og snakket om alt. Vi begynte å lage til taco i 18-tiden, og like etter kom resten av gjengen. 

  Så fikk vi ryddet av bordet og startet kvelden for fult. Vi vorset frem til 23-tiden, før vi ble kjørt til Vinnes hvor vi var på Vinnesfestivalen. Selv hadde jeg ikke vært på det før, så for meg var det veldig spennende og hadde nok litt forventninger til hva som ble spilt på senen. Kanskje ikke det jeg helt så for meg, men det var allikevel helt greit. Fikk danset til flere sanger og ledd veldig mye, og da er kvelden ganske komplett for min del. 


  Mathilde og meg mens vi holdt på å stelle i stand maten. :-) 

  Ellers fikk jeg møtt på noen jeg har gått på skole tidligere med, blitt kjent med noen nye folk som var kjempe hyggelige. Vi dro tilbake i halv 3-tiden og hadde et aldri så lite nasj frem til ca. 6-tiden i dag morges. Hehe, kjempegøy! Fikk sovet et par timer før jeg våknet i 11-tiden, hvor jeg satt ute med de andre og solte oss i noen timer før jeg reiste hjem til Mamma. Var nett en tur oppe hos Onkel og grillet og var med to av søskenbarna mine, noe som alltid er kjempegøy. - Med andre ord, en veldig vellykket helg. :-)) 

  Morning run

  God morgen! For kanppe tre kvarter siden kom jeg tilbake etter en aldri så liten løpetur. Tok tiden, og gleder meg allerede til neste tur opp  der jeg var. På toppen forventet jeg mer utsikt, men det vises bare at det er en stund siden sist jeg var der. Nå var trærne så høye at jeg fikk knapt et glimt mellom noen busker så jeg så ned. Men det var en veldig fin tur, solen skinte og det var allerede en grei temperatur til å være 07:40 om morningen. Håper alle får en fin lørdag, så skrives vi ganske snart! :-) 

  #morning #run #mountain #sun #sunrise 

  Finally weekend

  Fin fredag! Åh, jeg har nesten ikke ord på hvor godt det endelig var med helg. I tillegg har jeg langhelg, og skal ikke på jobb før på tirsdag. Reiste hjem til mamma rett etter jobb. Var så godt å komme hjem, har ikke vært hjemme på en måned nærmest. - I morgen skal jeg kanskje på Vinnesfestivalen, har ikke vært på det før, så det blir forhåpentligvis bra stemning. 

  Var på spillkveld hos hun ene på jobben i går etter jobb - og det var så gøy! Er så gøy å faktisk samles en liten gjeng og bare spille, kose oss og le til tårene nærmest triller. Hehe! Vi spilte "Ryktet går", hvor alle har hver sin tegneblokk som vist på bildet nede til venstre her, også skal du trekke et kort etter å ha trillet en terning også får du tildelt et ord på kortet du nett trekte etter hva tall som kom på terningen. Også skal du da tegne dette ordet også skal neste person gjette hva du har tegnet, også skal personen etter det igjen tegne det en ene nett har gjettet. Hehe, er ikke så innviklet som det kanskje virket her. Anbefales, veldig veldig gøy! :-)   ( Noen som klarer å gjette hva jeg prøvde å tegne på bildet over? Flere som har spilt "Ryktet går"? God helg! 

  Sunday

  Fin søndags kveld dere! Sitter for øyeblikket i sengen og er ny-dusjet og klar for å se litt film før jeg legger meg. Jeg har virkelig ikke gjort noe i dag, absolutt ingenting. Gleder meg veldig til trening i morgen etter jobben, men samtidig var det godt å bare ta en dag der jeg bare slapper helt av med å sove til langt på dag. - Jeg hadde forresten min første kunde, ikke modell, men kunde på salongen i går(!!!) Veldig gøy, men samt så var jeg litt nervøs siden det var første kunde. Har og fått en kunde på torsdag, men det er en jeg kjenner så det går nok fint. - Vell, vi skrives! Hvordan har din helg vert? 

   

  Thursday

  God kveld! Dagen startet med at jeg nærmest brå-våknet av at jeg var så tett at jeg knapt ikke fikk puste i det hele tatt. Panikken slo til og jeg prøvde å hoste å gjøre alt for å få luft. Etter flere host, og litt vann som jeg heldigvis hadde i nærheten fikk jeg pustet mer normalt, og fikk tatt nesespray og åpnet vinduet for å få inn frisk luft. Sovnet rimelig fort i to timer til før jeg etter litt om og men. Fikk gjort meg klar til jobb. Hadde personalmøte i dag, noe som gikk veldig fint. Ellers har dagen gått rimelig fort til å være seinvakt. - Nå sitter jeg i sengen og hører på Blvck O - The Plot. Det er en som heter Omar som er med å synger, han er sykt flink og er fra Bergen. Har møtt han en gang, hvor vi drakk og danset litt ilag, veldig gøyal. Håper på å komme på en konsert med han snart - Hørt han spiller på KOK i Bergen nå i helgen(!!). 


  Hva syns du om sangen? Jeg har blitt mer glad i rapping og denne sjangeren den siste tiden, før var jeg ikke så gira på det, men nå, mmm! Hehe, vi skrives! :-) 

  Today

  God kveld! Jeg har selvsagt klart å bli forkjølet. Er helt tett, vondt i hodet, og sår hals. Håper på at det går fort over. - Ellers så hadde vi siste dag på studioet i dag før sommeren. Jeg hadde bare to modeller, først en ettervekst som endte opp til en helfarge også en klipp etterpå. Som du kan se på bildet under. Klippet bob med helform og gradering. Ble veldig fornøyd. - Vi skrives! 

     Små opp- og nedturer i hverdagen

  God kveld! I går hadde jeg permanent for første gang på et menneske, og ikke bare på en dukke. Har ikke vikklet som det heter siden desember, og det er jo en stund siden. Resultatet ble ganske bra, fikk klippet hun som stilte som modell også etter permanenten, og slutt resultatet ble ganske bra. Eneste minus var at hun som satt modell var litt opp i årene, og var kjempe sur hele tiden, og på slutten så var hun så frekk og små-kjeftet på meg hele tiden, og det var jo ikke akkurat så veldig gøy. Måtte virkelig samle meg på slutten, etter at hun hadde kommet med noen spydige kommentarer til meg. Nei, noen mennesker bør bare ikke sitte modell. 

  Ellers, så hadde jeg en ganske fin kveld i går med Magnus og Elias. De hadde eksamensfest i leiligheten vår, og da kom det en super gøy gjeng fra klassen deres og drakk her før de gikk ut. Jeg skulle jo på jobb i dag, og i tillegg ikke gammel nok til å komme inn på utestedene de skulle på. Fikk kommet meg nokså tidlig opp i dag for å dra på trening med to av de på jobben. Var nære på å droppe hele treningen, men godt jeg har de som er med å "tvinger" meg, hehe! :-)   Hvordan har din uke vært? 

  Frustrasjon

  Heisann dere! Kjenner frustrasjonen tar på i dag. På lørdag prøvde jeg å oppdatere hele telefonen min, siden jeg hadde problemer med snapchat. Så da begynte jeg, og da jeg hadde koblet til telefonen til pc-en, og oppdateringen var nærme slutten, så for ledningen ut av pc-en og nå har telefonen hengt seg opp. Jeg får verken slått den på, eller koblet den til, til pc-en. 

  Sånn som på bildet ovenfor står den hele tiden. Enten sånn, eller så er den av. Er det noen som har mer peiling på iPhone enn meg? Jeg har en iPhone 5c.. Håper jeg når å få levert den inn på sånn apple butikk i morgen i lunsjen. Rart hvor avhengig man er av en telefon til dags, dette merkes veldig. 

  Eurovision favoritt

  Heisann! Tenkte å dele med dere tre favoritter fra Eurovision song contest i går. Syns ikke det var så mange gode i år, men disse har gått litt på omgang her i huset i dag. - Flere som så Eurovision i går? Hvem var din favoritt? 

  1. Belgium 

  2. Sverige 
  3. Norge. 


  Lately through my phone

  Heisann, og god kveld! I skrivende stund sitter jeg å ser på finalen til Eurovision song contest, og må si at Norge er helt klart en av de beste. Syns ikke det var så mange flere enn Norge som skilte seg så mye ut i år, så blir spennende å se hvem som vinner. 

  Jeg tenkte å dele noen bilder jeg har tatt med min kjære iphone 5c den siste tiden. Så først har vi litt godsaker etter en hard styrketrenings økt jeg hadde med Christine forrige uke. Så har vi en jeg hadde som modell på studioet tidligere i uken, hvor vi farget henne knesj lilla. Hun hadde det tidligere, men den hadde falmet godt, siden det er en stund siden sist hun farget det. Så er det litt jordbær som bringer sommeren tilbake. Og så klart en selfie samt et bilde av resultatet etter å ha krøllet håret mitt (noe jeg gjør sjeldent) før jeg skulle i en konfirmasjon. 


  Ellers så var jeg ute med Stine i går. Var kjempe gøy! Er så sjeldent vi har en - girls night out

  Sosialt kollektiv

  God morgen dere! Nå etter å sikkert vært delvis våken i en times tid, så bestemte jeg meg for å bare stå opp, har fått spist to knekkebrød, og skal til å gjøre meg klar til å gå på trening. - I går gikk dagen i ett føler jeg.

  Først gikk jeg på trening, før det var avgårde på jobb, så var det å handle litt. Og da jeg kom i leiligheten ble jeg møtt av to av de jeg bor med som fortalte om ene visningen som hadde foregått, vi fikk besøk av en venninne av de jeg bor med. Så endte det opp med at jeg klippet rundt hårfestet på han ene jeg bor med, og stusset tuppene til hun som kom på besøk. Så fikk jeg servert middag av han jeg klippet, noe som var helt supert. Så før vi visste ordet av det var det midnatt, også ble den rundt ett før vi gikk å legge oss.  - Var jo veldig kjekt at vi var samlet i så mange timer og bare hadde det gøy med å snakke om alt og ingenting. :-)) 

  Kan si meg veldig fornøyd med denne klippen - og det beste var jo at hun selv ble kjempefornøyd. Satser jo på at jeg har fått to nye faste kunder. :-)) 

   

  Tips til venninnetur til syden

  Heisann! For øyeblikket holder jeg på å se etter en plass jeg og Elisabeth kan reise til i sommer. Har så lyst til å ta en venninnetur til varmere strøk, og bare ta livet helt med ro en ukes tid. Jeg har selv tre uker ferie, og har så lyst til å bruke de, og bare fylle de opp med planer. Har bare vært til syden en gang tidligere, og det var sommeren 2012. Da dro jeg en uke til Alanya, Tyrkia. Og det var kjempegøy, og vurderer nesten samme plass igjen, men sammtidig så har jeg så lyst til å reise til for eksempel Australia. Men for det første så er det så mye kryp jeg ikke takler der, og så er det utrolig lang reise, og veldig dyrt. 

  Er det noen av dere som har tips til en tur til varmere strøk, til en rimelig pris, og for to venninner? :-) 

  Her er fra da jeg og Maylinn var på Parasailing, så gøy! Beste var å se en svær havskilpadde mens vi var oppe. :-))) 


  Lørdagens festligheter

  Heisann sveisann dere! Ble en vellykket kveld i går. Er vel sjeldent jeg drar på byen, og da pleier det og være helt ok, greit. Men i går så, nei jeg vet ikke. Det var bare kjempegøy hele kvelden. Var jo ferdig på jobb klokken 18:00, så dro jeg i leiligheten, og videre til en på jobben, hvor vi vorset, så gikk jeg ut på byen med en kompis, hvor vi møtte en venninne og en kompis av han, som vi var med resten av kvelden hvor det ble en god del dansing. Hehe, veldig gøy! - Fikk og møtt på noen jeg kjente, og det er jo alltid hyggelig! - Ble forresten ikke tatt mer enn et bilde, av hele kvelden! Nesten skuffende, men får heller prøve å knipse litt mer bilder i hverdagen fremover! :-)   Oppramsing - gøy.  

  Hva gjør du denne helgen? 

  Travle dager

   

   

   

  Heisann! Jeg har merket at jeg har manko på noen timer i døgnet. 24 timer holder ikke lenger. Fra jeg står opp, drar på jobb, og tilbake i leiligheten, spiser kanskje noe før jeg legger meg, og så går det på repeat hele uken.

  På torsdag var jeg på et lite vors med noen fra jobben og noen flere venner av dem, siden vi hadde fri i går. Var veldig gøy, bare dumt jeg ikke er 20 år og kan være med dem på byen. 

  Så i går tok jeg en liten snartur hjem til Mamma, og tilbake til Bergen i dag morges for å dra på jobb. Så for øyeblikket sitter jeg i leiligheten, og lurer på hva jeg skal spise før jeg drar avgårde på et vors med to fra jobben, også får vi se om jeg drar på byen med en kompis. Nå får jeg gjøre meg klar og se om jeg får i meg noe mat før jeg reiser. Så skrives vi plutselig igjen! - Hva er dine planer for denne lørdagen? 

     Sick of being sick

  Heisann! Om litt mer enn en time er jeg på bussen på vei tilbake til Bergen. Jeg kom hjem fredags kveld, og bare tatt det helt med ro hele helgen. På onsdag kjente jeg at jeg begynte å bli syk, torsdag våknet jeg med vond hals, og fredag var jeg skikkelig forkjølet. Tror jeg kanskje hadde litt antydning til feber fredags kveld og lørdag. Men nå er jeg heldig vis mye bedre. Bare litt tett, men håper jeg blir enda bedre fort. 

  Forrige helg var det ByLørdag i Bergen, og vi hadde 30% på alle produkt i salongen, og 20% på alle varmeverktøy! Det var en så gøy dag, for det var så travelt hele dagen fra vi åpnet til vi stengte. Jeg løp bokstavelig talt halve dagen frem og tilbake og var nokså stresset, men hallo! Det er jo det jeg elsker med jobben! Av hvor gøy det er når det er travelt og når det er mye å gjøre. 

  Nå får jeg starte å pakke, så jeg er klar til bussen går, så skrives vi snart igjen! - Hva har du drevet med denne helgen? 
  Glede i hverdagen

  God tirsdags kveld, dere! Nå er jeg nett kommet inn dørene her i leiligheten i Bergen, etter å ha vært på jobb, og en tur til Åsane. - Jeg var på studio i dag, hvor den første modellen min ikke dukket opp. Så da var jeg borte på salongen på Xhibition før jeg gikk tilbake kvart over elleve, for å ta i mot min neste modell som kom halv tolv. Da var det farging og napping av bryn. Før det var en herremodell som sto for tur. Fikk en liten drop-in modell etter jeg var ferdig med herreklippen. Da fikk jeg melding om eg hadde tid til å farge etterveksten til en jeg har fått til fast kunde nå, og da måtte jeg jo bare si ja. Nådde det, og fikk smurt i ettervekst fargen på nett under tretti minutter, og det er veldig bra syns nå jeg. :-) 

  Så etter jobb, gikk jeg opp i leiligheten, før jeg nærmest snudde i døren og reiste ut i Åsane, hvor jeg gikk å tittet litt før jeg møtte Elisabeth. Hun gikk jeg i klasse med første, andre og tredje året på videregående, og nå hadde jeg ikke sett henne siden skoleslutt i fjor, altså august. Så da måtte jeg bare se henne igjen. Haha, det er alltid like gøy å være med henne. En skikkelig gledesspreder! ♥   Resultatet av herreklippen jeg hadde i dag. :-) 

  Dagens klipp, før - etter

  Heisann dere! Først må jeg bare starte med å si hvor glad jeg blir av at det endelig er sol i Bergen! Det å bare våken og se ut vinduet at solen allerede har stått opp, og høre litt måke hyl er så godt, og gir en skikkelig god sommerfølelse. I dag har det også vært en så bra temperatur ute. Man må jo bare bli glad! :-) 

  Ellers så har jeg vært på jobb hvor jeg hadde en modell, hvor jeg klippet henne kort, og farget etterveksten hennes. Seriøst, se så langt hår hun har på det første bildet under da, og gå over til så kort på bilde nummer to?! Hun er jo så tøff som tørr det, og hvor godt hun kledde det, var nesten sykt. Hun passet det så utrolig bra, både med langt og kort hår kledde henne så ufattelig bra, hjelpes! Hun ble heldig vis kjempefornøyd, og da blir jeg i tillegg ekstra glad for arbeidet jeg har gjort. Er veldig fornøyd med resultatet. - Åh, er det rart vi frisører elsker jobben vår!? Hva syns du om resultatet? 

     Før / Etter  


  Dagens gjøremål

  God kveld dere! Kom i leiligheten etter jobb nett over seks, etter å ha tatt meg en tur på kløverhuset og galleriet og handlet noen småting. Fikk med meg litt ny sminke fra MAC, kan vise hva jeg kjøpte litt senere, om det skulle være ønskelig. - Fikk laget meg litt proteinpannekaker (veldig gode meg bringebær syltetøy), også et glass vann med litt sitron i. Åh, det er så godt og forfriskende! Nå skal jeg straks bort til en på jobben, hvor vi skal ha spillkveld.

  Skulle egentlig møte en venninne i Åsane, men hun var blitt syk. - Hadde forresten en herremodell på salongen i dag, kom inn med et ikke så bra utgangspunkt, men ble fornøyd med sluttresultatet! :-) Så det ikke god ut? Hva er din plan for kvelden?  
  ChiaX

  Heisann dere! 

  Er kommet tilbake til Bergen, etter å ha vært hjem-om siden i går. - Ble et lite stopp på Os, for å titte litt i butikker der, siden det var passe tidlig, og ikke mange folk på senteret. Fikk kjøpt med meg blant annet en boks med protein pannekaker fra Life.

  Har lurt lenge på å kjøpe de, og nå måtte jeg nesten bare gjøre det. Lurte veldig på å kjøpe en pakke med ChiaX, men den ble byttet med pannekakene. Nå har jeg tittet tilbake på YouTube hvor jeg har sett litt på hva man kan bruke ChiaX til. Og videoen under, med is-teen ser så spennende ut! Blir jo inspirert av bare den minste ting, så holder på å søke litt rundt på nettet nå, og se litt flere videoer med dette, så får vi se hva jeg gjør i morgen. :-)  Har du erfaring med Chiafrø? 


  Egenskaper: Disse bitte små frøene har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Chiafrø smaker veldig lite, og kan derfor tilsettes mange forskjellige retter uten at de vil påvirke smaken. Dette er gunstig om du ønsker å tilsette maten fiber, antioksidanter, omega 3, kalsium med mer uten at det skal påvirke smaken. Innholdet av fettsyrer i chiafrø er mye høyere enn hos de fleste andre frøsorter, og chiafrø inneholder mye omega 3 ". (Link her). 

  Nok en dag forbi

  Riktig god kveld dere! I dag jobbet jeg fra 12-20:00. Dagen gikk sånn passe fort, og det gjorde meg egentlig ingenting. Er gøy å være på jobb når dagene går fort. Har hatt noe å gjøre på i hele dag nærmest med å enten rydde, hjelpe frisørene med å vaske hår, ta kur og føne håret til kunder. I tillegg har jeg øvd meg litt på oppsett på dukkehodet. - Hva har du gjort i dag? 


  Dagens klipp - resultat (før / etter)

  Riktig god tirsdag dere! Er det bare jeg, eller er det flere som føler det er mandag i dag? Hehe! 

  I dag har jeg vært på studioet, eller opplæringssenteret som det egentlig heter, hvor jeg hadde to modeller. Jeg skal egentlig fokusere på herreklipper, og korte dameklipper fremover nå, siden jeg snart skal starte å ta imot kunder i salongen.

  Så jeg hadde en kunde jeg ikke kjente og en jeg kjente. Hun jeg ikke kjente hadde lengde på litt forbi skuldrene, med en utrolig etasjeklipp, hvor du så en stor overgang fra det lengste til det korteste. Hun klippet jeg en bob på, med hel form og gradering på det øverste for at det skulle ligge seg finere inn mot nakken.

  Også hun jeg kjente hadde klippet seg selv hjemme, eller hun hadde tatt maskinen og skinnet sidene, så nå hadde hun bare latt det vokse, så har jeg finpusset det, og klippet det som var på toppen i en "spiss" fremover til venstre side. Jeg klippet like lengder på sidene og bak i nakken, så klippet jeg like lengder på toppen, samt økende lengde i fronten, og en liten gradering for å bort noen hjørner.

  Er veldig fornøyd med begge klippene. Den siste klippen var veldig gøy og spennende å få klippet, siden jeg ikke har klippet på denne måten før, altså med å få til selve toppen på denne måten. :-) Syns hun på det nederste bildet gikk fra å være jente til kvinne. Så mye mer voksen ut. :-) 

  Hva syns du om resultatet på klippene? 

  Fin slutt på påsken

  Riktig god ettermiddag! I går ble det en spontantur til Os. Fikk melding av en venninne femten minutter før siste bussen gikk i går kveld, om jeg ville være med å drikke hos henne og kjæresten. Selvsagt sa jeg ja, siden det var slutten på påsken, og en stund siden jeg hadde sett henne, og resten av gjengen som kom. - Det var kjempe koselig! Gjengen jeg var sammen med i går kveld er nett som en familie. De gjør alt i lag, og oppfører seg nett som en familie, det er så koselig, og du vet du alltid er velkommen, uansett når det skulle være.

   

  Hun venninnen min er jo søsteren til en venninne jeg gikk i klasse med noen år, og de er nett som to søstre for meg. ♥ Jeg måtte jo selvsagt bare hoppe i skoene og løpe til bussen nærmest, fikk pakket med meg det jeg trengte, og så fikset jeg meg når jeg kom frem. Satt på med Line fra Os og opp til festen. Overnattet der, så film i dag tidlig, spise litt og ble kjørt av Mathilde til fergen nå nett i sted. 

   

  Så nå er jeg kommet hjem, hvor det blir å pakke, så får jeg se om jeg tar bussen tilbake til Bergen i kveld, eller om jeg drøyer den til i morgen tidlig. Skal på studio i morgen, så vi får se. Trenger å hente en perm på jobben, så regner med jeg reiser i kveld. :-) 

  Håper alle dere har hatt en fin påske! - Hva har du gjort denne påsken? :-) 


  PÅSKENYTT

  Den siste måneden har jeg ikke vært flink til å oppdatert. Grunnet blogg-sperre, samt ting jeg ikke føler for å blogge om, siden jeg har noen grenser for meg selv og de rundt meg om hva jeg ønsker å dele. :-)

  Jeg har forresten fått mulighet til å være med på fargekurs med Wella for noen uker tilbake. Det var så gøy og lærerikt. Jeg satt modell på dag to av kurset hvor en på jobben la først en helfarge på hele håret mitt, også la hun balayage. Det var så spennende og lærerikt. Gleder meg virkelig til å legge min første balayage på en modell jeg skal ha om en stund.

  Jeg har forresten vært på to kinoer i det siste som jeg er skikkelig oppslukt av, som er Insurgent, Kingsman: The Secret Service og Fast and Furious 7. Har jo i fra film en til nå vært stor fan av Fast filmene, og kan fremdeles ikke tro at Paul Walker, og kjent som Brian er død. - Flere som har sett noen av disse filmene? 

  I tillegg til dette, så har jeg fått vært med å feire en god venninne sin 20-års dag, og en annen venninne sin 19-års dag, hvor jeg også fikk møtt igjen noen andre kjente som jeg ikke hadde sett på en god stund, og blitt kjent med mange nye kjekke mennesker. Veldig, veldig gøy! 

   Ha en fin påske videre! - Hva ønsker du å lese om på bloggen? 

  Innkjøp fra salongen - anbefaling

  Hola! I dag var jeg på jobb fra 10-15:00. Fikk gå klokken tre, så jeg nådde halv fire bussen hjem, ellers måtte jeg sittet i Bergen å vente til halv åtte, heldig vis har jeg en så super sjef som ikke er vanskelig en plass. :-) 

  Det er jo selveste påskeaften dere! Og jeg kan endelig si god påske! Etter jobb spanderte jeg på meg selv to produkter fra salongen hjem. Det ble en Body.Mass av Kevin. Murphy og Dermo-Calm Bain Riche av Kérastase som er en shampo. Legger ved en liten forklaring under hvert bilde så dere får vite litt om de. Fortell meg gjerne om du har prøvd noen av dem, og hva du isåfall syns! :-) 

  Body.Mass av Kevin.Murphy. - Styrker håret, gir følelsen av tykkere og fyldigere hår, samt at det forbedrer kvaliteten over tid. - Sprayes i håndkle tørt hår, i hodebunnen, bare del håret, spray, del igjen, spray. Hold litt avstand til hodebunnen når du skal spraye. Da du og får mer ut av å holde litt avstand, enn å bruke opp flasken på en, to, tre med å holde nærme og spraye mange ganger. :-) Føn håret gjerne tørt etter å ha hatt denne i, men for all del, husk varmebeskyttende! :-) 

  Dermo-Calm Bain Riche av Kérastase. - Beroligende rense shampo for tørt hår, gir næring til hodebunn, og hjelper mot sensitiv, og stresset hodebunn samt gir følelsen av mykt og smidig hår etterpå. 


  Har du prøvd noen av disse? Eller noe innen for Kevin.Murphy og Kérastase? Isåfall, hva syns du?

  Herremodell 240315

  Holaaaa! På tirsdag hadde jeg herremodell på salongen. Jeg kan nok si at jeg gruet meg litt til dette, siden jeg ikke hadde klippet herremodell siden jeg gikk på skolen. Og det var sånn tre måneder siden. Har klippet Broren min og søskenbarnet mitt, pluss morfar, men jeg føler ikke det blir det samme. Jeg klippet saks over kam på sidene, og i nakken, like lengder på toppen og med en liten økning i front for å ikke gjøre luggen for kort. Lagde også en markert skille på venstre side, som du kan de på bildet under til høyre. Fikk også lagt inn noen lyse striper på toppen. Veldig gøy! :-)

  Eneste minus var vel at det tok lang tid, som alltid med meg, haha! Men det er vel ofte det, om du ikke er helt sikker på hva du skal gjøre, og hvor mange ganger du har gjort det. - Nå skal jeg ha en del herreklipper på salongen og studio, så håper jeg får teken på det ganske så snart! :-) Gikk forresten på kino etter jobb med herremodellen som var Morten og en kompis av oss og så Insurgent. Åh, den var så bra! - Hva syns du om før og etter resultatet? 
  Four Five Seconds

  Midnatt. - Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg har hørt denne sangen de siste døgnene. Tror jeg fant den og var helt oppslukt av den for to-tre dager siden. Den går virkelig på repeat hos meg. Vet ikke helt hva det er, men er jo helt blendet av stemmen til Rihanna, den er så fin, og bra på så mange måter. Den er litt røff, og det elsker jeg. I tillegg til at Kanye West og Paul McCartney blir jo låten så bra! - Hva syns du om låten, og om Rihanna? 

  Foliestripe før / etter 100315

  Heisann! I dag var jeg på studio, i stede for på salongen. Var veldig gøy, siden det var Rebecca som var modellen min i dag. Har jo ikke sett henne på en stund heller, så det var jo bare koselig å få litt kvalitets tid med henne igjen og snakke om alt som har skjedd i mellomtid. I dag fikk jeg lagt foliestriper. Jeg er ikke så veldig rask på det, så det endte vel med at jeg brukte så og si 7 timer på å sette i stripene, også måtte jeg vaske ut noen av de etterhvert som jeg satte i, siden de var ferdige, også har jeg og fått tatt kur på henne, og farget vippene og brynene hennes. Ble veldig fornøyd med resultatet. Syns det så kjempebra ut, og det beste av alt er at vi slapp å korrigere det. Det ble bare en helt naturlig farge om jeg skal si det sånn. Åh, gleder meg til jeg har fått fart på meg, og klarer det på en, til to timer. Da må det jo bare bli bra altså! :-) Hva syns du om resultatet? 


  (før - etter) 

  Ellers tenker jeg å bare sette på en film, eller se en episode av Pretty Little Liars, se etter noen leiligheter jeg og Maylinn kanskje kan gå på visning på snart, før jeg sikkert tar kveld. :-) 

  20% på REDKEN

  Heisann dere, og riktig god kveld! Tenkte nett å bare informere dere om at vi har 20% på alle Redken produktene på salongen(!!), så ta turen innom Ramsvik Frisør Xhibition i Bergen og få med deg noen knallgode produkter! Selv er jeg veldig glad i hår-sprayen til Redken nr. 18, eller Quick dry 18 som den heter. Den er ikke en våt-spray, men en tørrspray, og tørker raskt, og er min absolutt favoritt! - Besøk nettsiden til Ramsvik her! (link), bestill gjerne en frisørtime mens du er i gang! - Salongen vår på Xhibition er en av de nyeste, vi åpnet i slutten av august 2014, jeg selv har jobbet som lærling der siden 2. januar 2015. :-)   Har du prøvd Redken produkt tidligere, hva syns du isåfall om de? 

  #redken #20% #bergen #ramsvik #frisør #frisor #xhibition #produkt #hår #hair 

  FIN FREDAG

  God kveld dere, og fin fredag! Jeg kom i leiligheten nett før ni i kveld, siden jeg ikke bar ferdig på jobb før klokken åtte. Så var jeg å avleverte noe til noen borte på Sunt før jeg gikk å handlet inn noen småting. Nå sitter jeg i kollektivet med han ene jeg bort med, og hvor vi nett har laget oss mat, og satt på en film. Blir nok en rolig kveld, siden det er tidligvakt i morgen. - Vi skrives! Hva skal du denne helgen? 


  Thursday

  Hei igjen dere! I dag har dagen gått utrolig sent, eller.. frem til klokken var sånn halv to i dag, så gikk tiden passe fort, men det var vell fordi jeg hadde noe å styre med hele tiden frem til det. Men etter det så hadde jeg ikke mye å gjøre, og var heller ikke noe særlig å vaske, siden vi hadde gått gjennom alle hyllene. Tok imot kunder, satt i kassen og det vanlige. - Nå prøver jeg å se Pretty little liars med pc-en koblet til tv-en. Men lykkes ikke særlig. Tror det er internetten som er litt treg nett nå siden serien stopper opp etter kort tid. Satser på at den har lastet seg litt mer nå så jeg kan fortsette, er jo snart ferdig med sesong 5, av det som er kommet ut så langt. Det er jo bare såå spennende! :-D 


  Lagde forresten kremet brokkolisoppe, da jeg var ferdig på jobb. - Ikke gale faktisk. Lagde det selvsagt ikke fra bunn, bare sånn pose så jeg tilsatte vann, haha, gidder ikke så mye etter jobb liksom... 

  Studio

  God kveld dere! I dag var jeg på studioet, eller opplæringssenteret som det heter. Jeg hadde tre modeller i dag, men hun første dukket ikke opp, svarte ikke på telefon, men fikk svar om hva som var årsaken til at hun ikke kom. Så var Henriette innom hvor jeg fikk tatt en kur med massasje, farget vipper og bryn før vi gikk over til å klippe henne. Tok vel av nett over ti centimeter. - Ble veldig fornøyd med klippen, over hvor jevnt jeg gikk det, og at jeg ikke hadde noen hjørner. - Så var Malin innom hvor jeg farget etterveksten hennes, jeg møtte henne da hun var en kunde hos meg på Norsk Frisørskole, så gøy at tidligere kunder tar kontakt og vil tilbake, du får liksom den følelsen av at du er flink, og lykkes, åh, blir så glaad!  - Bilde av før, etter, vipper&bryn, og fletten jeg gjorde på Henriette i dag. :-) 

  For øyeblikket sitter jeg på rommet, og ser Pretty Little Liars, mens jeg hører på guttene jeg bor med jubler over skåring fra fotballkampen de ser på. Hehe, jeg er visst ikke så livlig av meg, tør jo knapt å gå ut til dem, selv om jeg vet at det ikke er noe å frykte. Men får håpe det forbedrer seg etterhvert. De er jo så hyggelige! :-) Vell, vi skrives! - Hva syns du om resultatet på Henriette? :-) 
  Første dag i nytt kollektiv

  Heisann dere! I dag har dagen egentlig bare gått i ett, men på en positiv måte. Jeg startet med å stå opp halv ti i dag morges, gjorde meg klar, fikk pakket ned siste rest, før jeg løp ned i banken og fryktet jeg ikke skulle nå fem over halv tolv bussen til Bergen, men det gjorde jeg. Så fikk jeg pakket ut, og før jeg visste ordet av det, så kom han ene jeg bor med hjem så jeg fikk hilst på han. Så gikk jeg ut å så meg litt omkring for å egentlig bare få tiden til å gå, så møtte jeg Arnhild. Hun går på Norsk Frisørskole her i Bergen, hvor jeg gikk forrige semester. - Var så koselig og gøy å få møtt henne igjen, siden det er så utrolig lenge siden sist vi møtte hverandre. Så fikk vi gått å spist litt og bare snakket ut om hvordan det gikk, skoletiden, læretiden og mye mer. Kjenner på at det ikke kan ta langt tid før vi møtes igjen. :-) 

  Så nå når jeg kom tilbake i leiligheten, eller kollektivet, så fikk jeg møtt på han tredje som bor her, og de to guttene som jeg i dag har fått hilst på som jeg nå bor med virker jo kjempe hyggelige. Også kommer det en jente til som bor er fra før av, men hun er på utveksling i Afrika eller noe sånt der for øyeblikket, så får ikke hilst på henne før i april mener jeg. - Nå tenker jeg å bare se litt serie, finne frem det jeg skal gå med på jobben i morgen, også får vi se hva mer som skjer. Er så godt å vite at jeg slipper å måtte stå kjempetidlig opp i morgen for så å ta en buss på to timer. 

  Vi skrives! Noen av dere som bor i Bergen? 

  Rommet er helt enkelt, ikke så stor plass, men trenger forsåvidt ikke mer. 

  Flytte nok en gang

  Heisann dere, hatt en fin søndag? - Jeg har der-i-mot gjort så og si ingenting samt noe. Jeg har vært på utkikk nok en gang på hybel.no og finn.no etter en plass å bo i Bergens området fra sommeren av. Jeg har forresten flyttet nok en gang, og nå er vi oppi fjerde gang siden august i fjor. Rommet jeg har flyttet inn på nå er ikke så veldig stort, 9 kvadratmeter, samt at jeg bor med to andre gutter og en jente. Har ikke hilst på noen av de enda, siden jeg bare har hilst på hun jeg overtar rommet for. - Ellers ser kollektivet helt greit ut. 

  Jeg og en venninne håper på å få flyttet inn sammen fra sommeren av, og har laget annonse på finn.no for å håpe på at det hjelper. Allerede siden i går kveld da vi la ut annonsen har vi fått 396 visninger, og noen meldinger. Har fått avtalt noen visninger også allerede, men håper selvsagt på å få flere meldinger og finne en litt nærmere sentrum, nå er de et stykke utenfor, men vi tar forsåvidt det vi får så lenge det er en grei stand på leiligheten, men så er det jo en stund til enda, men vi holder øyner og ører åpne! 

  At the moment, så er jeg hjemme hos mamma. Jeg har fri i morgen, så da blir det nok en tur ned i banken og fikse noe, før jeg reiser med bussen til Bergen. - Er forresten ikke helt klar over at det er første mars allerede. Håper bare våren kommer snart, og at det slutter å pøse ned hele døgnenes tider. Begynner å bli rimelig lei Bergens-været nå, men det er jeg vel ikke alene om regner jeg med? Hehe! 

   
  //Bilde fra weheartit.com

  Gi din støtte til Greenpeace

  Jeg har tittet litt rundt, og kom nå over noe her inne på bloggen, og på denne bloggen (link), hvor jeg ønsker å spre et viktig budskap via bloggen. - Jeg tenkte vertfall å bare si litt kort, og informere dere litt, og så håper jeg noen av dere også vil gi deres støtte. :-) 

  Dette er helt klart noe jeg selv støtter, og tenker nærmest daglig på. Med å spre kunnskap om hva som skjer rundt i verden, ved å støtte Greenpeace for å redde Arktis. Det å gi en underskrift hjelper på for å øke miljøbevisstheten blant politikere og beslutningstakere. Og da redde dyrelivene på Arktis, og minske klimaforandringene som truer både mennesker og dyr over hele verdenen. Klimaet endrer seg, og det er vell noe vi alle har fått med oss. Det kan jo da føre til at isen smelter, og for eks. isbjørnene mister sitt hjem om jeg får si det på den måten. 

   Et sitat fra siden deres "Alt fra de majestetiske isbjørnene på Svalbard til lundefuglen på Bjørnøya er en del av det arktiske livet. Men også i Norge trues Arktis av klimaendringer og oljeindustri."

  Så klikk >HER< for å lese mer og for å gi din underskrift! - Hva tenker du om dette, har du tenkt å gi din støtte? 

  Legger ved et bilde av en isbjørn, siden jeg syns de er så fine! (bilde fra google) 
   

  Ferie i Haugesund

  God kveld! Har vinterferie fra jobben denne uken, og kan faktisk ikke si med ord om hvor godt det har vært. Selv vet jeg ikke helt hvor uken ble av, men nå er det fredag nok en gang, og helg. Mandag og tirsdag ble for det meste serie titting, og leting av en plass å bo i Bergen. På onsdag var jeg på visning i Bergen på et rom i et kollektiv, som jeg fikk nøkkel til med en gang. Endelig skal jeg få slippe å pendle to timer, er jo en ren evighet, hehe! - Etter jeg var på visning løp jeg til bystasjonen for å ta kystbussen til Karmøy, men var selvsagt knappe 3 minutter forsinket, så måtte vente en time til neste. Tiden gikk fortere enn forventet, og jeg satt plutselig på bussen. Kan si med en gang at jeg var passe stresset den siste halvtimen om hvor jeg skulle gå av, siden det var første gang til Haugesund. - I går var jeg på en liten omvisning på Karmøy med Celine og fikk se en litt forminsket statue av frihetsgudinnen, veldig gøy. Også gikk vi en liten tur på Amanda senteret. Var også på kino i går kveld hvor vi så Fifty Shades Of Gray, min andre gang, men deres første. 

  I kveld og i morgen går det i å pakke også flytter jeg nok i morgen, men vet ikke helt om jeg blir i Bergen over helgen eller ikke, ser det litt an tenker jeg. Håper på å få meldt meg inn på et treningssenter nå også, har lengtet så etter å få inn en god treningsøkt igjen, men har jo ikke verken tid eller orket føler jeg nå når jeg har måttet reist tidlig, og kommet hjem sent. Krysser vertfall fingrene! :-)

  Flere som har ferie? Hva har du gjort denne uken?   Se på denne skjønningen jeg har tilbringt noen dager med da! ♥ Titt innom bloggen til Celine her, melkenektar (link). Bilene er lånt fra bloggen hennes)   Hverdag i salong

  God kveld! Tenkte å bare titte innom og fortelle kort om dagen. - Som vanlig, så har jeg vært på jobb. Fikk stusset tuppene i dag, eller tok vel av rundt 10 cm. nesten. Måtte få ordnet på designlinjen som ikke var så fin. Så nå fikk jeg jevnet den ut mye mer, tatt bort alt det slitte, og nå er håret enda mer jevnere, og lik lengde på, og knapt opp-klippet. Så har jeg gjort det vanlige som å rydde, vaske, hjulpet de andre med å blande farge og bleking til dem. - Var en fra Wollanse innom salongen i dag hvor vi fikk se på nye modeller, og prøvd forskjellige klær som vi kunne kjøpe inn til jobben, som tålte å få på seg farge og bleking, genialt! Og det var så mye fint! - Fikk også kjøpt med meg en bokse til jobben da jeg var ferdig. Var en joggebukse-tights- greie. Hehe! Men super god å ha på, og var akkurat passe lang, er så vanskelig å finne bukser som passer og som ikke er for lange, syns jeg da. - Men vi skrives, skal se ferdig en episode med The pretty little liars, hehe! 

  Hva har din dag bestått av? 
  Sunny day

  Riktig god ettermiddag dere! 

  Dagen har for min del bare gått i å fortsette å se på The Pretty Little Liars. Er jo så spennende! I tillegg til det har jeg vært ute å prøvd meg på å ta litt bilder igjen. Føler det er en evighet siden, og var så gøy å våkne av seg selv i 11-tiden i dag morges og se at solen tittet frem, og at det ikke var overskyet, men blå himmel. Vet ikke, men været har jo så mye å si på humøret, eller hva? Fikk også en følelse av at det var påske, men det er jo ikke før om 6-7 uker. Håper egentlig været holder seg sånn, en god periode frem nå. Blir så glad, og føler alt er mye bedre på en måte. - Har fri fra jobben i morgen forresten, så tenker jeg får sett enda flere episoder (haha!!) også får jeg gjøre litt. Lese litt på produkter som Kevin.Murphy. Også får jeg se om jeg får lest litt på teorien. Er håpløs med å sette av tid til sånt nå lenger. Var mye flinkere før, tror det er fordi jeg ikke går på skole lenger. Uansett, vi skrives snart. - Hva gjør du denne søndagen? 


  Tatt med samsung nx 11

  Monday

  Fikk øvd på og sette i foliestriper på dukkehodet på salongen i dag, hvor jeg brukte balsam i stede for bleking. Sist jeg satt i striper var på en modell jeg hadde på studioet hvor jeg brukte 4 timer, kan si jeg var ganske lei etterpå - hehe! I dag tok jeg tiden, og da brukte jeg 2 timer og 13 minutter. Må si meg fornøyd med det, men selvsagt så er det forskjell fra dukkehode til menneskehode.

  Ellers har jeg fortsatt å sett på Pretty Little Liars. Her om dagen snakket jeg og en på jobb om hva vi anbefalte av filmer og serier, så har jeg selv lurt på om jeg skulle, eller bare la vær å se denne serien, men nå får vi se hvor langt jeg kommer. Har bare kommet til episode 5 i første sesong. - Flere som holder på å se den, eller gjerne har sett den? 


  #Frisør #Ramsvik #prettylittleliars

  Yesterday's photo; black cat


  Den fineste pusen i verden, Mons. ♥ Hadde helt klart vært et mye bedre bilde om laderen til pc-en min ikke tok halve bildet, haha! 
  Se bildet på instagram her (link). Har du dyr, hvilke(t)? 

  Sitte modell til gratis hårklipp?

  Jeg føler meg nesten desperat nå. Haha, hva må til for at noen vil sitte modell for meg? En gratis klipp? 

  Jeg har sikkert prøvd i noen timer nå med å få noen til å ville sitte modell på kommende tirsdag klokken 10:00 i Bergen, hvor jeg har fått i oppgave å klippe hel form (selve formen på håret) og økende lengde (klippe det litt opp). Har fått to meldinger, men viste seg at ingen av de kunne grunnet skole. Så det er nesten som jeg spør noen av dere, men samtidig så er det litt skummelt. Man vet aldri hvem som leser innleggene. Det kan være hvem som helst. 

  Ellers så har denne helgen gått til å ødelegge døgnrytmen (noe jeg gjør hver helg), og sove. Føler jeg har spist hele helgen, men samtidig så har jeg jo ikke gjort det. Spiser knapt i ukene, spiser kanskje 3 ganger for dagen, og da spiser jeg kanskje 2 skiver. Og jeg ødelegger jo totalt forbrenningen min og alt som skjer inni kroppen. Håper jeg får en bedre rutine når jeg får flyttet til byn. Er ikke glad i å spise om jeg må ta buss. - Har på en måte buss-forbi, haha. Blir helt dårlig til tider når jeg skal ta buss, helt teit. 

  Håpet på å fått noen som ville ta kur på håret sitt, for da kunne jeg øvd meg på å massere hodebunnen deres, men den vil da koste. Så er det nå jeg skal spørre "hvem vil sitte modell til en gratis hårklipp?". 

  Haha, litt rart innlegg kanskje? Jaja, vi skrives! 

  Waiting and traveling

  God kveld! Denne måneden kan jeg beskrive med to ord; reise og venting. - Jeg har pendlet ti timer før og etter jobb, og gjerne ventet fra 15 minutter til 2,5 timer mellom buss og jobb. I tillegg har jeg ikke bare måttet ta buss, men også bestilt taxi for å komme meg fra Os til Hatvik for å kunne ta ferjen. Vi har jo helt klart ikke et bra buss tilbud her jeg bor, tror det er åtte-ni busser for dagen? Det er jo så lite, og i tillegg, ingen på kveldstid. Siste går i seks tiden på kvelden. Så skal en noe, så må en nesten bli kjørt. 

  Dagene på jobb går i det samme, egentlig. Selv om jeg får være med på litt mer inni mellom - veldig gøy! Ta deg en tur innom Ramsvik Frisør på Xhibition i Bergen, så sees vi der! - Ønsker du å sitte modell for meg hvor du blir klippet/farge/stripet/oppsats? Så gi meg en lyd på epost (tejese@hotmail.com).   Lange dager

  God kveld dere! Burde egentlig være på vei i seng, noe jeg straks er. Skal på tidligvakt i morgen, og kom nett hjem. Blir skikkelig lange og slitne dager kjenner jeg. Reiser senest 08:15 hjemme ifra, og er hjemme igjen på kveldstid mellom 19:45-23:00. Så ser veldig frem til å få en plass i Bergen så jeg slipper å pendle i nærmest to timer til jobb hver dag. - I dag var det en del kunder innom salongen, så fikk hjulpet til med å vaske og kure, og det var veldig kjekt. Disse dagene det er travelt er de gøyeste. Vi skrives! ( følg meg gjerne på instagram her (link)


  Bilde fra tirsdag da jeg var på en visning, så fint vær, åh, ble skikkelig glad, hehe! :-D  

  Hva driver du med for tiden? 

  New shoes


  Fikk disse nydeligheten til jul av mamma, men de var en størrelse for stor, siden butikken ikke hadde min størrelse, så nå har jeg bare ventet på at de skulle få inn min størrelse, og endelig kunne ta de i bruk. Hadde noen vintersko tidligere, men de ble jeg våt i før jeg nådde å komme meg opp i veien til bussen, så det var virkelig på tide med nye sko som ikke sugde til seg vann. Merket er STELLA, og er veldig gode. Holder godt på varmen også. :-) Godt brukt allerede! #New #shoes #Stella 

  KICK-OFF MED JOBBEN

  God kveld! 

  Forrige helg var jeg med jobben på Kick-off. Hvor vi først hadde kurs hele dagen fra 10-18:00 ca. Var veldig spennende, lærerikt og gøy. Eneste minus med denne kvelden var nok at det var så mye storm ute og at jeg selv hostet nærmest hele tiden. Uansett, det var en kjempe gøy dag og start på det nye året sammen med den nye jobben. 

  Vi var på Scandic Ørnen hotell i Bergen hele dagen. Først var vi i en sånn konferanse sal og hadde kurset, også fikk vi lunsj, og små pauser inni mellom. Så i 18:00 tiden var vi ferdig på kurset og vi på jobben gikk bort på salongen på Xhibition og gjorde oss klar der og var med å stengte sammen med sjefen som hadde jobbet på salonen alene hele dagen. Så gikk vi bort igjen på hotellet og fikk en veldig god middag sammen med de andre fra Ramsvik. Hovedretten var langtidsstekt kalkun sammen med poteter, asparges, og litt bønner med tomatpuré. Etterfulgt av en god dessert som var pannacotta sammen med friske bær. Sammen med dette fikk vi vin. Følte meg skikkelig voksen. :-) 

  Da vi var ferdig å spise gikk vi opp i skybaren hvor vi kunne kjøpe oss noen drinker, men vi valgte heller å bare være der en liten stund før vi gikk ut på en privatfest, før vi skilte lag. Jeg dro tilbake på hotellet og de andre reiste ut på byn. Jeg endte med å reise ut med en venninne jeg gikk i klasse med på Norsk Frisørskole. Vi dro på fotball puben, og hadde det kjempe gøy! :-) - Grunnen til at jeg ikke ble med de andre var at jeg er bare 19år, og de er 23år og oppover, men det gjorde meg ingenting. Jeg fikk også mitt egent hotellrom for en natt, siden jeg ikke kom meg hjem. Siden alle veiene hjem til meg var stengt. Så hadde Ramsvik bokket noen rom så de som ville kunne skifte og sånt på mellom kurset og middagen. :-) Så det var jo herlig, å få den gode frokosten på søndag gjorde meg ikke noe, hehe! :-) 


  Konferansesalen - Notatblokk - Utsikten fra hotellrommet. 


  Flere som har vært på kick-off? ( Hva gjorde dere? ) 

  Oppdatering

  God kveld! - Dagene går i ett, skulle gjerne blogget mer, men ettersom jeg allerede er på reisefot mellom 7-8:30, og ikke er hjemme igjen før 20-23 tiden på kvelden, så er det ikke bloggen som frister mest. Har nett fått i meg litt å spise, før jeg tar kveld. Tidligvakt i morgen, så da må jeg avgårde halv åtte. Vi skrives nok i helgen - Frihelg! Legger med et bilde av frokosten jeg tok på jobb i dag, siden jeg allikevel måtte vente vente i 2-5 timer der før vakten min startet. Mmmm! - Hva gjør du for tiden?   FRISØRLÆRLING!

  God kveld dere!  På fredag startet jeg i lære på Ramsvik Xhibition i Bergen. Var veldig spennende, selv om jeg gruet meg litt. - Ble tatt godt i mot, også har jeg jo vært utplassert der en uke tidligere da jeg gikk på Norsk Frisørskole. Hadde fri på lørdag, så da var jeg med på en innflytningsfest hos en venninne, samt en liten feiring av bursdagen min som var på søndag. - Ellers så frykter jeg at jeg har blitt syk. Vondt i hele kroppen, og frykter feberen kommer krypende, og i tillegg en veldig vond hoste. Passer virkelig ikke nå. Jaja, vi skrives! - Flere som er lærlinger, og isåfall hvor?   Nedtelling til den store dagen - Dagens oppsetning 

  Følg meg på instagram @ thereseeikeland (link) 

  19TH BIRTHDAY

  Godt nyttår! Da var det allerede januar enda en gang, og jeg har bursdag, wohoo! Syns det er så rart å fylle 19 år allerede i dag, 4. januar! Føler meg ikke som det, føler meg fremdeles som en 15-åring. Haha. - Var med på en innflytningsfest hos en venninne i går kveld, så jeg tar sikkert igjen feiringen på byn eller noe senere. Ellers har jeg brukt dagen på å sove litt, og bare slappet av. Planlagt litt ting fremover, lett etter leilighet og sånne ting.

  Hva har dere gjort i dag? Når har du bursdag? :-D 


  Har fri i morgen, så da skal jeg kanskje til Os og fikse noe. - Vi skrives! :-) 

  Leilighet leting

  Hei hei! I går var jeg på visning på et rom i Bergen i et kollektiv, til nå når jeg skal gå ut i lære. Jeg tok med mamma, og vi tok tog fra Arna til Bergen, det var faktisk min første gang å ta tog. Helt ærlig, så hadde jeg sett for meg vogner som lignet de som er med i Harry Potter, haha, er jeg den eneste som har tenkt den tanken? Ble nesten litt skuffet, men har hørt det er lignende om du tar tog lengre fra for eksempel Bergen - Oslo? Uansett. Rommet jeg så på var helt OK. Det var lite, men helt greit. Det var tre etasjer i det huset, og det var seks rom til sammen mener jeg, med bare jenter. Helt greit, de andre var fra 20-25 år. 

  Men vet ikke helt om jeg skal takke ja til det rommet, eller gå på flere visninger. Venter fremdeles på svar fra maaangen - Haha. Håper noen snart gir et svar. Starter jo i lære på fredag, sykt! Så jeg skal overnatte hos Lena fra torsdag til fredag, så får vi se hvor jeg havner på til lørdag. Haha, håper på å få en grei plass å bo fremover. - Ellers i dag, så har jeg bare vært hos tannlegen, noe som gikk fint. Og bare slappet av, hadde nett besøk av en venninne som er hjemme fra militæret. Så har vi planlagt litt angående morgendagen, som sikkert bringer en tur ut. Håper dere får en super fint nyttårsaften i morgen, og et fint nytt år, så skrives vi! :-) GODT NYTTÅR!! 


  Romjulens festligheter

  God helg dere! Romjulen bringer ofte frem store og små festligheter. Selv var jeg ute med en fantastisk gjeng i går. Først var vi på vors hos noen kompiser, før vi reiste ut på byen, hvor vi møtte noen andre venner. Så gøy! Elsker slike festligheter, hvor jeg møter så mange fantastiske mennesker, bli kjent med mange, og bare skaper minner. Vi reiste så tilbake i tre-fire tiden, og hadde narsj. (Endte med at jeg døgnet, og kan nesten ikke vente til å legge meg, må bare se noen episoder til av en serie, haha!) - Gleder meg allerede til neste gang. ♥ Beste var jo å få møtt igjen noen av de jeg gikk i klasse med for et halvannet år siden. De er virkelig noen gode mennesker. Blir så glad. ♥ 

   
  Så ble det visst natt mat på mac med Therese og Eivind. - Vi skrives! Hva gjør du i romjulen? 

  Julens høydepunkt

  Familie - Kjærlighet - Omsorg - God mat - små&store gleder - Varme - Livet 

  ♥♥♥

  Riktig god jul

  Heisann dere, og god jul! 

  Jeg var så heldig som fikk feiret julen hos mormor og morfar, sammen med mamma, storebroren min, og begge oldemødrene mine. ♥ Det var så kjekt, er jo ikke så ofte jeg ser dem, så dette var jo bare en ekstra julegave i seg selv. Fikk mye fint i går, ting jeg bare trengte, ikke noe jåleri som ikke blir brukt, så tusen takk til alle for en super julaften. Ble mye mat, som alltid, hehe! Ha en fin juletid videre, så skrives vi!

  - Legger ved et bilde av juletreet vårt og litt gaver som ble lagt under. :-D   Beard love

  Heisann! Skjegg har vært veldig trendy dette året. Ikke det å bare ha litt, men det å faktisk ha en del skjegg. Det er jo råkult, og jeg kan nesten ikke få nok. Mennene som har spart skjegg, blir bare så attraktive syns jeg, og mer maskuline. Tenker egentlig å bare legge ved litt bilder, så dere kan se hva jeg mener. ♥ Åh, se på disse da, blir helt forelsket


  Hva er din mening om skjegg? #Beard #love 

  Julens reise

  God kveld dere! Tradisjonen vår er å feire jul hos mormor og morfar i Sunnfjord. Jeg reiste i dag, hvor jeg tok ekspressbåten fra Bergen - Askvoll. Så kommer de andre i morgen og lille julaften. Jeg reiste så pass tidlig siden jeg skal være barnevakt for søskenbarnet mitt i morgen. Og jeg har jo juleferie, så da kunne jeg jo bare reise, siden jeg ikke hadde andre planer. :-) 
  Fikk reist til legen før jeg reiste til båten i dag. Var vist et virus som var ute å gikk nå, siden jeg er syk. Har vært syk jevnlig denne siste måneden, og nå hoster jeg, med en sår hals og ikke mye stemme. Fikk ikke noe for det, men satser på at det går over snart. Man blir jo lei av å gå syk i lengden, vertfall i juletiden. 

  #InstaSize

  Vi skrives - God jul! 

  Norsk frisørskole

  God kveld. - Vi hadde avslutning på Norsk Frisørskole i Bergen i dag, noe som var utrolig trist. Har hatt det så kjekt, og gledet meg til å komme på skolen, hver dag dette halvåret. Jeg har og hatt forbildet mitt innen frisørfaget til lærer. Har lest Salongen.blogg.no i fem år, og har nå alt for lenge hatt lyst til å gå på denne skolen som jeg er så heldig som har fått muligheten til å gjennomføre. Nå venter læretiden rett rundt hjørnet. - Men enn så lenge, er det juleferie! :-) 


  Fikk forresten dette super fine smykket med en saks på i dag som en premie for at jeg hadde null fravær. :-D Så fornøyd! 

  Siste innspurt

  Fin lørdag dere! Sitter å forbereder meg til de siste eksamenene vi har de to siste uken nå. Føler jeg mangler hundre timer i døgnet nå for å kunne klare å nå over alt. - Jeg får vite oppgaven til eksamen på mandag, og har da forberedelse mandag og tirsdag kommende uke, og selve eksamen på onsdag. Så har jeg fri til å forberede meg til de neste eksamenene på torsdag, så har vi damenes aften på skolen på fredag hvor vi skal på en måte ha speed styling med sminke, negler, farge, oppsett og det kundene måtte ønske. Så har vi julebord med klassen på lørdag om en uke hvor vi skal ut å spise før vi går bort til ene Ida i klassen. - Så har vi teorieksamen uten noe som helst hjelpemidler på mandag om en uke, siste kundedag på tirsdagen og eksamen med herreklipp på onsdagen, og siste eksamen med dameklipp, farge, sminke og oppsett/styling også har vi avslutting på fredagen den 19 desember. 

  Nå har vi hatt 3/7 eksamener. Vi hadde en vikle test i tillegg på skolen forrige uke, vi har ikke fått tilbakemelding på den, tror den bare kommer på vitnemålet, men tror den gikk greit. Jeg klarte å gjennomføre opprøllingen på under en time, og klarte vel den teoretiske delen noe lunde greit. Teori er jo ikke min sterkeste side. Krysser fingrene for at de to siste ukene går kjempebra! :-) 

  Noen andre som har mange eksamener nå? Hvordan går det med dem? :-) 


  Weekend inspiration 06214

  THE NEW POWER DRESSING

  "HOW TO WEAR THE CAPE

  "MASTER THE TREND: POLONECKS

  "The style tricks happening on the street." 

   

  Hentet fra her (link)

  Syk på feil tid

  God kveld. Jeg har klart å bli skikkelig forkjølet, noe som ikke er bra nå på denne tiden. Det er så utrolig mye som skjer, og jeg har ikke tid til dette. Vi har vår tredje skriftlige eksamen på fem timer nå på torsdag. I tillegg skal jeg på intervju (wohoo!!!) på torsdag etter eksamen, så har vi lese-dag til eksamen på fredag. Har også kundedag i morgen og på onsdag, så da er det jo ikke kjekt å måtte stå over en kunde og snufse skikkelig. Hehe, men satser på at jeg blir frisk fort. Nå har jeg fått gjort forhåpentlig vis siste innlevering og så reiser jeg nok opp i leiligheten. 

  Har hjulpet Henriette med å flytte ut, så har kjent på det at jeg er forkjølet med å gå opp fire etasjer med mye bagasje. Jaja, gikk fint, og nå sitter vi i hver vår krok i stuen og bare tar det helt med ro. Så vi skrives! - Flere som har en del å gjøre for tiden? 

  Innkjøp: iPhone cover


  Den er så fin. ♥ Er så fornøyd, er akkurat som jeg hadde lyst på, ikke noe jeg ser hver dag, og noe som er litt mer uten om det vanlige, etter min mening da. (Jeg har iPhone 5C om noen skulle lure). Er jo så forelsket i elefanter, baby elefanter. Så utrolig søte. Gleder meg til å ta den med meg over alt. He-he. Rart hvor mye en så liten greie kan gjøre meg glad. Den er fra MiniInTheBox.com. Tok to og en halv måned på levering, når jeg ikke valgte hurtig levering. - Hva syns du? 

  A nightmare

  Tenkte å fortelle dere et lite mareritt jeg har hatt siden jeg flyttet for første gang ut fra min mor og bygden. Jeg har tenkt litt på dette, om det var noe passet å skrive til dere om. - Jeg har som noen av dere kanskje har fått med seg, flyttet til Bergen i august i år, hvor jeg har gått på Norsk frisør og hudpleieskole for å bli frisør. 

  Om jeg bare visste 

  I sommer var jeg på visning på en leilighet, eller et kvinne kollektiv. Der og da virket det som en helt grei plass å bo. Det var litt utenfor sentrum, ikke så mange minutter med buss for å komme meg hit og dit, og strøket var stille. Det jeg ikke visste hva jeg hadde i vente, ville nok sendt meg en helt annen plass og side av byen. Hvorfor? Det er så mye jeg kan svare på her, men ting man og ikke behøver å svare på. Noe er helt over streken, og noe er bare helt på bærtur for å si det sånn, ha-ha. Jeg må faktisk bare le litt for meg selv, over hvor tåpelig det går an til å bli. 

  Sine egne regler 

  Det har seg sånn at husverten min bor i leiligheten/kollektivet hvor jeg nå bor mens jeg går på skole. Jeg har ikke noe problem med det, ikke i det hele tatt. Men, hun har en tendens til å komme opp med nye regler nå og da. Og da jeg var på visning fikk jeg vite noen få regler, men at det for eks. var lov med besøk, men kanskje ikke hver dag, og vi måtte ikke bråke noe særlig siden vi bor fire til sammen der. - Greit nok. Men plutselig hadde hun venninnen min besøk av søsteren sin, og da fikk hun vite at "det er ikke lov å ha besøk". Også nærmest hver dag føltes det som i to måneder kom hun til dodøren på morgenen, og gjerne på ettermiddagen og spurte meg hver eneste gang det samme; "dusje du Therese? Du dusje vell ikkje?!". Jeg mener, har jeg ikke lov å dusje? Og ti tillegg går hun nå og sier til venninnen min at hun kan ta seg en lang, varm og god dusj om hun vil. Det er jo helt på tryne syns jeg. Det er så forskjellsbehandling at det er skummelt. 

  Husverten spør meg hver dag nesten om hva jeg gjør, om jeg fikk gjort det, eller hvor jeg var. Og om jeg gjerne kommer sent tilbake i leiligheten fordi jeg har vært hos noen eller vært på et ærend så sier hun gjerne neste dag" så du kom sent hjem i går du ja, alle vi andre hadde lagt oss!" Og hva så? De legger seg jo mellom 19-21 tiden, og jeg legger meg mellom 21-24 tiden. 


  Skremmer bort de jeg bor med 

  Jeg får heller ikke gjøre lekser i stuen med venninnen min som bor der. Vi må sitte på hver sitt, eller samme rom og jobbe. Om jeg sitter i stuen med lekser, så kommer hun å sier at jeg ikke har lov til det. For da SKREMMER JEG BORT DE ANDRE SOM BOR DER. Og det var da jeg skjønte hvor kokko hun er. Det er så latterlig, for hallo? De som bor der kommer i leiligheten, lager seg mat og tar det med seg på rommet sitt og sitter der til de legger seg. Det er absolutt ingen i stuen, bare jeg og venninnen min Henriette. 

  Så kaldt at jeg blir syk 

  Nå den siste måneden har det jo blitt kaldt ute som dere sikkert har merket. Vell, jeg merker vel ikke noe særlig forskjell fra å være ute og på rommet i leiligheten. Jeg har ikke varmekabler på rommet mitt som virker, og har da blitt forkjølet og våkner ofte med sår hals. Sover med to tepper, pluss dyne, som ikke hjelper. Senest i går vurderte jeg å gå rundt med boblejakken min for å ikke fryse, og det er s-y-k-t. 

  Tar det ikke seriøst 

  Hun tar meg ikke seriøst, verken meg eller Henriette. Hun har sagt vi ikke får ha besøk, men hun har besøk av datteren og ungen hennes(!!). Vi får ikke beskjed, så jeg har nå våknet opp to ganger før skoletid i halv syv-syv tiden hvor jeg aner fred og ingen fare, men åpner rom døren og møter på besøk som snur seg og bare sitter der å stirrer på deg. Husverten tar heller ikke hensyn til at du kanskje ikke skal på skolen så tidlig, og starter å støvsuge klokken syv på morgenen og tar på tv-en som skrur seg opp på drit-høyt volum og går gjerne fem minutter før hun skrur ned. - Jeg fikk vannlekkasje på rommet mitt da det var så mye regn for en månes tid tilbake. Hun tok meg nesten ikke seriøst når jeg sa det var havnet en dam på rommet over skrivebøker og laderen min til telefonen. Fikk bare beskjed om å legge tingene på badegulvet så tørket det, og det kom nå ikke mer vann nå. For det hadde nemlig vært lekkasje der tidligere hvor det kom to-tre dråper vann. Men til det svarte jeg at nå var jo det en hel dam der, og det var bedre å få sjekket opp i det, enn at det kommer sopp i veggen som gjør så du må rive hele huset. 

  Helgen etter det var vannlekaje på rommet mitt, så var jeg i Sunnfjord på familiebesøk. Så fikk jeg melding av husverten hvor hun lurte på om det gik kgreit om hun låste seg inn på rommet mitt og sjekket om det var kommet noe mer vann. Sa det gikk fint og ba henne gi meg en lyd om det var kommet noe eller ikke. Etter nesten en time fikk jeg svar, og da tidligere sendte jeg flere meldinger ilag, hvor hun svarte med en gang. Da jeg kom tilbake på søndagen var speilet som jeg hadde satt litt til sides så det ikke skulle plutselig skli på gulvet borte. Da hadde hun nemlig tatt det med seg og plassert det i gangen. - Det speilet hadde vært der i lengre tid. Hun trodde det var et som hadde vært i gangen tidligere som nå sto på boden. - Da fikk hun jammen høre fra meg at det var snakk om å gå rett inn, sjekke vannlekasjen og rett ut igjen. - Så jeg frykter hun var å snoket rundt på hele rommet mitt i alle tingene mine siden hun tok speilet med seg (som jeg hadde satt litt ut av syne) og at hun ikke svarte meg på en stund. Så nå har jeg null respekt for henne, og klarer ikke stole på henne, eller snakke med henne nesten. Eneste jeg sier er små setninger, eller bare svarer henne. Da er det " ja, nei, hehe, joda". Og det er ikke glede i stemmen min for å si det sånn. - Haha, hun burde jo skjønne at jeg ikke vil snakke med henne snart... 

  Nå har jeg sagt opp leiligheten. Orker faktisk ikke bo hvor jeg nærmest gruer meg til å være ferdig på skolen for jeg vet jeg skal i leiligheten. Å møte på henne og resitere at hun har noe å klage over. - Men her lurer jeg på en ting, hvorfor har Henriette bare en måned depositum og jeg har to måneder? Det er 200 kr forskjell på månedsleien vår. Men jeg måtte betale 11000 kr i depositum og hun bare 5500 kr. Er dette rett? Noen som vet?  

  - Dette må være årets første og siste syte-irritert-latterligste innlegg. Beklager dette. -  Vi skrives i et mer positivt innlegg dere. :-) 

  Har du noen meninger angående dette? - Vært borti noe lignende selv?

  Lite tid til søvn

  God kveld! - Har akkurat fått sendt avgårde en powerpoint til prøveeksamen til  læreren min, og er egentlig rimelig klar til å slukke lyset og bare legge meg. Husker faktisk ikke sist jeg kunne sove så lenge jeg ville, uten vekkerklokke, og bare ta det heeelt med ro. - I morgen har vi eksamen nr. 2(!!) Og i tillegg må jeg på jakt etter en ekstra modell, pluss en reserve modell til 18 desember, hvor det skal innebære farging, klipp, sminke og frisyreform. - Nå kjenner jeg at jeg bare må legge meg, så vi skrives!! - Ønsk meg lykke til! 
  1/6 eksamensdager over + filminnspilling

  Da var eksamen i gang for fult!! Vi hadde vår første eksamen i dag i projeksjon. Tror og håper at det gikk greit. Har bare et mål, og det er å bestå. Så får vi se og krysse fingrene for det beste. - Da jeg kom opp i leiligheta fikk jeg en melding fra en kompis av meg som jeg gikk i klasse med i fjor, om jeg kunne tenke meg å komme ned i byn igjen for å være med i en studentfilm. Selvsagt sa jeg ja. Fikk jo se igjen Morten og Lise samt noen andre som jeg var med på settet til for ikke lenge siden. Syns det er så gøy å få disse mulighetene, og angrer ikke. Nå får jeg nesten bare legge meg. Sov vel kanskje nesten tre timer i natt, og det er jo ikke akkurat så mye. Så vi skrives!   Flere som har gjort noe spennende i dag? 

  Forberedelser

  Riktig god lørdags kveld. - Selv på denne tiden av døgnet holder jeg på med lekser. Har en tendens til å ville gjøre lekser på kveldstid/nattestid enn på dagtid. Da ønsker jeg bare å få mest mulig ut av dagen eller å bare ta det helt med ro. 

  I skrivende stund holder jeg på å skrive ut hjemme eksamener vi har jobbet med dette halve året, og tegner hoved tegninger så jeg slipper å bla gjennom hele permen min for å finne det jeg leter etter. Så da lager jeg skikkelig oversiktlige tegninger, og skriver ned notater til meg selv om ting jeg må huske, og hva som er ekstra viktig å ha med. 

  • Er det noe spesielt du pleier å gjøre til eksamen/ viktige hendinger? Kom gjerne med tips! 


  Har min første eksamen i projeksjon på mandag, og gruer meg så ekstremt mye, siden jeg vet vi bare har 4 timer på oss til å skrive og tegne så utrolig mye. På de to andre hjemme eksamenene vi har hatt så har jeg brukt utrolig lang tid, hvor det har måtte gått over en hel helg for at jeg skal komme på gode ideer og få det ned på tastaturet. Og nå blir det jo skikkelig press, men jeg får bare gjøre det beste jeg kan, og skrive gode notater, pluss huskeliste til meg selv og lese godt over så og si alt vi har hatt om. - Ønsk meg gjerne lykke til, - og til dere andre som har eksamen, lykke til! 

   

  Eksamen rett rundt hjørnet

  Heisann! 

  Jeg aner ikke hvor tiden blir til. Jeg har ikke tid til annet en knapt å gå på skole, og utplassering før jeg må legge meg for å klare å stå opp neste morgen. Og i tillegg til det, har vi så mye lekser med store eksamens oppgaver som skal leveres, pluss prøveeksamen hvor vi skal lage powerpoint, forberede oss, klippe og style dukkehodet vi har fått utdelt. - I går, i dag og i morgen er jeg utplassert på Nikita i Strandgaten, hvor jeg i dag fikk jobbet med klippen og oppsettet på dukken. Jeg tror ikke jeg er helt ferdig, så blir nok til at jeg finpusser i morgen. 

  - Neste uke har vi skriftlig eksamen på mandag, prøveeksamen på tirsdag, skriftlig eksamen på onsdag og kundedag resten av uken. - Så trenger du deg en finpuss med klipp og/eller farge, og kanskje vil fikse brynene og farge dem, pluss øyevippene? Ta deg en tur til Olav Kyrresgate 28, i 4 etasje ved brun&blid. :-) 

  På torsdag skal jeg være med å jobbe i en salong som ene læreren min skal åpne. Gleder meg litt til å få en litt annerledes kveld, så blir det regnet med som utplassering også om jeg ikke tar helt feil. Så det blir nok gøy. 

  Nå får jeg skrive logg fra dagen, og se litt på prøveeksamenen vi skal ha før jeg tar kvelden. - Vi skrives!   Bilde fra da jeg var utplassert på Ramsvik, og med lærlingene på Ramsvik studio i uke 44. :-) 

  SIDECUT

  Heisann! I dag hadde vi tredje kundedag på skolen, noe jeg hadde litt av hvert med forventninger til. Jeg ventet en kunde i 9, 10-tiden, men hun dukket ikke opp. Dumt, hadde sett frem til å klippe henne, men nei. I stede fikk jeg en annen kunde hvor hun ville klippe seg og gjerne stripe håret. Vi nådde dessverre ikke å stripe henne, ettersom det tar litt tid nå i starten med å klippe. Så hun skulle heller ringe inn igjen, eller komme tilbake å bestille en ny time siden det er mye billigere hos oss på skolen, enn i en salong. 

  I tillegg fikk jeg Stine, bestevenninnen min til å komme innom, hun hadde egentlig tenkt seg på ett av kjøpesentrene her i Bergen å fikse øyenbryna sine, men jeg fikk snakket henne til å komme bort på skolen siden vi hadde kundedag i dag. Wii! I tillegg til det, så hadde hun vurdert en sidecut en stund så sa jeg ja, er du klar? skal vi ta det nå med en gang eller? Hehe! Så plutselig satt hun i frisør stolen og fikk seg en sidecut. Er selv veldig fornøyd til å lage min første sidecut. Nå kan jeg bare starte på de andre venninnene mine som ønsker det. Hehe, neida joda. :) 

  Vel, nå får jeg fortsette å lese til fargeteori prøven vi har i morgen. Legger ved bilde av før og etter resultatet med sidecut-en til Stine. :) 


  Hva syns du om resultatet? 

  Nytt familiemedlem

  Har gleden av å fortelle dere at da jeg kom hjem fra skolen på onsdag, altså helt hjem til mamma, så fikk jeg vite at hun hadde kommet til en beslutning. Vi skulle altså skaffe oss en katt. - Broren min var å hentet en liten kattunge samme kveld, siden en venninne hadde hatt kontakt med noen som skulle gi bort kattunger. - Vi fikk en liten gutte pus som vi har navngitt Mons. Haha, han er så søt, og jeg har allerede brelt han bort med masse kos. Må jo kose mye med han mens jeg er hjemme i helgene. Hihi. Legger ved et bilde, han er mer glad i å se på tv, enn å bli tatt bilde av for å si det sånn. :-) 


  ♥ 

  Flere som har katt? Hva heter de? :)

  For lite timer i døgnet

  Heisann! Blir litt mellomrom her ser jeg mellom hvert innlegg, og beklager det. Det er bare så mye å fokusere på via skolen, og det tar aldri slutt, eller pause med leksene. Jeg holder faktisk på med en eksamensoppgave vi skal jobbe med på kommende torsdag og fredag, for da har vi fri fra skolen for å kunne jobbe med denne oppgaven. Dem er stor, og er glad vi fikk den utlevert litt tidligere så vi kunne starte litt på den allerede nå, og ha en skikkelig høstferie (i to dager), haha, men er glad vi får en langhelg. Håper på å få slappet litt av, men samtidig få tilbringe litt tid med venner. 
  Skal jobbe hardt denne uken med leksene. Må også få lest godt og øvet masse til prøven vi skal ha på onsdag. Også må jeg få kommet meg innom frisørsalongen jeg skal være på i hele uke 44 for å avklare hva jeg har tenkt til å fordype meg i, så de vet når jeg trenger å eventuelt ta med modeller. :-) 
  Vi skrives, får fortsette litt mer med denne oppgaven, før jeg legger meg. :-) 

  Stilhistorie oppgaven vår

  Heihei! Har vært helt opptatt med stilhistorie oppgaven vår i hele dag. Møtte jentene på gruppen 13:00 i dag, hvor vi først gikk å spiste litt lunsj, før vi startet med å prøvde noen klær hvor vi tok bilder og filmet litt etterfulgt av at vi gikk hjem til Malin og jobbet videre med presentasjonen der.

  Gikk veldig bra, og håper presentasjonen i morgen går bra. Vi får individuell karakter mener jeg, så håper presentasjons angsten ikke tar meg helt i morgen. Ønsker jo å gjøre det kjempebra, men er redd for at den knekker meg litt ned. Men vi får bare krysse fingrene og satse på det beste. 

  Nå er jeg egentlig ganske trøtt og føler ejg må legge meg, samtidig, så føler jeg at jeg må øve mer på hva jeg skal si, og finne ut hvordan jeg skal sette opp håret lettes i morgen til fremføringen, eller om vi bare skal kjøre på sånn vi har øvd, men har fått så mye sår i hodebunnen, så må nok forenkle det litt. Vi får se hva som skjer. Skal jo fikse håret, sminke, og gjerne øve litt mer på hva vi skal si på bare en time. Gjett om vi må jobbe fort. 

  Gleder meg sånn til helt hvor jeg håper på å få kunne slappe av og være med noen venner å drikke og bare kose oss. ♥ Nå får jeg faktisk bare ta å legge meg, vi skrives!  

   

  Helgens innkjøp

  Hei! I går møtte jeg mamma, her i Bergen, hvor vi gikk innom noen butikker å kikket, og da fant jeg noen småting som jeg tenkte jeg kunne vise dere på bilder som ligger under. I tillegg til det som er på bildene, så kjøpte jeg en sånn pc-plate. Sånn plate til å ha under pc-en så den ikke skal bli så varm, og sånt når du setter den ned i for eks. sengen. :-)

  Håper dere har hatt en fin helg så lang, jeg er tilbake i leiligheten i Bergen, og tenker jeg ser litt serie før jeg legger meg. Skal møte noen jenter fra klassen og jobbe med gruppearbeidet, siden vi har fått fri fra skolen for å jobbe med det. :-) Vi skrives. 


  Hullmaskin for alle arkene mine - varme sokker - eyeliner - svart neglelakk - og den rosa "ballen" her er noe kritt lignende som farger håret rosa. 


  Litt nytt til matlagingen på kjøkkenet, i rosa selvsagt. 


  Og sist men ikke minst, en rosa hårføner (2000w). 

   

  Middag og lese date

  Heisann sveisan dere, haha! Etter skolen i dag ble jeg med Lena fra klassen hjem hvor vi lagde oss kremet blomkål og brokkolisuppe med baugetter. Å herlighet hvor godt det er, hihihi. - Vi fikk øvet mye til prøven vi har i morgen, og håper det går bra. Vi fikk vite i går at om vi fikk karakteren fem og bedre, så fikk vi dulle litt mer hverandre og fikse håret og sånt, noe jeg tenkte med en gang kom til å bli veldig gøy. - Vi skal også på Ramsvik og snakke litt med noen frisører der, og så kan vi høre litt med dem om læreplass og sånt. Gleder meg, selv har jeg fikset meg utplasserings uke hos ene salongen innen Ramsvik. 

  Smakt kremet blomkål og brokkolisuppe? 

   

  Hettestripe og foliestripe

  Helluuu. I dag fikk vi prøve oss på hettestripe og foliestripe på skolen med dukkehodet vårt. Vi brukte bare fargeshampoo, siden vi skulle øve oss. Selv ble jeg litt fan av hettestripe, men kan være det er enklere med foliestripe når du bruker en farge i stede for bare shampoo, for da setter den seg mer fast i folien, sånn som i dag, så skled foliepapiret her mens håret skled der liksom, skjønner? Hehe, Litt vanskelig å forklare, men kan prøve igjen om du ikke skjønte noe nå, hehe!

  Nå har jeg nett fått gjort lese leksen til i morgen, var sånn tretti sider, men jeg leste nesten førti sider mener jeg, siden jeg klarte å lese på feil lekse til i dag. Uff, jaja gikk fint, er jo så spennende også, så da fyker jo tiden bare avgårde mens du fascinerer og drømmer deg bort i leksene. Legger ved en collage med fire bilder fra dagen i dag, så skrives vi i morgen. - Adiós.    Har du stripet deg før? Hvilken metode brukte du? 

  Modell for en dag

  God ettermiddag. I dag var jeg på frisørsalongen med gruppen min fra 09:00 i dag tidlig til 13:30. Da hadde vi tidligere planlagt at jeg og Mari skulle sitte modell med å bli fikset på håret og fikset sminke noe Maricel og Malin gjorde. De var veldig flinke, fikk også fikset brynene mine takket være Malin.

  Så nå sitter jeg oppe i leiligheten og lurer på hvordan jeg skal fikse håret mitt selv. Det kjennes ut som hele håret er tovet, noe som ikke er lett å fikse, er jeg redd for. Håper jeg får det til, ellers er jeg redd for å måtte ta saksen å bare klippe det rett av, haha, neida, det skjer ikke. 


  Hva syns dere om håret? - Det er 60-talls inspirert. 

  update 140914

  God kveld. Dagen har gått til lekser, vasking i leiligheten, vasket klær og bare slappet av og ladet opp til utplasseringen vi skal på i morgen. Vi skal nemlig ha vår andre dag i utplassering på Nikita, noe jeg gleder meg veldig til. Selv er jeg plassert på Nikita i Strandgaten hvor jeg trives godt etter den første dagen vi hadde der som var på onsdag forrige uke. 

  I morgen skal vi gjennomføre stilhistorien vår, det vil si at gruppen jeg er i, vi har om 60, og 70- tallet, også skal vi se rundt på nettet og finne to frisyrer som vi skal gjøre i morgen, og som vi skal presentere foran klassen om ikke lenge. Så håper det blir gøy å få på en 60 eller 70 talls frisyre. Det er jeg og en til som skal sitte modell, siden vi har det mest passende håret til de frisyrene vi har valgt. Kan være det kommer bilder av resultatet, vi får se. Nå tenker jeg å lese litt før jeg tar kvelden. Vi skrives!    Fikk forresten stusset tuppene første dag på utplasseringen, så nå er det ca. 5 cm kortere enn på bildet ovenfor. 

  EN NY START

  Hei. Mitt navn er Therese, en 18 år gammel jente. Jeg bor i Bergen hvor jeg og går Norsk frisørskole. Skolen varer i fem måneder(!!), så jeg er klar til å gå ut i lære allerede i slutten av desember 2014. Dette er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge, og nå har jeg bestemt meg for å oppfylle drømmen om å bli frisør. 

  Tidligere har jeg gått kokkelinjen, første og andre året, men trivdes ikke, og lærte heller ikke så mye i forhold til resten av klassen. Jeg følte jeg ikke kunne nok til å gå ut i lære. Trivsel er noe jeg legger godt vekt på, og syns er veldig viktig. - Nå der i mot trives jeg veldig og føler jeg får ting til, noe som er veldig bra. 

  - Denne bloggen vil ta dere med gjennom min hverdag og veien til å bli en frisør. Håper dere liker det dere får se her, så skrives vi!  

  (Sol-rike dager i Bergen er så vakkert). 


  Oppdatering 070914

  God kveld! Jeg er egentlig på vei til å legge meg, eller i tankene vertfall, hehe. Jeg har nett fått levert innleverings oppgaven vi fikk på fredag, og har bare gjort siste puss på oppgaven. Vi skulle tegne alle fire hoved klippene som er hel form, like lengder, økende lengde og gradering. I tillegg til det skulle vi skrive litt om hvordan vi gjorde det med inndelinger før vi startet å klippe og frem til vi var ferdig å klippe. Så vi tegnet vel hele tolv tegninger, fire skisse tegninger, fire projeksjons tegninger og fire strukturtegninger.

  Selv syns jeg det tok veldig lang tid å bli ferdig, men det er vel fordi jeg vertfall prøver å være så nøye som mulig, håper bare det lønner seg. :-)

  (Bildet er fra i dag da jeg kom tilbake til Bergen). :-)

  Oppsummering i bilder

  Heihei dere! 

  Nå har jeg gått på Norsk frisørskole her i Bergen i tre uker! Shiiit!! Dere aner ikke hvor fort tiden her har gått, helt sykt! Er jo snart bare fire måneder igjen(!!!!), jeg har ikke ord. For dere som ikke vet det, så er Norsk frisør og hudpleie en privatskole her i Bergen, og er bare på fem måneder. Vi er ferdig rundt 20. desember i år, og går allerede i lære rundt jul, og nyttår, eller i starten av januar. Blir spennende, selv har jeg allerede fått spurt på noen frisørsalonger, men må få flere innblikk tenker jeg. 

  Jeg skal jo jobbe på Nikita i Strandgaten to dager, og håper det blir gøy. Så har vi en uke utplassering som jeg kanskje har fikset meg plass, også mener jeg vi har noen dager til senere, men har ikke fått dato enda. Åå gleder meg, sammtidig som jeg gruer meg veldig til kundedagene. Har allerede fikset meg damemodell, herremodell og extensions modell. :-) 


  Her er litt av det jeg gjorde i går. :-) 

   

  Andre uke på norsk frisørskole

  Hei dere! Da var jeg allerede startet med uke to på norsk frisørskole her i Bergen. Forrige uke bare fløy forbi. Sykt, hvor fort dagene går. Siden onsdag forrige uke har vi klipt på dukkehodene våres HF. Det er da hel form, og det vil si at håret er like langt og beint, ikke noe skråning i luggen eller noe. Helt beint.

  På slutten av dagen på fredag fikk vi begynne å føne litt. Jeg kom ikke så langt. I dag startet jeg med å klippe hel form før jeg startet med å føne og sette det opp sånn som er vist på bildet under. Det er da for å la de kjøle seg ned i en liten snurr, så når vi slipper de løst, så er det mye volum og krøller. Kan prøve å ta et bilde av det i morgen, siden jeg ikke har løst det opp idag. :-) 


  Hva syns dere? Ser det lovende ut?

  Oppsummering + skolestart i morgen

  Hei, og god kveld! 

  Dere har vel hørt om "Berta" som skal komme innover nå? Vell, hun er allerede godt i gang med å blåse, i hvert fall her i Bergen. Da Henriette var ferdig på jobb i halv fire tiden, tok vi by-banen til Kronstad hvor vi gikk på Spar og handlet på 10 kroners markedet. Fikk kjøpt mat for sikkert hele uken, noe som var veldig bra, ble mye billigere enn hva det ville blitt om det ikke var mye til 10 kroner. 

  Da vi kom til leiligheten lagde vi oss taco og så litt tv. Fikk støvsugd gulvet og dusjet, før de to andre som bor her kom fra jobb. Nå tror jeg alle har lagt seg, jeg har nett hengt opp en maskin med klær til tørk, pakket sekken og er veldig klar til sengen nå kjenner jeg. - Har forresten vært hos Kristina siden lørdag til i dag, noe som var veldig koselig. Har ikke vært med henne på lenge, så dette var godt for sjelen, hehe! Vi var på innflytningsfest på lørdag, og i 02-tiden reiste vi på byen og sjekket ut utelivet. Var en veldig kjekk kveld. 

  I morgen starter jeg på Norsk frisør- og hudpleieskole her i Bergen. Vet ikke helt om jeg gleder eller gruer meg, hehe! Er vel bare veldig spent tenker jeg. Håper det blir fem kjekke måneder på skole, før det går ut i lære. 

  Vi skrives! - Lykke til med ny skole og jobb til dere som skal det. :-) 

  I dag da vi spiste taco - I går kveld hos Kristina, for en utsikt! 

  FLYTTET TIL BERGEN

  Hei dere. Nå begynner det å bli en god stund siden sist oppdatering her på bloggen. Den har vel rett og slett tatt sommerferie sammen med meg, ikke det at jeg føler jeg har hatt mye ferie. 

  Det har ikke vært så mange late dager jeg hadde håpet på, haha. Jeg fikk skaffet med sommerjobb på bensinstasjonen hjemme, så jeg hadde vel bare tre minutter å gå til jobb. Jeg leverte oppsigelse for to uker siden, og i går hadde jeg min siste dag på jobben. Skal si det var godt å slutte der. Man må jo trives og like det man gjør, noe jeg ikke gjorde etter hvert der. Det var det flere grunner til, som jeg ikke har interesse for å skrive her. 

  Jeg har uten om sommerjobben min, så har jeg hatt en fantastisk sommer. 

  Onkel som jobber borte i Brasil på en båt, kom hjem i to uker, og det var så kjekt å få møte han igjen. Er så lite jeg får sett han, så da er det jo bare fantastisk at han får kommet hjem i Norge i to uker. :-) Han hadde også den lille gutten sin på to og et halvt år med seg. Seriøst, han er super søt! Han er halvt brasilsk og halvt norsk. Så jeg fikk lært litt spansk og portugisisk i sommer da de var hjemme. Veldig gøy. 

  I tillegg har jeg fått skole og hybel 100% i boks. Jeg flyttet inn i dag, og har fått pakket ut litt, men tenker å gjøre det ferdig i morgen. Jeg bor sammen med en venninne og to andre damer som jeg ikke kjente fra før av. Venninnen min har allerede bodd her i et år, så hun kjenner de ganske godt, så tror dette skal gå fint. Jeg har altså flyttet til Bergen for å gå på Norsk frisør- og hudpleieskole. 

  Dette vil bli fem veldig spennende måneder  Hvordan har din sommer vært? Gjort noe gøy? 

  Trodde det var sommer

  Heisann hoppsann! 

  I dag pøser det ned ute, og tåken ligger tykt over fjelltoppene. Jeg pleier å like disse dagene, men ikke om sommeren. - Om høsten. Jeg pleier å få en glad-følelse i meg når det regner og blåser ute, men nå er det bare feil. Det burde være sol og fuglekvitter ute. - Om to timer skal jeg på jobb. I dag er det åtte timers jobb på planen. Håper de bare suser forbi. (Hehe). 

  Legger ved et sommerlig bilde. Tok det tidligere i uken. Beklager mitt fravær, jeg har ikke så mye inspirasjon for øyeblikket. Fortell gjerne hva jeg kan blogge om, om du har noe du savner her. - Vi skrives! 

   

  "Klikk her"

  Personlig almanakk

  Hei og god helg! 

  Jeg er tilbake på jobb etter å ha vært syk med infeksjon i magen i en uke. I går var første dag tilbake, og det ble i tillegg en time og femten minutter overtid på meg ettersom jeg fikk opplæring om hvordan man gjorde det med kassen da vi var ferdig for dagen. - I dag var jeg og på jobb, og i morgen skal jeg på jobb, blir visst åtte timer i morgen, noe som blir spennende siden det er søndag og det sikkert blir mye hamburger-laging. 

  Jeg fikk forresten endelig bestilt meg en personlig almanakk som du kan bestille her (link). Jeg har lurt på å bestille en i sikkert et år ihvertfall, og i dag etter sikkert en uke med frem og tilbake om hvordan jeg skulle ha fremsiden og designet inni, så i dag tok jeg besluttningen og bare bestilte. Gleder meg sånn til å få den i posten, har så mye å føre inn. #Happiness Om du skal bestille, husk å spille flappy planner som vises oppe i midten på siden. Jeg kom så langt at jeg fikk 15% på almanakken. #Hurra 

  Jeg valgte min almanakk i størrelse medium til 190 kr. Så pluss det, så blir det en ekstra kostnad på 50 kr i frakt, med mindre du bruker rabattkode du får når du spiller flappy planner og skriver inn koden når du bestiller almanakken. 

  • Jeg syns det er så gøy å få designe fremside, baksiden og hvordan vi vil ha det innvendige med farge og diverse datoer osv. Den blir liksom litt mer spesiell når du vet at det er du selv som har designet den, og at det ikke er noen andre som har en make som deg. :-) 

  ( Tyrkia sommeren 2012 )

   

  Har du personlig almanakk, eller skal du kanskje bestille? 

  Gledelig jonsok

  Finfin Jonsokaften dere. ♥ 

  Håper dere har hatt en fin mandag, og en fin jonsokfeiring for de av dere som har feiret den, eller gjort andre ting. :-) Jeg og mamma var bare ute på altanen og grillet litt og koste oss i solnedgangen. Veldig hyggelig. 

  Selv har jeg brukt dagen på å vri meg i smerter. Dagen startet rundt halv fem i dag morges ( way too early ). Har siden fredag fått skikkelig krampe-lignende smerter i magen, håpte selvfølgelig dette gikk bort av seg selv etter en stund, men den gang ei. Mamma ringte legen for meg i dag morges halv ni og det var helt fult, så jeg fikk ikke legetime før 16.00 i dag på ettermiddagen. Jeg tok blodprøve hvor det viste at jeg hadde fått noe virus eller noe sånt, men om det ikke gikk over innen et par dager, så måtte jeg gi beskjed. Har allerede fått en legetime på tirsdag neste uke hvor jeg skal ta blodprøve (gruer meg). Skal sjekke om jeg har blitt allergisk mot noe, håper vi finner ut av det, orker virkelig ikke å gå med dette stort lenger.. Blir jo helt utslitt, har så vidt fått i meg mat i dag, ligger bare på putene vi bruker ute i hagestolene. Blir bare kvalm av å spise, uff. 

  Anyway - Jeg håper dere er friske og raske og har en fin sommer! 

  Her er et bilde jeg la ut på instagram etter at vi hadde grillet. Da satte jeg meg ut på altanen og så på 90210. Har blitt helt hektet, godt jeg har noe å gjøre på når jeg bare ligger her å syns synd på meg selv, haha. - Vi skrives! 

  Besøk gjerne instagramprofilen min her om du vil (link)

  Hva har du gjort i dag?

  Hvilken telefon anbefaler DU?

  Heisann dere! 

  Jeg er på leting etter en ny telefon. For øyeblikket har jeg samsung galaxy s3, og den har jeg hatt i snart tre år. Er veldig fornøyd med den, men nå klikker den hele tiden, og det kan jeg ikke ha noe av, om jeg har det travelt og må skrive en rask melding eller ringe noen, da kan jeg nesten bare la vær. Den kan bruker av og til 3 minutter på å åpne seg etter at jeg har slått inn koden, og bruker gjerne noen minutter på å låse seg. - Det jeg er veldig fornøyd med er kamerakvaliteten, og at telefonen er så og si like hel som da jeg kjøpte den. Er noen hakk her og der, og har noen riper som knapt nok syns, men du merker de ikke når du er borti skjermen. 

  Jeg lurer på en iPhone av et eller annet slag. Jeg har lurt veldig på iPhone 4s, men nå når jeg surfer litt rundt så er jo iPhone 5s gjerne mye bedre enn 4s. Jeg vil også ha en med bra kamera kvalitet, noe som jeg er veldig opptatt av. 


  Hvilken telefon ville du anbefalt? 

  PRØVEJOBB - GOD SOMMER

  God sommer, dere! 

  For en lettelse å endelig være ferdig med det tredje og siste skoleåret på videregående, men samtidig vil jeg nok savne det, gjerne ikke så mye alle lærerne eller fagene, eller all reisingen frem og tilbake vertfall dette siste året. Det er klassen. Vi har vært en stor klasse som bare på tre uker ble sammensveiset og fikk venner for livet. Selv hadde jeg ikke søkt på skolen, men da tre av mine nærmeste venninner prøvde å få meg inn på skolen sammen med de, fikk jeg bare mer og mer lyst, og er takknemlig for at de overtalte meg. 

  Jeg har knyttet sterkere bånd med noen, og blitt kjent med flere sider med andre og fått vite mer om dem enn hva jeg hadde trodd. Jeg har lært så mye dette siste skoleåret. - Vi hadde to skriftlige eksamener (matte og norsk hovedmål) og en muntlig hvor jeg kom opp i historie (som jeg heldigvis besto på) . 

  Jeg er enda ikke ferdig på skole. Til høsten har noen av dere gjerne fått med dere at jeg skal flytte til Bergen og gå på privatskole. Jeg har fått rom i kollektiv med en herlig venninne, og jeg er klar til nye utfordringer. I dag hadde jeg prøvejobb på sommerjobben jeg har søkt på, og jeg gru-gledet meg. (det gikk overraskende bra!) Rart hvor fort tiden går. Dette skoleåret virker som et halvt år, fordi tiden bare løper forbi oss. - Ubeskrivelig.  

  I går var det akkurat to måneder til jeg begynner på den nye skolen, i Bergen. Jeg skal gå i klasse med en venninne jeg gikk i barnehage og på barneskole med før, og håper de fem månene der blir spennende og lærerike. Vi skrives - Skal se en episode eller to til med Hellcats før jeg legger meg. Skal på prøvejobb i morgen også. God helg, og god sommer til de som har fått det! :-)) 

   

  Done with the exercise for today! Beautiful sunset btw. :-)
#exercise #sunset #pretty #fitness #run #workout #fit #yellow #sun #green #tree #happy #smile #happiness #me #norwegian #girl #Norway
(ved Eikelandsosen, Hordaland, Norway)

  Solrike dager

  God dag! 

  For en fin og solrik dag, åh! Har allerede vært ute å slikket sol i noen timer, hvor jeg og har fått lest på historie. - Har ikke ord på hvor mye jeg gruer meg til muntlig eksamen på onsdag, får helt vondt inni meg. Uff, vell, jeg skulle vel egentlig bare innom og si hei, og ønske dere en fin mandag! Vi skrives senere, nå skal jeg ut å få litt mer sol på kroppen. :-) ( Bildet under er tatt på en overaskeleses fest for to helger siden )  Flere som får solt seg litt i dag? 

  Kommet opp i muntlig eksamen

  Hei og god helg! 

  I dag reiste jeg på skolen for å vite hva jeg kom opp i muntlig eksamen, og selvfølgelig kom jeg opp i historie muntlig eksamen(!!). Var en av de jeg ønsket minst, selvsagt hadde jeg klart meg fint uten en muntlig eksamen i det hele tatt - haha! Men den gang ei! Nå skal jeg ut med en venninne og en kompis, er så sjeldent jeg møter de at jeg nesten bare må gripe sjansen når de har tid til å finne på noe, og vertfall nå når jeg skal flytte i august, så vil jeg bruke mer tid med de, siden de er så fantastiske mennesker.
  Vi skrives, håper alle får en fin pinsehelg! 

  Trening

  Riktig god morgen, dere! 

  Kom nett inn dørene her hjemme for en halvtimes tid siden, etter å ha vært på Os på trening. Tenkte jeg fikk ordne noen saker der, og tok trening i samme sleng. Var så godt å være tilbake på sprek og blid ekspress. Husker nesten ikke sist jeg var der, så gale er det. Har heldig vis fått unnagjort trening her hjemme, med å løpe litt, og tatt flere øvelser. 

  Nå skal jeg nok rydde litt, og når mamma er ferdig på jobb reiser vi ned i banken og skal ordne noe. - I kveld er det jo finale i Paradise Hotel! Gleder meg, hehe! Tror det blir veldig spennende om hva som skjer! :-) Vi skrives  Flere som følger med på paradise hotel? - Trener du? 

  Hair inspiration 04062014

  Alle bildene er hentet fra weheartit.com - alle disse, og utallige flere hår inspirasjoner ligger på brukeren 
  min i sin egen collections. Du kan besøke brukeren min her (link). Hva syns du, en favoritt bland disse?

  Leiekontrakt i boks

  Halloooeeen! 

  I dag da jeg kom på skolen fikk jeg sjekket e-posten min om jeg hadde fått leiekontrakten, og det hadde jeg! Wohoo! Nå venter jeg bare på at mamma skal komme hjem å se på kontrakten hun også før vi sender den tilbake. Gleder meg så masse til å tilbringe masse tid med H. ♥ 

  Vi hadde forresten historie muntlig prøveeksamen i dag, haha! Uff, nei den kunne jeg nok klart mye bedre. Fikk en ok karakter, men grunnen til at det ikke ble bedre enn som så, var at jeg hadde jobbet med feil kapittel, er det mulig liksom? Så fikk utsatt tiden min til da en annen skulle, for hun/han var ikke på skolen da. Så vi fikset det, og jeg fortalte at til læreren, og heldig vis, så forstår han at det går an til å gjøre feil, og så endte det med at vi bare satt og snakket om helt andre ting. Hehe - uansett, så har vi fri i morgen, så skal vi på skolen på fredag for å vite hva vi kommer opp i muntlig eksamen også får vi reise hjem å lese. Så får vi oppgaver på tirsdag neste uke, som vi da skal jobbe med, og ha eksamen på onsdag. Onsdag 11. juni er siste dag på Os vgs. Vi skal ha en liten avsluttning med grilling eller noe etter eksamen på onsdag, så det blir nok gøy. 


  Setter på et smil om at leiekontrakten er i boks, så skrives vi senere! 

  Flere som har fri i morgen? 

  Venter på leiekontrakt

  Heisann! 

  Som jeg skrev i forrige innlegg i går, så var jeg å så på et rom, hvor en venninne også har rom. I dag fant jeg ut at det var ikke vits i å reise å se på andre rom, det var jo ikke med noen jeg kjente heller regnet jeg med. Så dette føltes bare rett og trygt. Så i dag har jeg fått snakket med husverten, og jeg venter nå bare på leiekontrakt jeg skal få over epost. Gleder meg til å tilbringe mer tid med H. Håper det blir gøy å bo der, og ikke minst lærerikt. Er så spent på hvordan det skal gå, wææ. Hehe! Håper på det beste uansett. :-) 

  Har du fått deg plass å bo til neste år, om du skal flytte da?

  Leting etter leilighet, rom og hybel

  Fin fri-mandag dere! 

  Heihei dere! Nå har jeg nett kommet inn døren her hjemme. Har vært i Bergen og sett på et rom. Skal jo på skole i Bergen fra august, så da må jeg jo ha en plass å bo. Dette rommet jeg var å så på i dag var i samme kollektiv som en god venninne av meg, så det gjør jo saken bare sterkere for meg. Syns det er veldig greit å ha noen jeg kjenner i nærheten, og da vurderer jeg sterkt å velge nett dette rommet. Men skal tenke på det noen dager til, regner jeg med. Var et fint og stort rom, og jeg trenger kun å ta med meg klær og lommepenger til mat. Fantastisk, ikke sant? 

  Vel, nå vener jeg bare på en telefon hos en. Jeg skal på nytt jobbintervju på samme plass jeg har vært før, skal se litt på vaktlister og sånt. Så håper alt ordner seg, og at jeg får jobben. Trenger det, hehe! :-) 


  Hva skal du til høsten - jobbe, skole, friår? 

  Finally weekend

  Ååh, endelig langhelg på meg og! Har fri mandag, og det passer meg supert! 

  I dag hadde vi to og en halv time på skolen med rettslære. Var ganske greit, selv om jeg klagde tidligere. Fikk reppitert hvem og hvordan en skriver et testament. Og litt andre ting til muntlig eksamen. Da jeg kom hjem fikk jeg jobbet videre med muntlig historie prøveeksamen som jeg skal ha neste uke, mens jeg lå ute i solen. Endelig har jeg kommet godt i gang med den! :-) 

  Jeg har forresten nett laget pizzasnurrer med skinke i. Må si meg fornøyd med resultatet, blir nok til at jeg lager sånne igjen en annen gang. Har fått spist litt, og vet ikke helt hva jeg skal videre i kveld. Setter nok på en film og finner frem det jeg skal ha med meg til Os i morgen. Blir der nok til søndag, så vi skrives nok ikke i morgen regner jeg med, men det går nok fint. 


  God helg! - Har du planer for helgen?

  Kristi himmelfartsdag

  Finfin Kristi himmelfartsdag dere! For en fin solrik dag, eller hva? 

  Nå har jeg ligget ute i solen en god stund, og er egentlig på vei ut igjen. Har fått spist en kjempegod frokost i dag, vasket litt klær og hengt opp til tørk. Seriøst, for et herlig vær! Blir så glad, hehe! :-) Håper alle får en flott torsdag, så skrives vi senere! - Frokosten besto av banan, mango, kiwi og appelsin. ♥ (Besøk instagram brukeren min her link)


  Flere som får solt seg litt i dag? 

  2/3 eksamen overstått

  Hei og fin onsdag dere! 

  I dag hadde vi eksamen nummer to. Norsk skriftlig hovedmål. Jeg skal ikke skryte på meg noe, absolutt ikke. I dag er det så mange blandede følelser, og jeg gruer meg så ufattelig mye til tilbakemelding på tekstene vi skrev. Var en kortsvarsoppgave og en langsvarsoppgave. Syns selv de var veldig vanskelige begge to, så jeg får egentlig bare håpe på det beste. 

  I går reiste mamma til mormor og morfar, og skal være der til søndag. Hun skal i bryllup til et søskenbarn, åå som jeg gleder meg til å se bilder fra bryllupet. Tror jeg skal i et bryllup i sommer, som jeg gleder meg ekstremt mye til, søskenbarnet mitt fra Brasil kommer kanskje rundt den tiden, og da skal jeg ihvertfall tilbringe mye tid med han. ♥ 

  Laget meg forresten en iskaffe nå nett for å feire at jeg bare har en eksamen igjen før vi slutter på skolen. 


  Flere som er glad i iskaffe? 

  Sunshine

  Fin ettermiddag dere! 

  For en fin dag, eller hva? Solen har stekt i hele dag, og herlighet hvor godt det er. Blir så glad av å våkne til sol inn på rommet. Da vet jeg med en gang at det blir en fin dag. Vi hadde fri i dag, eller med andre ord lese dag. Vi har norsk skriftlig hovedmål i morgen, og da fikk vi være hjemme å lese til den. De som hadde norsk sidemål skriftlig, hadde den i dag. Og vi hadde matte eksamen i går. Passet egentlig supert å få være hjemme i dag da. Har fått solt meg masse, wii. Håper dere også har hatt en fin dag. Tenker jeg skal jobbe litt videre med historie prøveeksamen nå, så skrives vi. ♥  Hatt en fin tirsdag?

  Matte eksamen

  Heisann! 

  Har jobbet med matte lenge i dag, og har ikke ord på hvor lei jeg er matte, kan faktisk ikke vente med å bli ferdig med dette skoleåret, det har vært så mye arbeid, men er nok greit å få den studiekompetansen. :-) Har itillegg til matte lesing prøvd å finne en plass å bo til neste år, altså helst i Bergen sentrum. Nå kom jeg nett igjen fra en liten kjøretur med mamma, som fikk meg til å våkne litt. Nå skal jeg lese litt mer matte tenker jeg, aner ikke om jeg skal døgne, eller bare lese til sent, sent, sent i natt, og bare få noen timer søvn. Får se, uansett, så blir ikke morgendagen bra uansett hva som skjer siden det er eksameeeen. :-( 


  Snakkes i neste århundre - haha! Flere som ikke liker matte? 

  Fengselbesøk med klassen

  Hei dere! 

  I dag var rettslære klassen på besøk i fengselet i Åsane. - Grunnen til at vi fikk besøke var siden vi har som så mange lover, og da passet det utmerket at vi fikk denne muligheten. Var veldig spennende å være der, vi fikk vite så mye om selve fengselet, om hva som gjerne var grunnen til at fangene satt inne osv. Vi fikk gå inn i to forskjellige fengselsceller. Tror jeg har litt klaustrofobi. Vi var vel 17 stk i en liten fengselcelle, men gikk fint da. Så på slutten fikk vi snakke med en som hadde sittet inne. Var veldig spennende å høre om alt han fortalte om. - Glad klassen vår fikk denne muligheten

  Etter fengselsbesøket reiste jeg, og noen andre fra klassen til Mcdonalds på Lagunen og kjøpte oss noe å spise, prøve mocca frappen deres, noe jeg gjerne kan kjøpe flere ganger. :-) Så reiste vi hjem, selv tok jeg tre ferjeturer med samme ferje, siden det ikke gikk buss på andre siden - haha! De som jobbet der lurte nok litt når de så meg på tre turer på rad, haha! 

  God helg! - Noen som har besøkt et fengsel før?

  Eksamens lesing

  God kveld! 

  I dag på skolen hadde vi tre timer rettslære før det gikk videre til fire timer med matte. De to siste matte timene var valgfrie, noe jeg da valgte å bli med på. Vi øvde og jobbet til matte eksamen som er på mandag - gruer meg!! Da vi gikk til skolebussen, så var det ikke så mange der, vel og merke var det bare jeg og S. Vi tenkte de andre hadde reist en time tidligere, men begynte å stresse da klokken slo 15:25. Bussen kom ikke før 15:27, og vi nådde da ikke bussen som skulle gå fra Os til Hatvik. Gjett om vi ble frustrerte, haha!

  Vi fikk fikset oss skyss av en kompis så ble vi hentet på andre siden. Har ikke ord på hvor latterlig det er at skolebussene ikke klaffer med hverandre. Om vi ikke hadde fått skyss i dag, måtte vi ventet i en og en halv time. Latterlig... Menmen, vi kom oss hjem litt tidligere, og godt var det. Nå tenker jeg å fortsette å jobbe med matten, om jeg ikke jobber litt med historie prøveeksamen vi skal ha om ikke så lenge. Vi får se. :-) 


  Har du kommet opp i eksamen? 

  Celebration

  Fin onsdag's kveld dere! ♥

  Her om dagen, mandag for å være mer nøyaktig, fikk vi de to siste timene til å jobbe med en presentasjon vi sjal ha om ikke så lenge i historie. Denne hadde jeg da kommet godt i gang med, så jeg og jentene bestemte oss for å ta i bruk denne gode anledningen til å reise på Luci nede på Os, bestille pizza og kose oss - noe vi også gjorde! Grunnen til det var at vi feiret. Like før russetiden startet var vi med på volleyball turnering på skolen, hvor vi vart vinnerlaget - kjempegøy! Så da hadde vi fått en belønning, penger som vi fant ut at vi måtte bare kjøpe oss noe godt å spise. Var veldig koselig å samles på den måten og bare snakke ut om alt mulig. :-) 


   Har dere hatt turnering av volleyball e.l på deres skole? 

  Inspiration 200514


  inspirasjons bilder hentet fra weheartit.com (link)

  Det er så stilig å se på de som faktisk klarer å gå ned i spagat, har prøvd uendelig mange ganger selv,
  men får det ikke til, haha - trening generelt er herlig! 

  Russetiden i bilder

  Heihei fininger! Tenkte å bare vise dere noen bilder, som forteller litt hva jeg har vært med på i russetiden, blir ikke så alt for mange bilder, siden jeg ikke ønsker å legge ut bilder av venner som gjerne ikke ønsker det selv, og så har jeg kanskje ikke tatt supermange bilder heller, men det gjør vel ingenting så lenge man husker de fine minnene med alle de som har vært rundt meg. :-)  (Er ikke fan av å legge ut drikkebilder selv, så derfor dropper jeg det). Kan være det kommer mer bilder i ettertid. 

   

  Konfirmasjon for to brødre, hvor jeg var med å serverte. 

  Grilling med en herlig gjeng på vors - 17. mai feiring med mine fine venner. 

  Selfie - 200 års jubileum for Norge. 


  For dere som var russ, hvordan hadde dere det? - Hadde du en fin 17. mai feiring? 

  "Tar du utfordringen?"

  Alle som leser overskriften vet nok hva jeg tenker på. Stemmer - den nye badetrenden på facebook! Det er utrolig hvor mange som faktisk tar utfordringen. Selv jeg tok den, men det skjer bare én gang. Badet jo 30. april, siden det var russeknute å bade før første mai. Var også en knute å bade før første april, men det skjedde liksom aldri. Uansett, så dukker det jo opp helt andre utfordringer på facebook som å spise en skje kanel, eller å spise en hel sitron. Dette syns jeg er sykt - og ikke seriøst i det hele tatt. Selv tok jeg det vertfall ikke seriøst, og ingen kan forvente alkohol av meg om jeg ikke spiser en sitron liksom. Hahah, det blir for dumt. 

  Ellers så lurte jeg på om noen av dere har blitt utfordret? Og gjerne hvor mange ganger? 

  Svanene som vi ble livredde av, fordi de var svære og kom helt opp på land så jeg og S løp opp på berget - haha! 


  NATT TIL 1. MAI

  Onsdags kveld reiste jeg, S og E til E for å vorse før vi reiste ut på byen, og feire natt til første mai. Var veldig hyggelig å tilbringe tid med jentene. E som vi var hos, lagde smoothie drinker til oss, som smakte himmelsk. - Jeg og E som vi var hos, gikk litt rundt på bryggen og ventet på en kompis av henne, noe som endte med at vi ble nærmest ned sprunge av folk som ville ha russekort av oss, haha, vi fikk dem til å gå ned på kne for å få, siden vi sa det bare var barn som skulle få. Haha, var så morsomt! 

  Ellers så reiste vi hjem tilbake på Os i tre-tiden på natten, så vi la oss ikke før fire-tiden. Var en veldig hyggelig kveld, noe jeg håper vi gjentar snart. ♥Nedenfor er bilde av drinkene vi fikk av E. 


  Håper dere hadde en fin natt til 1. mai, om dere gikk ut, var hjemme eller jobbet. :-) 

  Kino: Divergent


  I går så reiste jeg, M og kjæresten hennes på kino for å se Divergent. Ååh som jeg hadde gledet meg til å se den, for vet du hva? Den var utrolig bra! For øyeblikket må det være en av favorittene mine. Skuespillerinnen Shailene Woodley er en super skuespiller, og jeg digger henne rett og slett. - Har du sett Divergent, eller skal? (Anbefales!) Om du har, hva syns du?

  Her er traileren: 

   

  Warm Bodies


  Åh, endelig traff jeg på Warm Bodies på tv-en. Har nesten lengtet etter å se den, men har alltid trodd den var fryktelig skummel. Er skummel nok etter min smak, ettersom jeg tror på alt mulig, haha. Er jo romanse i filmen mellom zombi gutten og den normale jenta.. Åh, måtte bare dele det med dere. Er på Viasat Film, om noen skulle se slutten. :-) Noen av dere som har sett den før? 

   

  Fantastisk start på dagen

  Riktig god dag! Smileys 

  Dagen startet halv åtte i dag morges. Jeg hadde tatt vekkerklokken på halv åtte, men våknet i to-tiden i natt og slo den av, men heldigvis våknet jeg av meg selv, og var allerede ute av døren fem på åtte for å ta en løpetur. Og til det har jeg ett ord - herlig!

  Fantastisk å starte dagen på denne måten, og anbefaler alle det. Uansett om du ikke løper, ta deg en spasertur. Fikk og da prøvd ut de nye skoene jeg viste dere i går, og de var supre. Veldig fornøyd med kjøpet. - Videre skal jeg få unna noen maskiner med klær, og lese til matte terminprøven neste uke. 

  Appelsin er så godt, mmm!

  Håper dere alle får en super langfredag, og en fortsatt fin påske!! ♥ 

  New in - new shoes  Gleder meg til å få prøvd disse ut, enten om det blir utendørs eller på treningssenteret. Får se om jeg tar meg en tur til Os i morgen på Sprek og blid, eller om jeg bare løper på fjellet. Vi får se, vi får se. Man får jo mye mer motivasjon med nytt utstyr til trening, og for meg, så elsker jeg trenings sko med skikkelig knall-farge. Smileys 

  God påske! 

  Lekselesing

  Jepp, bildet under sier vel det meste? Hehe, blir nok litt titting på paragrafer i rettslære for å se om jeg har alt på plass til prøven nå på torsdag, så blir det vel fortsettelse på mattelesing siden vi har terminprøve onsdagen etter påskeferien. Så får bare fortsette på lekselesing, så snakkes vi! Andre som gjerne har mye på planen fremover?   Skal, skal ikke?

  Har lenge lurt på å klippe meg noe lignende kort. Har nå langt om lenge hatt langt hår, ca ned til hoftene. Og ja, jeg er veldig fornøyd, men ønsker å få et friskt hår uten mye fliser. Men er redd det ikke blir like bra som jeg ønsker. (På bildet har jeg bare lagt håret på skulderen). Starter jo på ny skole i august, frisørlinjen, så tenker å kanskje ta det da i stede. Venter ihvertfall til etter russetiden, hehe. Hva syns du, tror du jeg hadde kledd så kort hår? 

  What day is it?

  Riktig fin lørdagskveld!

  Helt ærlig, så trodde jeg det var lørdag i går og fredag på torsdag, dette er nok fordi jeg fikk helg etter skolen på torsdag - hehe! På torsdag reiste jeg og S rett til Modalen etter skolen for å hente russeboksen hennes. Så vi sov bare over for å ha litt kvalitetstid med familien hennes - super koselig! Så reiste vi hjem i halv tolv tiden i går og var hjemme i  halv to tiden. Har virkelig savnet å reise rundt med henne alene, vi finner ut for hver dag vi er med hverandre mye mer vi kan le av. Setter å stor pris på å ha blitt kjent med henne. ♥ 

  I dag våknet jeg selvfølgelig kvart på syv og var klar til å gå på skolen, haha. Skjønner det ikke, la meg igjen men ga opp og stod opp i ni tiden. Så litt senere reiste jeg på butikken med mamsen, lagde smoothie og startet å rydde rommet. Utrolig hvor lang tid det tar å rydde rommet, skikkelig. Omublerte det og, det gjør jeg så og si hver gang jeg tar skikkelig tak i ryddingen, da føler jeg at jeg må omublere, så blir det kjekt å rydde i tillegg. 

  Nå skal jeg bare slappe av i sofaen med mamsen med film. Vurderer sterkt å jobbe med hisotrien, men tror jeg får ta hele morgendagen med den. Skal forresten opp til S i morgen kveld å stryke på russebuksen - gleder meg! 

  Bilder fra i går:   Modalen, på vei hjem - Solnedgang hjemme

   

  Hva syns du om bildene? Hvordan er din helg så langt? 


  Today 24032014

  God ettermiddag, og for en herlig dag, ikke sant?

  Våknet nærmest med et stort smil om munnen da jeg så det var sol ute i dag tidlig. Fant frem solbrillene jeg hadde fått i russebestillingen og for avgårde på skolen. Der hadde vi to timer matte, tre timer norsk og så var vi uten lærer de to siste timene så da reiste vi hjem siden vi kunne gjøre oppgaver hjemme på egenhånd. Så ble en super dag på skolen, bare fordi det var sol ute. Tror det gjør noe med humøret til alle sammen, i hvert fall når vi har gått med regn lenge nå. 

  Årets første humle klarte å surre seg inn i gardinen i stuen vår:

  "Hjemmelaget" appelsinslush:


  Så herlig med sol ute, får skikkelig sommerfølelse av det,
  og enda bedre da jeg så humlen hadde komt seg inn i stuen vår, he-he. 

  Hvordan har din dag vært?

  Prøvejobb

  Fin fredags kveld dere! 

  Er egentlig straks på vei til sengs nå. Skal tidlig oppi morgen, og ta 07:35 bussen til Os, hvor jeg må vente i nesten en time før jeg skal på jobb. Har søkt sommerjobb og da fikk jeg telefon fra sjefen tidligere i uken, om at jeg skal på prøvejobb i morgen, noe jeg gruer meg veldig til, men satser på at det går fint. Har snakket med C, og hun jobber jo der, men det er ikke hun jeg skal jobbe med i morgen, men uansett, ønsk meg lykke til. Får bare komme meg til køys nå. :-) 

  Flere som allerede har søkt sommerjobb? 


  Bad day


  Jepp. Kan ikke skryte av denne dagen nei. Har følt meg helt elendig i hele dag. Har følt meg så elendig i hele dag! Aner ikke hva det kommer av. Uansett hvordan jeg har såtte, leie, gjort hva som helst, så har alt vært så vondt og endt med kvalme. Er helt utslitt nå etter å ha slept meg selv gjennom denne søndagen. Har byttet på å gråte og syns synd på meg selv. Utrolig hvor slitsomt det er å ikke være i form.

   

  (fra forrige uke, da jeg var på fergen på vei hjem. - Utrolig dårlig vær for tiden!!) 


  Det store spørsmålet er jo nå om jeg skal på skolen i morgen eller ikke. Kan liksom ikke gå glipp av noen dager eller timer. Selv har jeg alltid fått dårlig samvittighet når jeg er syk og hjemme fra skolen, føler jeg skulker, men jeg er jo ellers på skolen, hele tiden. Eneste jeg har vært borte fra er pga kjøretimer og en dag da fergen ikke gikk. Jaja, får se hva morgendagen bringer! Håper alle har hatt en fin helg!   SUPER GLAD NYHET

  For en dag! Har skjedd to super kjekke ting. Først fikk jeg hente-melding på mobilen, at russeklærene mine var komt i posten nede på butikken, så de hentet jeg da jeg kom hjem fra skolen. Og den andre glad nyheten er at jeg fikk skoleplass i dag! Æææ, fikk telefon midt i timen i dag, men fikk tatt den, og da var det Norsk Frisørskole som ringte og fortalte at jeg hadde fått skoleplass. Ble selvfølgelig super glad. Da hun på telefonen spurte om jeg hadde noen spørsmål måtte jeg bare spørre for sikkerhets skyld om jeg hadde fått skoleplass, haha! :-D 

  Ellers har vi det travelt frem til påskeferien på skolen, siden vi skal prøve å bli ferdig med mest mulig før russetiden. Så det er vel bare til å sette i siste støt nå, er jo ikke lenge igjen av skoleåret! :-) 

  Flere som er russ 2014? Noen som har fått lærlign/skole plass? 

  Saturday 010314

  Det er alltid er spørsmål om hvordan en skal starte ett innlegg, men oftest lander jeg selv på "Hei" eller "God kveld/dag". 

  For meg ender denne vinterferien straks. Jeg har ikke fått noe særlig ut av den, ikke mer enn lekselesing, trening og husarbeid opp og ned i mente. Har smålig begynt å planlegge påskeferien som jeg håper blir bra. Håper selvsagt på at alt går, og om det så blir, så reiser jeg nok til Møre og Romsdal, eller så får jeg besøk, litt usikkert enda siden vi skal male stuen i påsken. 

  I morgen er det jo fastelaven, wii! Hehe, er det teit å glede seg? Nei? Fint. Tror jeg var alene i fjor, de andre var på ettellerannet. Så da blir det nok en fin avsluttning på ferien likevell med familien. face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon 
  Flere som har hatt en like spennende ferie som meg?   Inspiration on a friday night

  Særemne, det tar aldri slutt

  Riktig strassa kveld! Haha! 

  Takk og lov for utsettelse for innleveringsfristen vår. Jeg har en til to sider igjen som jeg må få fynt ut før klokken blir elleve. Må levere den da, 23:00. Godt jeg har sittet med oppgaven i hele dag, og flere andre dager. Føler jeg får så utrolig lite ut av dagene da jeg bare må sitte med pc- en og skrive side opp og side ned. Skulle bare ønske vi hadde fått mer tid til å jobbe med den på skolen i stede for noen timer å lese og noen få timer til å gjøre den ferdig på. Jeg sitter meg ikke frivillig ned ofte, men i dag, måtte jeg kaste alt annet bort for å gjøre denne ferdig. Har tolv sider nå. Så nådde målet med 7-12 sider. 

  Vi fikk i oppgave å lese to bøker eller en bok og en film og sammenligne de. Syns denne delen er det verste, å sammenligne en film og en bok som jeg har valgt, men satser på at det går bra. Er komt i gang på det siste arket nå, så får bare fortsette. Tenkte å bare titte innom og fortelle at jeg er tilstede, selv etter noen dager fravær, har ikke hatt så mye tid. Takk og lov for vinterferie i morgen, da skal jeg øve til naturfagsprøven vi har førstkommede tirsdag etter ferien. ♥ 

  Har du og vinterferie nå? Ooog, har dere hatt særemne oppgaver? 

  G.R.L. - Vacation ♥

  Happy summer inspiration


  Bilder fra tumblr og weheartit.

  Åh, det å bla gjennom tumblr og weheartit og bare drømme seg bort i alle de fine bildene som omhandler alt mulig. Selv nå søkte jeg spesielt etter sommer. Gleder meg så mye til å sommeren, men sammtidig gruer jeg meg litt, gurer meg til å ikke se venner på evigheter, og kanskje aldri igjen. Hvem vet? Håper uansett på en super sommer, og at det blir godt og varmt. ♥ Flere som gleder seg til sommer?

  Sprek og blid

  God kveld! face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon

  I gymmen i dag var vi på sprek og blid hvor vi hadde en time med spinning. Gjett hvem som har vondt i rumpen? Haha, men var gøy å prøve noe nytt, og være med på en sånn time. Det var jo utrolig slitsomt, men det betyr vel at det vriker. Så hadde vi en time norsk før vi fikk gå hjem. Grunnen til at vi fikk slutte av så tidlig i dag var fordi lærerne skulle ha møte resten av dagen. Like greit. egentlig, hehe! Ellers har jeg ikke så mye å dele i dette øyeblikket. Skal se The Vampire Diaries på FEM nå. Snakkeees! 


  4 AM - Scooter 

  Ny dag unnagjort!

  Heihei! face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon 

  I dag hadde vi heldagsprøve hvor vi først fikk i oppgave å skrive en kortsvars oppgave på rundt 250 ord. Selv tror jeg det gikk greit, håper lærern syns det også da, hehe! Så i langsvarsoppgaven var det valgfritt mellom tre oppgaver hvor vi skulle skrive en novelle om hva som skjedde mellom to venner for ti år siden, den historien var dra 1989 om jeg ikke husker feil. Det var da den jeg valgte. Gikk egentlig helt greit der og, syns det er vanskelig å komme på noe der og da, så det ble jo litt titting her og der rundt i klasserommet for å håpe på noe inspirasjon, hehe! Menmen. 

  Var ferdig i tolv-tiden, så da ventet jeg på en buss som gikk ned til treningssenteret hvor jeg møtte C som allerede var ferdlig litt før meg. Fikk litt hastverk, så jeg fikk løpt et godt stykke før jeg tok litt styrke før jeg løp til neste buss hvor jeg møtte S. Hehe, en helt grei dag med andre ord. 

  Flere som har hatt skrivedag? face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon

  Happy Mother's day


  Riktig god kveld dere! 
   

  Gratulerer med morsdagen verdens beste mamma! ♥ Og gratulerer til alle andre mødre!   Hadde vekkerklokke på halv ni i dag tidlig, men endte visst med at jeg våknet bare noen minutter over syv. Lurte på hva jeg skulle ta meg til å gjøre så tidlig, men det ble til at jeg begynte å lage mini-muffins allerede da. Ble ferdig og kunne ta litt bilder før mamma våknet, noe jeg syn er litt ekstra gøy å gjøre når jeg baker. Må alltid ta bilder av resultatet. Håper ikke jeg er den eneste som tar bilde av mat og publiserer det på bloggen og instagram?

  Hehe, får gå å sette på en maskin med klær før jeg pakker sekken og tørker håret. Blir nok en tidlig kveld siden jeg må være uthvilt til en ny uke. Har følelse på at den kommer til å bli lang! 

  Finally

  God morgen, eller skal jeg si god dag?

  Startet dagen med å stå opp 08:00 og gjorde meg klar til å gå til tannlegen som var 08:15. Var der i førtifem minutter. Gikk mye bedre enn forventet, skulle egentlig ta beroligende og bedøvelses sprøyte før jeg skulle bårre, men gjett hva. Jeg droppet det! Jeg er så redd for sprøyter og nåler, så da endte det plutslig med at jeg bårret uten noe som helst. Tannlegen var en av de beste jeg har gått til, super hyggelig. Hun fortalte hva hun gjorde, og hva alt sammen var, at hun fortalte hvor mange ganger hun skulle være borti tannen før hun startet og faktisk talt. Veldig fornøyd med det. Lagde meg forresten pannekaker som en liten belønning etter at jeg var så flink hos tannlegen. 

  Ellers så skal jeg nok trene, sette på en maskin med klær og starte oppvaskmaskinen. Vi har jo fri i dag, noe jeg har gledet meg til siden vi fikk vite det, jeg mener, det er jo en fridag, man må jo nesten bare elske det. Hehe! Håper alle får en super helg, så skrivest vi senere! Har du en plan for dagen? 

  School & exercise

  Riktig god kveld! 

  Rett etter skolen reiste jeg og C ned på treningssenteret og trente i en og en halv time, og det kjennes! Merker det veldig godt i armene, virker som jeg ikke klarer å gjøre noe, men det er bare til å presse seg selv. Og men har ikke gjort en god nok innsats om man ikke merker noe senere. :-) 

  I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet og øver til historieprøven vi skal ha i morgen. Skriver ned punkt for punkt av det jeg håper og tror er viktig. Skal være ærlig nå og si at jeg ikke liker å ha prøve i to kapittel på en gang. Blander alt, og det blir så mye vanskeligere, syns jeg. Menmen, håper det går fint uansett! 

  - Vi fikk forresten tilbake matteprøven i dag, eller jeg gjorde det siden jeg ikke kom meg på skolen i går siden ferjen ikke gikk.. Iiik, jeg ble så glad! Beste karakterern hittil i matten, så aplaus til meg. He-he. Uansett, så får jeg fortsette å øve, før jeg tar kvelden. Skal sta å trene før gymtimen i morgen tidlig med C så vi blir skikkelig utslitt. Begynner ikke på skolen og gym i morgen før halv ti, så da har vi litt tid på oss med å ta øvelser man gjerne ikke kommer til å ta i gymmen. :-) 

  Ligger med to inspirasjonsbilder som jeg har henter fra we♥it.com (link) 

  Peace!

  Don't stop!

  Finfin ettermiddag dere! ♥ 

  Gjett hva, jeg sto helt fast ved leksene. Kom ikke på noe å skrive, så da måtte jeg komme meg ut å få litt firsk luft før jeg fortsatte å jobbe med leksene. Ser ut som det ble bra. Fikk litt inspirasjon fra trærene(?) Hehe! Tok meg en joggetur opp på fjellet som heter Eikeland her hvor jeg bor. Tro meg, det virket som en evighet å komme seg opp, trodde jeg aldri skulle klare det. Men, jeg fikk det til! Tok litt styrke når jeg kom på toppen før jeg tok turen ned igjen. Var litt kaldt, men gikk fint.   Studiedag hjemme

  God dag! 

  Våknet til vanlig tid, 07:00 gjorde meg klar og gikk til bussen som skulle gå 07:35. Men nei, den kom ikke, vi ventet i et kvarter på den, og bestemte oss for å bare sende melding til kontaktlæreren vår og fortelle dette. Det som hadde skjedd var at ferjen ikke gikk av en eller annen grunn. Så da kom vi oss ikke på skolen. 

  S fikk melding om at ferjen var oppe og gikk et minutt før bussen gikk, så det gadd vi rett og slett ikke. Ingen av oss hadde rukket den uansett siden vi måtte pakket sekkene våres enda en gang og komt oss opp og ned til veien. 

  Så da endete det med at vi sitter hjemme og gjøre lekser. Vi har en innlevering som skal inn i dag som jeg holder på å gjøre ferdig, også skal jeg øve på historieprøven vi har midt i uken. Skal ærlig innrømme at det ikke er så lett å gjøre lekser når man heller vil gjøre alt annet, men jeg skal prøve å ta meg sammen å gjøre meg ferdig før jeg løper ut og trener. Tenker jeg må få til en treningsøkt i dag her hjemme, siden jeg ikke reiser til Os og trener der. Men i morgen! Da blir det ny treningsøkt på senteret med C. 

   

  Skin - Zola Jesus 

  Hva står på din plan for i dag? Smiley

  Day 3

  God ettermiddag kjære lesere!

  I dag er tredje dag jeg skal være med C på trening på Sprek & blid express. Er så fornøyd med treningspartneren min. Vi støtter hverandre, noe jeg syns er veldig viktig når man har gått inn for nett akkuret dette vi har gjort. Vi ligger på en måte på samme nivå som gjør alt "bedre", sånn at ingen bare fyker av gårde mens den andre bare "whhat"

  Vi meldte oss inn på tirsdag, så nå skal vi gi alt og trene så godt vi kan. Gleder meg allerede til C er ferdig på jobb så vi skal reise ned på treningen. Flere som trener på treningssenter?


  Ønsk oss lykke til med målet vårt! :-) 

  I CAN DO THIS
  Alle bilder hentet fra weheartit.com! - I morgen skal jeg melde meg inn på treningssenteret på Os sammen med C og kanskje E. Gleder meg men sammtidig så gruer jeg meg på en måte, men ser allikevel frem til det. Det er noe vi har snakket om en lite stund nå, og jeg har selv tenkt på det en god stund. Men har liksom ikke giddet å gjøre noe sånt alene, men nå er vi to til tre stk så da blir det jo litt mer gøy om jeg får bruke det uttrykket. Håper dere likte bildene, syns ihvertfall selv de var veldig inspirerende og gode! Snakkes! Trener du på treningssenter?

  Movie night

  Street Dance 2 & She's the man 

   

  God kveld! Skal til å se She's the man nå med mamma, har allerede sett Street Dance 2. Det er sånne filmer jeg detter helt inn i og føler skikkelig med, haha. Syns det er så gøy å sitte å se flere filmer på rad. Ellers så er det ikke så mye som skjer, håper alle har en fin helg! - Hva gjør du i kveld? 

  INSPIRATION

   colvintage:
Two of a kind!

   

  Bilder hentet fra tumbler kontoen du finner ved å trykke på denne linken.

   

  Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

  two thousand and fourteen  ? 2014 ? nytt år ? nye muligheter ? quotes ? happiness ? gode venner ? 

  Wednesday 080114

  Go kveld i stuggo! 

  Blir kveldsblogging i dag og, men det gjør vel ikke så mye får vi håpe. Har vært en helt okei dag. Ikke noen wow eller buuh. Hadde volleyball i gymmen noe som er supergøy. Så hadde vi tre timer norsk før vi fikk dra hjem. Etter det har jeg gjort alt for lite - føler jeg. Spist middag, dusjet? Klokken har ihvertfall gått utrolig fort. Har også fått vondt i nakken, på en måte. Eller inne i hodet? Ihvertfall når jeg snur på hodet, så hører jeg en knaselyd inne i hodet, fikk det litt i nakken tidligere i sted. Får håpe det forsvinner over natten. Skal på fotballtrening med jentene på skolen i morgen. Så da kan jeg jo ikke ha vondt i nakken. Jaja. Håper alle har hatt en fin onsdag!! 

  Legger ved en sang av Christina Grimmie - Tell My Mama

  Glede i hverdagen

  God kveld fine lesere! 

  Dagen startet allerede 06:00, for å fikse meg til bussen gikk 06:50. I dag skulle vi nemlig høre forelesning om høyskoler i hele Norge. Først var vi innom en felles hvor vi fikk informasjon og andre nyttige opplysninger. Så ble det en liten pause før vi fikk gå på det rommet vi ville å høre på de og de forelesningene. Trodde ikke deg skulle bli noe interessant, men det var det faktisk. Fikk flere ideèr om hva jeg vil men så fikk vi se hva det ville koste, og da stanset det litt. Men fisket med meg noen hefter som jeg skal titte i også skal jeg jo besøke hjemmesidene deres. 

  Da vi fikk gå hjem gikk jeg og tre andre ned til Starbucks i Bergen for å ta en titt også måtte jeg jo prøve en. Kjøpte en mocca med kaffe - mm, det var så godt. Har jo ikke smakt siden jeg var i Tyrkia 2012. Lykke i hverdagen, er det ikke det de sies? 

  Ellers så har jeg ikke gjort så alt for mye. Kom hjem så en episode med One Tree Hill også ryddet jeg kjøkkenet og gangen før jeg lagde middag. :-) 


  Vet du hva du vil bli når du blir "stor"?

  Fyller 18 år i dag!

  Hei søtinger! 

  Da var det 4. januar og jeg har bursdag. Rart å tenke over hvor fort tide har gått. Jeg er blitt 18 år, og det er ikke lenge siden jeg var 15 føles deg som. Skal feire dagen i Bergen med noen venner. Skal først på fotostudio og ta noen bilder også skal vi ut en tur. Håper det blir en super dag selv om det regner. Håper det forblir opplett resten av dagen. ;-) 

  Gratulerer med dagen til meg, hehe! :-) 

  GODT NYTTÅR

  Heihei!! 
  Tenkte å bare titte innom og ønske dere alle et riktig godt nyttår! Ser allerede frem til flere ting i 2014, så håper det blir et flott år! Håper også dere får en super fin feiring i kveld med familie og venner, spise god mat og koser dere masse! Selv skal jeg spise nå straks, så skal vi kanskje opp til noen venner senere. Snakkes i 2014!! :-D 

  ØNSKER TIPS!!!

  God kveld

  Har et spørsmål, jeg håper å få både hjelp og svar på av dere. På skolen har vi fått en oppgave hvor vi skal lese en bok, og sammenligne den med en bok eller film. Jeg finner bare ikke den rette boken for meg, siden jeg syns det ikke er noe særlig gøy å sitte å lese. Men har gjort meg noen tanker på hvordan den skal være. Ikke tykk, og må være spennende å lese. Tenker å se en film som hører til boken, så det blir "bedre" å sammenligne de. 

  Har du forslag til hvilken bok jeg kan lese for å sammenligne med filmen den hører til? :-) 

  Only two days to go

  Heiheiheihei! 

  Herlighet, kan du tro det? Nei, ikke jeg heller! Det er jo bare to dager til selve julaften, og i morgen er det jo allerede lillejulaften. Har dessverre ikke julestemning, og frykter at jeg ikke får det. Har det jo alltid, men har bare hatt små glimt til det så langt. Håper det plutselig kommer litt snø på julaften. Visst ikke så får jeg vel litt av julefølelsen på tirsdag når jeg lukter den gode maten og ser alle gavene under treet. 

  Men selv om det ikke bruser av julestemning enda, så gleder jeg meg jo selvfølgelig mye. Spise så mye vi vill uten å tenke på at det er galt, og kose seg på det høyeste. Blir så gøy. Håper alle får en super jul og koser seg mye!! ♥

  GOD JUL!! :D 

  Juleferie

  Fin fredag dere

  Har fått ansiktsmaske på og er plantet godt nede i go'stolen med en koselig film. Vurderer å starte å titte på en ny serie siden jeg har sett alle episodene av The Vampire Diaries og The Carrie Diaries. De er de to beste seriene jeg vet om. Vurderer å se One Tree Hill. Har sett så og si alle episodene der flere ganger, men den er jo bare så bra den og! 

  Vi fikk juleferie i går etter skolen som da gjorde at vi fikk fri i dag, fantastisk! Vi bestilte pizza og tok med opp i klasserommet, fikk brus av lærern og så spilte vi litt spill og så film. Hadde prøve i de tre først timene, så dagen i går var egentlig ganske grei. Sier ikke nei til flere "kosestunder" med klassen. 

  Ellers så er jeg ferdig med alle julegavene for i år. Skal avlevere de siste i morgen rekner jeg med. Så reiser vi til mormor og morfar på mandag. Åh, gleder med sånn til julaften. Må være den beste dagen i året. ♥ 

  Har du en serie å anbefale? :) 

  Finally

  Fin fredag alle sammen! 

  Endelig var det helg, igjen. Sitter hjemme i stuen og ser håndballkamp, Norge-Polen. Har hatt et øye innom hver kamp denne uken, og Norge har jo vunnet alle. Er så spennende! 

  Hadde halvdagsprøve i matte i dag, som jeg skrev i forrige innlegg. Var en av de siste som gikk, så har ihvertfall gjort en innsats. Har fått kjøpt siste del av bursdagsgaven til mamma i dag, siden hun fyller år i morgen. Har også pakket inn noen julegaver i dag, men har fremdeles noen jeg mangler. :-) 


  Tok det i dag da vi kom på skolen og parkerte. Så fint med soloppgang. 

  Håper alle har en fin fredag! God helg! 
  Noen som har laget lussekatter i dag?
   

  School is taking over

  Riktig god kveld! 

  Er bare en rask tur innom og hilser på dere lesere, og fortelle at jeg har utrolig mye å tenke på denne uken. På mandag var jeg og rettslære klassen i Bergen og fikk se hvordan en ekte rettsak forgikk. Var innom to stk. og det var veldig spennende. I går jobbet jeg veldig mye på skolen, mer enn normalt. Hehe. Tok meg ikke friminutt, bare jobbet og jobbet. Senere på kvelden fortsatte jeg å fin-gjøre en presentasjon jeg hadde i dag som gikk greit. :-) 

  I dag som sagt, hadde jeg jo fremføring i norsk, og så har jeg og vært på kjøring. Det gikk supert!! Føltes som kjørelæreren bare satt på og var en vanlig person. Er veldig fornøyd!! Har fått vite når jeg skal ta landeveiskjøring og det er allerede i neste uke. Wiii!! Gleder meg! 

  I morgen har vi studiedag frem til lunsj. Rekner med at mange ikke kommer før i lunsjen da, men meg der i mot, reiser til vanlig tid så jeg har tre timer på å forberede meg ekstra til naturfagsprøven vi skal ha i de to siste timene i morgen. Også har vi matte tentamen på fredag. Sykt mye. Tror jeg er helt stresset innvendig. Haha. Uansett. Ønsk meg lykke til! :-) 

  Har du mye på planen som må gjennomføres? 

  Inspiration #02  Laget det med tumblr brukeren min for en stund siden. Besøk den her(link). Du kan også besøke facebook, twitter eller instagram brukeren min som du kan se i sidemenyen. :) 

  Hva syns dere? Hva inspirerer deg? 

  No school today

  God kveld! 

  Dagen startet med å surfe litt på facebook, instagram og twitter. Tittet først på twitter hvor jeg ser det er en som har tweetet at ferjen ikke går. Skriver fort en status på facebook om den går eller ikke og får vite den ikke går. Så da ringte jeg S og sa at vi ikke kom oss på skolen. Ferjen startet å gå senere, men det endte med en ekstra "fri" dag på oss som måtte ta ferje så vi slapp å resikere å stå fast på andre siden når vi skulle hjem. 

  Så denne "fri" dagn har jeg brukt på å se på litt lekser, måket snø opp til veien, ryddet og støvsugt huset. #Flink.  Ellers ventet jeg på de andre skulle komme hjem. Broren min lagde middag med en venninne og litt senere så sovnet jeg, haha. Godt det er helg nå. 

  Håper alle har hatt en fin og trygg dag. Selv om det har blåst, vært glatt og sånt! 

   

  Smileys God helg! 

  Typical girls tag

  Hello! 

  Favorite Starbucs drink? 
  Not sure. Over a year since I tried one. 

  How long does it take you to get ready in the morning? 
   30-45 minutes.  

  How many selfies do you take on a daily basis?
  Well, I don't know, i don't count but maybe all from 0 - 10.  

  How many instagram followers and pictures do you have?
  Let's see.. I have 289 followers and 277 photos on my instagram user. 

  Do you ever day "LOL" or "OMG" out loud?
  Every single day, I guess. 

  Do you wear the same clothing more than once? 
  Yes..?  

  Are you racist? 
  NO!! 

  How many tweets do you have? 
  I have 3451 tweets.  

  Instagram, Twitter, or Tumblr? 
  All of them. Twetter to tweet, and kind of talk to myself, instagram to post pictures i take, and Tumblr to reeblog all photos i like. 

  What do you spend most of your time doing? 
  Beeing home with my mom, talking with friends over internet, facebook, twetter, tumblr, be with friends I guess.  

  Who are your favorite YouTubers? 
  I realy don't know. I watch a lot of Youtubers..  

  How often do you do your nails?
  I don't have a routine for it, haha. 

  Are you a shopaholic?
  Haha, no.   

  How many times have you watched Mean Girls? 
  With both, the first and second film so perhaps seven times, maybe. 

  Do you own a lot of clothes?
  No, I don't think so.  

  Do you take pictures of your food before you eat it?
  Yes, no. If i eat on a restaurant, or the food is looking good, so yes. Haha.

  Do you wear makeup everyday? 
  No, why should I?  

  What are your average grades in school?
  I'm just skipping this one.

  How do you usually style your hair? 
  It depends on what day it is, how the weather is, and where I'm going. But for the most part only in a ponytail or in a donut. 

  Do you always look presentable? 
  No. But I try to look ok. Ok to be around people, if you understand

  (English is not my best side...) 

  Thanks for reading this! Tell me if you're trying out the same tag. 

  Inspiration in black&white

  Ashley & Mary Kate Olsen - Selena Gomez - Leonardo Dicaprio - Rihanna 

  Det stabler seg opp

  God tirsdags kveld dere! 

  Da var Den unge Fleksnes funnet sted på tv-en og jeg sitter her med alle bøkene mine ved siden av meg. Holder på med lekser, øvink til prøver og innleveringer. I tillegg har vi presentasjon, og alt skal jo skje på de nærmeste dagene. Håper alt går fint. Ønsk meg ihvertfall lykke til! Alt er bare rot rundt meg nå av bøker. Haha.

  Etter skolen så skulle vi ta en tidligere buss så vi kom hjem halv fire i stede for halv fem, men neida. Bussene klaffet jo ikke, så da måtte vi stå nede på Os og vente i en halvtime, før vi gikk på nestebuss og måtte vente med ferjen ti minutter. Skikkelig nedtur når vi fikk gå noen minutter tidligere. 

  Klementin. ♥ 

  Smileys Håper alle har hatt en fin dag!

  Glattkjøring

  God kveld, god kveld! 

  Tok skolebussen 07:35 til Nesttun hvor jeg møtte en ny kjørelærer som jeg bare skulle ha for i dag. Siden hun jeg pleier å kjøre med ikke hadde en rygg som tålte glatten så bra. Men gikk ganske fint. Vi kjørte til Sotra med en gang så og si, og der møtte vi tre andre som skulle på glattkjøring også. Tok litt teori i starten før vi begynte å kjøre på noen baner før vi tok lunsj, kjørte litt mer og tok oppsumering. Før vi reiste tilbake til Nesttun, hvor jeg akkurat nådde bussen til Os, hvor jeg ventet i noen minutter før jeg gikk på neste buss helt hjem. 

  I går hadde jeg faktisk begynt å grue meg noe voldsomt. Skjønner ikke. Det var jo så gøy! Haha, når jeg måtte prøve å dra opp håndbrekken så snurret jeg og havnet utenfor selve veien og i grusen. haha, det var nok det gøyeste. 

  Har neste kjøretime på torsdag, så da er det tilbake til kjørelæreren jeg alltid har kjørt med. Blir bra. Hun er jo så flink, og gir så bra tilbakemeldinger!

  Smileys Finfin dag på glattkjøring!

  Tori Kelly - DayDream

  Første desember

  God 1. Desember dere! 

  Tenkt at vi allerede er i desember, og at det er første advent allerede i dag. Tiden flyr jo bare avgårde. Ikke lenge til vi teller ned minutter til julaften og nyttårssaften. Også før vi vet orde av det så er vi allerede midt i januar. Det å finne ut allerede nå, så ung, å vite hva jeg skal gjøre videre i livet syns jeg er svært vanskelig. Nærmest alt for vanskelig. Skulle nesten ønske vi fikk vite av noen hva vi skal. Å velge selv er så vanskelig. Vil bli og gjøre så mye. Men så er det så mye jeg er redd for. Pingle rettere sagt. 

  Nok om det. Vil også nett dele at det var ufattelig trist å våkne til meldingen om at Paul Walker døde i går. Så trist. Han har vært i livet så lenge med fast filmene, og at han kanskje ikke er med i hele fast 7 filmen er så uretferdig. Håper filmen blir bra uansett. Ser virkelig frem til den. De er jo uansett utrolig gode filmer - etter min mening


  Bilder lånt fra we♥it.com link her & her.                 Hva er det beste med desember syns du? 

  Smileys God første advent!

  Happy weekend

  Riktig god lørdags kveld! 

  For meg startet ikke denne lørdagen før i halv tolv tiden. Har ikke ord på hvor godt det var å sove litt ekstra. Ihvertfall når det er snakk om nærmest fem timer mer en i ukedagene. På en eller annen måte har dagen gått i ett - føler jeg. Mamma var allerede godt i gang med å vaske, rydde og pynte til jul og advent.

  Etter hvert nærtmet klokken seg halv tre og jeg ble med M ut en liten kjøretur for å fylle litt olje på bilen hennes. Også ble hun med meg hjem etterpå. Veldig koselig! Men, jeg kan ikke skryte over hva vi gjorde. Vi var som to slappe lus som bare satt i hver vår ende av sofaen og så på TV. Sendte snap til hverandre med de rareste grimasene. Haha - at det går an. 

  Nå har hun reist hjem, og jeg har nett sett slutten av Miss Undervober 2, som gikk på TV Norge, også starter The Karate Kid nå straks på TV3. Det er den nyeste, den fra to tusen og ti, med Jaden Smith, sønnen til Will Smith. Haha, må være en av de slappeste lørdagene noen sinne. Men selvfølgelig så er det godt å bare slappe helt av og lade opp til en ny uke. 

   

  Smileys Ha en fin lørdag!

  Fordi det er fredag

  Helåå! 

  Har akkurat sett ferdig I, Robot som gikk på TV3. Så bare under siste halvdel. Den er ganske så bra. Anbefaler den, Will Smith er med. For en god skuespiller! 

  Ja, har vært på skolen som vanlig i dag, og da den endelig var slutt og helg, så reiste jeg jo hjem, og direkte til Åsane med en gang hvor jeg møtte Onkel sammen med mamma. Siden han både jobber og bor borte i Brazil, så er det ikke så ofte vi ser han. Han har vært på kurs i dag i Bergen, så kunne vi like godt møte han og avlevere julegaver. Tok oss en tur innom Roald's kro i Åsane og spiste litt før vi reiste - det er jo fredag så hvorfor ikke? 

  Selv fikk jeg faktisk startet på noen julegaver. Fikk også litt julestemning da vi kjørte forbi flere hus som allerede har fått julegardinene og adventsstakene sine på plass. Og ikke minst alle senterene og butikkene som har fått alt av julepynt og alt det der på plass. Men er veldig gøy da. Med tanke på at på søndag eller mandag skal jeg "feire" med en julebrus (drikker ikke julebrus før desember), siden det er starten av desember da - wii! Tiden flyr! 

  Instagram@thereseeikeland 

  Smileys GOD HELG!

  Kvalitetstid

  Hola! 

  Kom hjem fra både skole og en liten tur på Amfi med E for en time siden. Var godt å endelig tilbringe litt tid med henne utenfor skolen, før hun måtte på jobb da - haha. Siden hun jobber på dyrebutikk gjør hun meg nesten en tjeneste siden jeg liker dyr så godt. Så da viste hun meg litt forskjellig inne på butikken før jeg måtte gå til bussen. Så selvfølgelig måtte jeg knipse et bilde av en søt liten hamster.

  Denne rakkeren klarte også å bite E tidligere i uken, litt morsomt, men endte jo med at hun måtte på legevakten og ta stivkrampesprøyte, uff - men gikk fint med henne da, heldigvis! 

  Smileys Ha en fin torsdags kveld!

  Home

  God kveld godt folk! 

  Kom hjem for under en time siden. Kjøringen i dag gikk kjempebra. Er veldig fornøyd. Hadde forberedelse til landevegskjøring. Og på mandag skal jeg allerede på glattkjøring. Vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg. Tror det er litt blandede følelser, men håper det går fint uansett. 

  Da jeg kom hjem spiste jeg en skive og lagde meg litt kakao siden jeg har frøset i nesten hele dag. Tror jeg må kjøpe meg noen nye og bedre sko - som er vanntette. Håper dere har hatt en fin dag! Flere som holder på å ta lappen? 


  - instagram@thereseeikeland 

  Smileys Ha en fin kveld!

  Wednesday morning

  God morgen

  For øyeblikket sitter jeg i klasserommet helt alene. Resten av klassen har gym, men siden jeg er forkjølet så vil jeg heller bli frisk nå enn å være syk lenge. Så neste uke er jeg nok tilbake og klar til en ny økt i gym. Gleder meg. Fikk vite vi skal ha volleyball, og det er jo gøy, så det blir nok bra. 

  Så tiden blir til å gjøre ferdig historie innleveringen som jeg fortalte dere om i går. Så skal jeg ha en time norsk også reiser jeg til Bergen på kjøring. Er veldig tåkete i dag, noe jeg ikke liker i det hele tatt - men satser på at det går fint! Kjørelæreren er så hyggelig at det går nok bra rekner jeg med. 

  Afrojack - The Spark (feat. Spree Wilson). 

  Smileys Ha en fin dag!

  A new day has past

  God kveld

  Denne tirsdagen har for det meste gått til skole, lekser og litt TV titting. Har en innlevering i historie som jeg skal gjøre ferdig i morgen. Skal også på kjøring etter skolen så håper været blir bra, og at det ikke starter å snø eller fryse på. Da får jeg nok angst. Hehe. 

  Legger med et bilde jeg syns passet inn i denne sammenhengen siden dagen har gått mest til lekser.


  Instagram@thereseeikeland (link)

  Smileys Ha en fin kveld! 

  Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits