• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Day 3

  God ettermiddag kjære lesere!

  I dag er tredje dag jeg skal være med C på trening på Sprek & blid express. Er så fornøyd med treningspartneren min. Vi støtter hverandre, noe jeg syns er veldig viktig når man har gått inn for nett akkuret dette vi har gjort. Vi ligger på en måte på samme nivå som gjør alt "bedre", sånn at ingen bare fyker av gårde mens den andre bare "whhat"

  Vi meldte oss inn på tirsdag, så nå skal vi gi alt og trene så godt vi kan. Gleder meg allerede til C er ferdig på jobb så vi skal reise ned på treningen. Flere som trener på treningssenter?


  Ønsk oss lykke til med målet vårt! :-) 

  I CAN DO THIS
  Alle bilder hentet fra weheartit.com! - I morgen skal jeg melde meg inn på treningssenteret på Os sammen med C og kanskje E. Gleder meg men sammtidig så gruer jeg meg på en måte, men ser allikevel frem til det. Det er noe vi har snakket om en lite stund nå, og jeg har selv tenkt på det en god stund. Men har liksom ikke giddet å gjøre noe sånt alene, men nå er vi to til tre stk så da blir det jo litt mer gøy om jeg får bruke det uttrykket. Håper dere likte bildene, syns ihvertfall selv de var veldig inspirerende og gode! Snakkes! Trener du på treningssenter?

  Movie night

  Street Dance 2 & She's the man 

   

  God kveld! Skal til å se She's the man nå med mamma, har allerede sett Street Dance 2. Det er sånne filmer jeg detter helt inn i og føler skikkelig med, haha. Syns det er så gøy å sitte å se flere filmer på rad. Ellers så er det ikke så mye som skjer, håper alle har en fin helg! - Hva gjør du i kveld? 

  INSPIRATION

   colvintage:
Two of a kind!

   

  Bilder hentet fra tumbler kontoen du finner ved å trykke på denne linken.

   

  Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

  two thousand and fourteen  ? 2014 ? nytt år ? nye muligheter ? quotes ? happiness ? gode venner ? 

  Wednesday 080114

  Go kveld i stuggo! 

  Blir kveldsblogging i dag og, men det gjør vel ikke så mye får vi håpe. Har vært en helt okei dag. Ikke noen wow eller buuh. Hadde volleyball i gymmen noe som er supergøy. Så hadde vi tre timer norsk før vi fikk dra hjem. Etter det har jeg gjort alt for lite - føler jeg. Spist middag, dusjet? Klokken har ihvertfall gått utrolig fort. Har også fått vondt i nakken, på en måte. Eller inne i hodet? Ihvertfall når jeg snur på hodet, så hører jeg en knaselyd inne i hodet, fikk det litt i nakken tidligere i sted. Får håpe det forsvinner over natten. Skal på fotballtrening med jentene på skolen i morgen. Så da kan jeg jo ikke ha vondt i nakken. Jaja. Håper alle har hatt en fin onsdag!! 

  Legger ved en sang av Christina Grimmie - Tell My Mama

  Glede i hverdagen

  God kveld fine lesere! 

  Dagen startet allerede 06:00, for å fikse meg til bussen gikk 06:50. I dag skulle vi nemlig høre forelesning om høyskoler i hele Norge. Først var vi innom en felles hvor vi fikk informasjon og andre nyttige opplysninger. Så ble det en liten pause før vi fikk gå på det rommet vi ville å høre på de og de forelesningene. Trodde ikke deg skulle bli noe interessant, men det var det faktisk. Fikk flere ideèr om hva jeg vil men så fikk vi se hva det ville koste, og da stanset det litt. Men fisket med meg noen hefter som jeg skal titte i også skal jeg jo besøke hjemmesidene deres. 

  Da vi fikk gå hjem gikk jeg og tre andre ned til Starbucks i Bergen for å ta en titt også måtte jeg jo prøve en. Kjøpte en mocca med kaffe - mm, det var så godt. Har jo ikke smakt siden jeg var i Tyrkia 2012. Lykke i hverdagen, er det ikke det de sies? 

  Ellers så har jeg ikke gjort så alt for mye. Kom hjem så en episode med One Tree Hill også ryddet jeg kjøkkenet og gangen før jeg lagde middag. :-) 


  Vet du hva du vil bli når du blir "stor"?

  Fyller 18 år i dag!

  Hei søtinger! 

  Da var det 4. januar og jeg har bursdag. Rart å tenke over hvor fort tide har gått. Jeg er blitt 18 år, og det er ikke lenge siden jeg var 15 føles deg som. Skal feire dagen i Bergen med noen venner. Skal først på fotostudio og ta noen bilder også skal vi ut en tur. Håper det blir en super dag selv om det regner. Håper det forblir opplett resten av dagen. ;-) 

  Gratulerer med dagen til meg, hehe! :-) 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits