• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Waiting and traveling

  God kveld! Denne måneden kan jeg beskrive med to ord; reise og venting. - Jeg har pendlet ti timer før og etter jobb, og gjerne ventet fra 15 minutter til 2,5 timer mellom buss og jobb. I tillegg har jeg ikke bare måttet ta buss, men også bestilt taxi for å komme meg fra Os til Hatvik for å kunne ta ferjen. Vi har jo helt klart ikke et bra buss tilbud her jeg bor, tror det er åtte-ni busser for dagen? Det er jo så lite, og i tillegg, ingen på kveldstid. Siste går i seks tiden på kvelden. Så skal en noe, så må en nesten bli kjørt. 

  Dagene på jobb går i det samme, egentlig. Selv om jeg får være med på litt mer inni mellom - veldig gøy! Ta deg en tur innom Ramsvik Frisør på Xhibition i Bergen, så sees vi der! - Ønsker du å sitte modell for meg hvor du blir klippet/farge/stripet/oppsats? Så gi meg en lyd på epost (tejese@hotmail.com).   Lange dager

  God kveld dere! Burde egentlig være på vei i seng, noe jeg straks er. Skal på tidligvakt i morgen, og kom nett hjem. Blir skikkelig lange og slitne dager kjenner jeg. Reiser senest 08:15 hjemme ifra, og er hjemme igjen på kveldstid mellom 19:45-23:00. Så ser veldig frem til å få en plass i Bergen så jeg slipper å pendle i nærmest to timer til jobb hver dag. - I dag var det en del kunder innom salongen, så fikk hjulpet til med å vaske og kure, og det var veldig kjekt. Disse dagene det er travelt er de gøyeste. Vi skrives! ( følg meg gjerne på instagram her (link)


  Bilde fra tirsdag da jeg var på en visning, så fint vær, åh, ble skikkelig glad, hehe! :-D  

  Hva driver du med for tiden? 

  New shoes


  Fikk disse nydeligheten til jul av mamma, men de var en størrelse for stor, siden butikken ikke hadde min størrelse, så nå har jeg bare ventet på at de skulle få inn min størrelse, og endelig kunne ta de i bruk. Hadde noen vintersko tidligere, men de ble jeg våt i før jeg nådde å komme meg opp i veien til bussen, så det var virkelig på tide med nye sko som ikke sugde til seg vann. Merket er STELLA, og er veldig gode. Holder godt på varmen også. :-) Godt brukt allerede! #New #shoes #Stella 

  KICK-OFF MED JOBBEN

  God kveld! 

  Forrige helg var jeg med jobben på Kick-off. Hvor vi først hadde kurs hele dagen fra 10-18:00 ca. Var veldig spennende, lærerikt og gøy. Eneste minus med denne kvelden var nok at det var så mye storm ute og at jeg selv hostet nærmest hele tiden. Uansett, det var en kjempe gøy dag og start på det nye året sammen med den nye jobben. 

  Vi var på Scandic Ørnen hotell i Bergen hele dagen. Først var vi i en sånn konferanse sal og hadde kurset, også fikk vi lunsj, og små pauser inni mellom. Så i 18:00 tiden var vi ferdig på kurset og vi på jobben gikk bort på salongen på Xhibition og gjorde oss klar der og var med å stengte sammen med sjefen som hadde jobbet på salonen alene hele dagen. Så gikk vi bort igjen på hotellet og fikk en veldig god middag sammen med de andre fra Ramsvik. Hovedretten var langtidsstekt kalkun sammen med poteter, asparges, og litt bønner med tomatpuré. Etterfulgt av en god dessert som var pannacotta sammen med friske bær. Sammen med dette fikk vi vin. Følte meg skikkelig voksen. :-) 

  Da vi var ferdig å spise gikk vi opp i skybaren hvor vi kunne kjøpe oss noen drinker, men vi valgte heller å bare være der en liten stund før vi gikk ut på en privatfest, før vi skilte lag. Jeg dro tilbake på hotellet og de andre reiste ut på byn. Jeg endte med å reise ut med en venninne jeg gikk i klasse med på Norsk Frisørskole. Vi dro på fotball puben, og hadde det kjempe gøy! :-) - Grunnen til at jeg ikke ble med de andre var at jeg er bare 19år, og de er 23år og oppover, men det gjorde meg ingenting. Jeg fikk også mitt egent hotellrom for en natt, siden jeg ikke kom meg hjem. Siden alle veiene hjem til meg var stengt. Så hadde Ramsvik bokket noen rom så de som ville kunne skifte og sånt på mellom kurset og middagen. :-) Så det var jo herlig, å få den gode frokosten på søndag gjorde meg ikke noe, hehe! :-) 


  Konferansesalen - Notatblokk - Utsikten fra hotellrommet. 


  Flere som har vært på kick-off? ( Hva gjorde dere? ) 

  Oppdatering

  God kveld! - Dagene går i ett, skulle gjerne blogget mer, men ettersom jeg allerede er på reisefot mellom 7-8:30, og ikke er hjemme igjen før 20-23 tiden på kvelden, så er det ikke bloggen som frister mest. Har nett fått i meg litt å spise, før jeg tar kveld. Tidligvakt i morgen, så da må jeg avgårde halv åtte. Vi skrives nok i helgen - Frihelg! Legger med et bilde av frokosten jeg tok på jobb i dag, siden jeg allikevel måtte vente vente i 2-5 timer der før vakten min startet. Mmmm! - Hva gjør du for tiden?   FRISØRLÆRLING!

  God kveld dere!  På fredag startet jeg i lære på Ramsvik Xhibition i Bergen. Var veldig spennende, selv om jeg gruet meg litt. - Ble tatt godt i mot, også har jeg jo vært utplassert der en uke tidligere da jeg gikk på Norsk Frisørskole. Hadde fri på lørdag, så da var jeg med på en innflytningsfest hos en venninne, samt en liten feiring av bursdagen min som var på søndag. - Ellers så frykter jeg at jeg har blitt syk. Vondt i hele kroppen, og frykter feberen kommer krypende, og i tillegg en veldig vond hoste. Passer virkelig ikke nå. Jaja, vi skrives! - Flere som er lærlinger, og isåfall hvor?   Nedtelling til den store dagen - Dagens oppsetning 

  Følg meg på instagram @ thereseeikeland (link) 

  19TH BIRTHDAY

  Godt nyttår! Da var det allerede januar enda en gang, og jeg har bursdag, wohoo! Syns det er så rart å fylle 19 år allerede i dag, 4. januar! Føler meg ikke som det, føler meg fremdeles som en 15-åring. Haha. - Var med på en innflytningsfest hos en venninne i går kveld, så jeg tar sikkert igjen feiringen på byn eller noe senere. Ellers har jeg brukt dagen på å sove litt, og bare slappet av. Planlagt litt ting fremover, lett etter leilighet og sånne ting.

  Hva har dere gjort i dag? Når har du bursdag? :-D 


  Har fri i morgen, så da skal jeg kanskje til Os og fikse noe. - Vi skrives! :-) 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits