• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Inspiration on a friday night

  Særemne, det tar aldri slutt

  Riktig strassa kveld! Haha! 

  Takk og lov for utsettelse for innleveringsfristen vår. Jeg har en til to sider igjen som jeg må få fynt ut før klokken blir elleve. Må levere den da, 23:00. Godt jeg har sittet med oppgaven i hele dag, og flere andre dager. Føler jeg får så utrolig lite ut av dagene da jeg bare må sitte med pc- en og skrive side opp og side ned. Skulle bare ønske vi hadde fått mer tid til å jobbe med den på skolen i stede for noen timer å lese og noen få timer til å gjøre den ferdig på. Jeg sitter meg ikke frivillig ned ofte, men i dag, måtte jeg kaste alt annet bort for å gjøre denne ferdig. Har tolv sider nå. Så nådde målet med 7-12 sider. 

  Vi fikk i oppgave å lese to bøker eller en bok og en film og sammenligne de. Syns denne delen er det verste, å sammenligne en film og en bok som jeg har valgt, men satser på at det går bra. Er komt i gang på det siste arket nå, så får bare fortsette. Tenkte å bare titte innom og fortelle at jeg er tilstede, selv etter noen dager fravær, har ikke hatt så mye tid. Takk og lov for vinterferie i morgen, da skal jeg øve til naturfagsprøven vi har førstkommede tirsdag etter ferien. ♥ 

  Har du og vinterferie nå? Ooog, har dere hatt særemne oppgaver? 

  G.R.L. - Vacation ♥

  Happy summer inspiration


  Bilder fra tumblr og weheartit.

  Åh, det å bla gjennom tumblr og weheartit og bare drømme seg bort i alle de fine bildene som omhandler alt mulig. Selv nå søkte jeg spesielt etter sommer. Gleder meg så mye til å sommeren, men sammtidig gruer jeg meg litt, gurer meg til å ikke se venner på evigheter, og kanskje aldri igjen. Hvem vet? Håper uansett på en super sommer, og at det blir godt og varmt. ♥ Flere som gleder seg til sommer?

  Sprek og blid

  God kveld! face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon

  I gymmen i dag var vi på sprek og blid hvor vi hadde en time med spinning. Gjett hvem som har vondt i rumpen? Haha, men var gøy å prøve noe nytt, og være med på en sånn time. Det var jo utrolig slitsomt, men det betyr vel at det vriker. Så hadde vi en time norsk før vi fikk gå hjem. Grunnen til at vi fikk slutte av så tidlig i dag var fordi lærerne skulle ha møte resten av dagen. Like greit. egentlig, hehe! Ellers har jeg ikke så mye å dele i dette øyeblikket. Skal se The Vampire Diaries på FEM nå. Snakkeees! 


  4 AM - Scooter 

  Ny dag unnagjort!

  Heihei! face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon 

  I dag hadde vi heldagsprøve hvor vi først fikk i oppgave å skrive en kortsvars oppgave på rundt 250 ord. Selv tror jeg det gikk greit, håper lærern syns det også da, hehe! Så i langsvarsoppgaven var det valgfritt mellom tre oppgaver hvor vi skulle skrive en novelle om hva som skjedde mellom to venner for ti år siden, den historien var dra 1989 om jeg ikke husker feil. Det var da den jeg valgte. Gikk egentlig helt greit der og, syns det er vanskelig å komme på noe der og da, så det ble jo litt titting her og der rundt i klasserommet for å håpe på noe inspirasjon, hehe! Menmen. 

  Var ferdig i tolv-tiden, så da ventet jeg på en buss som gikk ned til treningssenteret hvor jeg møtte C som allerede var ferdlig litt før meg. Fikk litt hastverk, så jeg fikk løpt et godt stykke før jeg tok litt styrke før jeg løp til neste buss hvor jeg møtte S. Hehe, en helt grei dag med andre ord. 

  Flere som har hatt skrivedag? face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon

  Happy Mother's day


  Riktig god kveld dere! 
   

  Gratulerer med morsdagen verdens beste mamma! ♥ Og gratulerer til alle andre mødre!   Hadde vekkerklokke på halv ni i dag tidlig, men endte visst med at jeg våknet bare noen minutter over syv. Lurte på hva jeg skulle ta meg til å gjøre så tidlig, men det ble til at jeg begynte å lage mini-muffins allerede da. Ble ferdig og kunne ta litt bilder før mamma våknet, noe jeg syn er litt ekstra gøy å gjøre når jeg baker. Må alltid ta bilder av resultatet. Håper ikke jeg er den eneste som tar bilde av mat og publiserer det på bloggen og instagram?

  Hehe, får gå å sette på en maskin med klær før jeg pakker sekken og tørker håret. Blir nok en tidlig kveld siden jeg må være uthvilt til en ny uke. Har følelse på at den kommer til å bli lang! 

  Finally

  God morgen, eller skal jeg si god dag?

  Startet dagen med å stå opp 08:00 og gjorde meg klar til å gå til tannlegen som var 08:15. Var der i førtifem minutter. Gikk mye bedre enn forventet, skulle egentlig ta beroligende og bedøvelses sprøyte før jeg skulle bårre, men gjett hva. Jeg droppet det! Jeg er så redd for sprøyter og nåler, så da endte det plutslig med at jeg bårret uten noe som helst. Tannlegen var en av de beste jeg har gått til, super hyggelig. Hun fortalte hva hun gjorde, og hva alt sammen var, at hun fortalte hvor mange ganger hun skulle være borti tannen før hun startet og faktisk talt. Veldig fornøyd med det. Lagde meg forresten pannekaker som en liten belønning etter at jeg var så flink hos tannlegen. 

  Ellers så skal jeg nok trene, sette på en maskin med klær og starte oppvaskmaskinen. Vi har jo fri i dag, noe jeg har gledet meg til siden vi fikk vite det, jeg mener, det er jo en fridag, man må jo nesten bare elske det. Hehe! Håper alle får en super helg, så skrivest vi senere! Har du en plan for dagen? 

  School & exercise

  Riktig god kveld! 

  Rett etter skolen reiste jeg og C ned på treningssenteret og trente i en og en halv time, og det kjennes! Merker det veldig godt i armene, virker som jeg ikke klarer å gjøre noe, men det er bare til å presse seg selv. Og men har ikke gjort en god nok innsats om man ikke merker noe senere. :-) 

  I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet og øver til historieprøven vi skal ha i morgen. Skriver ned punkt for punkt av det jeg håper og tror er viktig. Skal være ærlig nå og si at jeg ikke liker å ha prøve i to kapittel på en gang. Blander alt, og det blir så mye vanskeligere, syns jeg. Menmen, håper det går fint uansett! 

  - Vi fikk forresten tilbake matteprøven i dag, eller jeg gjorde det siden jeg ikke kom meg på skolen i går siden ferjen ikke gikk.. Iiik, jeg ble så glad! Beste karakterern hittil i matten, så aplaus til meg. He-he. Uansett, så får jeg fortsette å øve, før jeg tar kvelden. Skal sta å trene før gymtimen i morgen tidlig med C så vi blir skikkelig utslitt. Begynner ikke på skolen og gym i morgen før halv ti, så da har vi litt tid på oss med å ta øvelser man gjerne ikke kommer til å ta i gymmen. :-) 

  Ligger med to inspirasjonsbilder som jeg har henter fra we♥it.com (link) 

  Peace!

  Don't stop!

  Finfin ettermiddag dere! ♥ 

  Gjett hva, jeg sto helt fast ved leksene. Kom ikke på noe å skrive, så da måtte jeg komme meg ut å få litt firsk luft før jeg fortsatte å jobbe med leksene. Ser ut som det ble bra. Fikk litt inspirasjon fra trærene(?) Hehe! Tok meg en joggetur opp på fjellet som heter Eikeland her hvor jeg bor. Tro meg, det virket som en evighet å komme seg opp, trodde jeg aldri skulle klare det. Men, jeg fikk det til! Tok litt styrke når jeg kom på toppen før jeg tok turen ned igjen. Var litt kaldt, men gikk fint.   Studiedag hjemme

  God dag! 

  Våknet til vanlig tid, 07:00 gjorde meg klar og gikk til bussen som skulle gå 07:35. Men nei, den kom ikke, vi ventet i et kvarter på den, og bestemte oss for å bare sende melding til kontaktlæreren vår og fortelle dette. Det som hadde skjedd var at ferjen ikke gikk av en eller annen grunn. Så da kom vi oss ikke på skolen. 

  S fikk melding om at ferjen var oppe og gikk et minutt før bussen gikk, så det gadd vi rett og slett ikke. Ingen av oss hadde rukket den uansett siden vi måtte pakket sekkene våres enda en gang og komt oss opp og ned til veien. 

  Så da endete det med at vi sitter hjemme og gjøre lekser. Vi har en innlevering som skal inn i dag som jeg holder på å gjøre ferdig, også skal jeg øve på historieprøven vi har midt i uken. Skal ærlig innrømme at det ikke er så lett å gjøre lekser når man heller vil gjøre alt annet, men jeg skal prøve å ta meg sammen å gjøre meg ferdig før jeg løper ut og trener. Tenker jeg må få til en treningsøkt i dag her hjemme, siden jeg ikke reiser til Os og trener der. Men i morgen! Da blir det ny treningsøkt på senteret med C. 

   

  Skin - Zola Jesus 

  Hva står på din plan for i dag? Smiley

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits