• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Gi din støtte til Greenpeace

  Jeg har tittet litt rundt, og kom nå over noe her inne på bloggen, og på denne bloggen (link), hvor jeg ønsker å spre et viktig budskap via bloggen. - Jeg tenkte vertfall å bare si litt kort, og informere dere litt, og så håper jeg noen av dere også vil gi deres støtte. :-) 

  Dette er helt klart noe jeg selv støtter, og tenker nærmest daglig på. Med å spre kunnskap om hva som skjer rundt i verden, ved å støtte Greenpeace for å redde Arktis. Det å gi en underskrift hjelper på for å øke miljøbevisstheten blant politikere og beslutningstakere. Og da redde dyrelivene på Arktis, og minske klimaforandringene som truer både mennesker og dyr over hele verdenen. Klimaet endrer seg, og det er vell noe vi alle har fått med oss. Det kan jo da føre til at isen smelter, og for eks. isbjørnene mister sitt hjem om jeg får si det på den måten. 

   Et sitat fra siden deres "Alt fra de majestetiske isbjørnene på Svalbard til lundefuglen på Bjørnøya er en del av det arktiske livet. Men også i Norge trues Arktis av klimaendringer og oljeindustri."

  Så klikk >HER< for å lese mer og for å gi din underskrift! - Hva tenker du om dette, har du tenkt å gi din støtte? 

  Legger ved et bilde av en isbjørn, siden jeg syns de er så fine! (bilde fra google) 
   

  Ferie i Haugesund

  God kveld! Har vinterferie fra jobben denne uken, og kan faktisk ikke si med ord om hvor godt det har vært. Selv vet jeg ikke helt hvor uken ble av, men nå er det fredag nok en gang, og helg. Mandag og tirsdag ble for det meste serie titting, og leting av en plass å bo i Bergen. På onsdag var jeg på visning i Bergen på et rom i et kollektiv, som jeg fikk nøkkel til med en gang. Endelig skal jeg få slippe å pendle to timer, er jo en ren evighet, hehe! - Etter jeg var på visning løp jeg til bystasjonen for å ta kystbussen til Karmøy, men var selvsagt knappe 3 minutter forsinket, så måtte vente en time til neste. Tiden gikk fortere enn forventet, og jeg satt plutselig på bussen. Kan si med en gang at jeg var passe stresset den siste halvtimen om hvor jeg skulle gå av, siden det var første gang til Haugesund. - I går var jeg på en liten omvisning på Karmøy med Celine og fikk se en litt forminsket statue av frihetsgudinnen, veldig gøy. Også gikk vi en liten tur på Amanda senteret. Var også på kino i går kveld hvor vi så Fifty Shades Of Gray, min andre gang, men deres første. 

  I kveld og i morgen går det i å pakke også flytter jeg nok i morgen, men vet ikke helt om jeg blir i Bergen over helgen eller ikke, ser det litt an tenker jeg. Håper på å få meldt meg inn på et treningssenter nå også, har lengtet så etter å få inn en god treningsøkt igjen, men har jo ikke verken tid eller orket føler jeg nå når jeg har måttet reist tidlig, og kommet hjem sent. Krysser vertfall fingrene! :-)

  Flere som har ferie? Hva har du gjort denne uken?   Se på denne skjønningen jeg har tilbringt noen dager med da! ♥ Titt innom bloggen til Celine her, melkenektar (link). Bilene er lånt fra bloggen hennes)   Hverdag i salong

  God kveld! Tenkte å bare titte innom og fortelle kort om dagen. - Som vanlig, så har jeg vært på jobb. Fikk stusset tuppene i dag, eller tok vel av rundt 10 cm. nesten. Måtte få ordnet på designlinjen som ikke var så fin. Så nå fikk jeg jevnet den ut mye mer, tatt bort alt det slitte, og nå er håret enda mer jevnere, og lik lengde på, og knapt opp-klippet. Så har jeg gjort det vanlige som å rydde, vaske, hjulpet de andre med å blande farge og bleking til dem. - Var en fra Wollanse innom salongen i dag hvor vi fikk se på nye modeller, og prøvd forskjellige klær som vi kunne kjøpe inn til jobben, som tålte å få på seg farge og bleking, genialt! Og det var så mye fint! - Fikk også kjøpt med meg en bokse til jobben da jeg var ferdig. Var en joggebukse-tights- greie. Hehe! Men super god å ha på, og var akkurat passe lang, er så vanskelig å finne bukser som passer og som ikke er for lange, syns jeg da. - Men vi skrives, skal se ferdig en episode med The pretty little liars, hehe! 

  Hva har din dag bestått av? 
  Sunny day

  Riktig god ettermiddag dere! 

  Dagen har for min del bare gått i å fortsette å se på The Pretty Little Liars. Er jo så spennende! I tillegg til det har jeg vært ute å prøvd meg på å ta litt bilder igjen. Føler det er en evighet siden, og var så gøy å våkne av seg selv i 11-tiden i dag morges og se at solen tittet frem, og at det ikke var overskyet, men blå himmel. Vet ikke, men været har jo så mye å si på humøret, eller hva? Fikk også en følelse av at det var påske, men det er jo ikke før om 6-7 uker. Håper egentlig været holder seg sånn, en god periode frem nå. Blir så glad, og føler alt er mye bedre på en måte. - Har fri fra jobben i morgen forresten, så tenker jeg får sett enda flere episoder (haha!!) også får jeg gjøre litt. Lese litt på produkter som Kevin.Murphy. Også får jeg se om jeg får lest litt på teorien. Er håpløs med å sette av tid til sånt nå lenger. Var mye flinkere før, tror det er fordi jeg ikke går på skole lenger. Uansett, vi skrives snart. - Hva gjør du denne søndagen? 


  Tatt med samsung nx 11

  Monday

  Fikk øvd på og sette i foliestriper på dukkehodet på salongen i dag, hvor jeg brukte balsam i stede for bleking. Sist jeg satt i striper var på en modell jeg hadde på studioet hvor jeg brukte 4 timer, kan si jeg var ganske lei etterpå - hehe! I dag tok jeg tiden, og da brukte jeg 2 timer og 13 minutter. Må si meg fornøyd med det, men selvsagt så er det forskjell fra dukkehode til menneskehode.

  Ellers har jeg fortsatt å sett på Pretty Little Liars. Her om dagen snakket jeg og en på jobb om hva vi anbefalte av filmer og serier, så har jeg selv lurt på om jeg skulle, eller bare la vær å se denne serien, men nå får vi se hvor langt jeg kommer. Har bare kommet til episode 5 i første sesong. - Flere som holder på å se den, eller gjerne har sett den? 


  #Frisør #Ramsvik #prettylittleliars

  Yesterday's photo; black cat


  Den fineste pusen i verden, Mons. ♥ Hadde helt klart vært et mye bedre bilde om laderen til pc-en min ikke tok halve bildet, haha! 
  Se bildet på instagram her (link). Har du dyr, hvilke(t)? 

  Sitte modell til gratis hårklipp?

  Jeg føler meg nesten desperat nå. Haha, hva må til for at noen vil sitte modell for meg? En gratis klipp? 

  Jeg har sikkert prøvd i noen timer nå med å få noen til å ville sitte modell på kommende tirsdag klokken 10:00 i Bergen, hvor jeg har fått i oppgave å klippe hel form (selve formen på håret) og økende lengde (klippe det litt opp). Har fått to meldinger, men viste seg at ingen av de kunne grunnet skole. Så det er nesten som jeg spør noen av dere, men samtidig så er det litt skummelt. Man vet aldri hvem som leser innleggene. Det kan være hvem som helst. 

  Ellers så har denne helgen gått til å ødelegge døgnrytmen (noe jeg gjør hver helg), og sove. Føler jeg har spist hele helgen, men samtidig så har jeg jo ikke gjort det. Spiser knapt i ukene, spiser kanskje 3 ganger for dagen, og da spiser jeg kanskje 2 skiver. Og jeg ødelegger jo totalt forbrenningen min og alt som skjer inni kroppen. Håper jeg får en bedre rutine når jeg får flyttet til byn. Er ikke glad i å spise om jeg må ta buss. - Har på en måte buss-forbi, haha. Blir helt dårlig til tider når jeg skal ta buss, helt teit. 

  Håpet på å fått noen som ville ta kur på håret sitt, for da kunne jeg øvd meg på å massere hodebunnen deres, men den vil da koste. Så er det nå jeg skal spørre "hvem vil sitte modell til en gratis hårklipp?". 

  Haha, litt rart innlegg kanskje? Jaja, vi skrives! 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits