• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • What day is it?

  Riktig fin lørdagskveld!

  Helt ærlig, så trodde jeg det var lørdag i går og fredag på torsdag, dette er nok fordi jeg fikk helg etter skolen på torsdag - hehe! På torsdag reiste jeg og S rett til Modalen etter skolen for å hente russeboksen hennes. Så vi sov bare over for å ha litt kvalitetstid med familien hennes - super koselig! Så reiste vi hjem i halv tolv tiden i går og var hjemme i  halv to tiden. Har virkelig savnet å reise rundt med henne alene, vi finner ut for hver dag vi er med hverandre mye mer vi kan le av. Setter å stor pris på å ha blitt kjent med henne. ♥ 

  I dag våknet jeg selvfølgelig kvart på syv og var klar til å gå på skolen, haha. Skjønner det ikke, la meg igjen men ga opp og stod opp i ni tiden. Så litt senere reiste jeg på butikken med mamsen, lagde smoothie og startet å rydde rommet. Utrolig hvor lang tid det tar å rydde rommet, skikkelig. Omublerte det og, det gjør jeg så og si hver gang jeg tar skikkelig tak i ryddingen, da føler jeg at jeg må omublere, så blir det kjekt å rydde i tillegg. 

  Nå skal jeg bare slappe av i sofaen med mamsen med film. Vurderer sterkt å jobbe med hisotrien, men tror jeg får ta hele morgendagen med den. Skal forresten opp til S i morgen kveld å stryke på russebuksen - gleder meg! 

  Bilder fra i går:   Modalen, på vei hjem - Solnedgang hjemme

   

  Hva syns du om bildene? Hvordan er din helg så langt? 


  Today 24032014

  God ettermiddag, og for en herlig dag, ikke sant?

  Våknet nærmest med et stort smil om munnen da jeg så det var sol ute i dag tidlig. Fant frem solbrillene jeg hadde fått i russebestillingen og for avgårde på skolen. Der hadde vi to timer matte, tre timer norsk og så var vi uten lærer de to siste timene så da reiste vi hjem siden vi kunne gjøre oppgaver hjemme på egenhånd. Så ble en super dag på skolen, bare fordi det var sol ute. Tror det gjør noe med humøret til alle sammen, i hvert fall når vi har gått med regn lenge nå. 

  Årets første humle klarte å surre seg inn i gardinen i stuen vår:

  "Hjemmelaget" appelsinslush:


  Så herlig med sol ute, får skikkelig sommerfølelse av det,
  og enda bedre da jeg så humlen hadde komt seg inn i stuen vår, he-he. 

  Hvordan har din dag vært?

  Prøvejobb

  Fin fredags kveld dere! 

  Er egentlig straks på vei til sengs nå. Skal tidlig oppi morgen, og ta 07:35 bussen til Os, hvor jeg må vente i nesten en time før jeg skal på jobb. Har søkt sommerjobb og da fikk jeg telefon fra sjefen tidligere i uken, om at jeg skal på prøvejobb i morgen, noe jeg gruer meg veldig til, men satser på at det går fint. Har snakket med C, og hun jobber jo der, men det er ikke hun jeg skal jobbe med i morgen, men uansett, ønsk meg lykke til. Får bare komme meg til køys nå. :-) 

  Flere som allerede har søkt sommerjobb? 


  Bad day


  Jepp. Kan ikke skryte av denne dagen nei. Har følt meg helt elendig i hele dag. Har følt meg så elendig i hele dag! Aner ikke hva det kommer av. Uansett hvordan jeg har såtte, leie, gjort hva som helst, så har alt vært så vondt og endt med kvalme. Er helt utslitt nå etter å ha slept meg selv gjennom denne søndagen. Har byttet på å gråte og syns synd på meg selv. Utrolig hvor slitsomt det er å ikke være i form.

   

  (fra forrige uke, da jeg var på fergen på vei hjem. - Utrolig dårlig vær for tiden!!) 


  Det store spørsmålet er jo nå om jeg skal på skolen i morgen eller ikke. Kan liksom ikke gå glipp av noen dager eller timer. Selv har jeg alltid fått dårlig samvittighet når jeg er syk og hjemme fra skolen, føler jeg skulker, men jeg er jo ellers på skolen, hele tiden. Eneste jeg har vært borte fra er pga kjøretimer og en dag da fergen ikke gikk. Jaja, får se hva morgendagen bringer! Håper alle har hatt en fin helg!   SUPER GLAD NYHET

  For en dag! Har skjedd to super kjekke ting. Først fikk jeg hente-melding på mobilen, at russeklærene mine var komt i posten nede på butikken, så de hentet jeg da jeg kom hjem fra skolen. Og den andre glad nyheten er at jeg fikk skoleplass i dag! Æææ, fikk telefon midt i timen i dag, men fikk tatt den, og da var det Norsk Frisørskole som ringte og fortalte at jeg hadde fått skoleplass. Ble selvfølgelig super glad. Da hun på telefonen spurte om jeg hadde noen spørsmål måtte jeg bare spørre for sikkerhets skyld om jeg hadde fått skoleplass, haha! :-D 

  Ellers har vi det travelt frem til påskeferien på skolen, siden vi skal prøve å bli ferdig med mest mulig før russetiden. Så det er vel bare til å sette i siste støt nå, er jo ikke lenge igjen av skoleåret! :-) 

  Flere som er russ 2014? Noen som har fått lærlign/skole plass? 

  Saturday 010314

  Det er alltid er spørsmål om hvordan en skal starte ett innlegg, men oftest lander jeg selv på "Hei" eller "God kveld/dag". 

  For meg ender denne vinterferien straks. Jeg har ikke fått noe særlig ut av den, ikke mer enn lekselesing, trening og husarbeid opp og ned i mente. Har smålig begynt å planlegge påskeferien som jeg håper blir bra. Håper selvsagt på at alt går, og om det så blir, så reiser jeg nok til Møre og Romsdal, eller så får jeg besøk, litt usikkert enda siden vi skal male stuen i påsken. 

  I morgen er det jo fastelaven, wii! Hehe, er det teit å glede seg? Nei? Fint. Tror jeg var alene i fjor, de andre var på ettellerannet. Så da blir det nok en fin avsluttning på ferien likevell med familien. face,smile,happy,smiley,funny,fun,emotion,emoticon 
  Flere som har hatt en like spennende ferie som meg?   Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits