• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Herremodell 240315

  Holaaaa! På tirsdag hadde jeg herremodell på salongen. Jeg kan nok si at jeg gruet meg litt til dette, siden jeg ikke hadde klippet herremodell siden jeg gikk på skolen. Og det var sånn tre måneder siden. Har klippet Broren min og søskenbarnet mitt, pluss morfar, men jeg føler ikke det blir det samme. Jeg klippet saks over kam på sidene, og i nakken, like lengder på toppen og med en liten økning i front for å ikke gjøre luggen for kort. Lagde også en markert skille på venstre side, som du kan de på bildet under til høyre. Fikk også lagt inn noen lyse striper på toppen. Veldig gøy! :-)

  Eneste minus var vel at det tok lang tid, som alltid med meg, haha! Men det er vel ofte det, om du ikke er helt sikker på hva du skal gjøre, og hvor mange ganger du har gjort det. - Nå skal jeg ha en del herreklipper på salongen og studio, så håper jeg får teken på det ganske så snart! :-) Gikk forresten på kino etter jobb med herremodellen som var Morten og en kompis av oss og så Insurgent. Åh, den var så bra! - Hva syns du om før og etter resultatet? 
  Four Five Seconds

  Midnatt. - Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg har hørt denne sangen de siste døgnene. Tror jeg fant den og var helt oppslukt av den for to-tre dager siden. Den går virkelig på repeat hos meg. Vet ikke helt hva det er, men er jo helt blendet av stemmen til Rihanna, den er så fin, og bra på så mange måter. Den er litt røff, og det elsker jeg. I tillegg til at Kanye West og Paul McCartney blir jo låten så bra! - Hva syns du om låten, og om Rihanna? 

  Foliestripe før / etter 100315

  Heisann! I dag var jeg på studio, i stede for på salongen. Var veldig gøy, siden det var Rebecca som var modellen min i dag. Har jo ikke sett henne på en stund heller, så det var jo bare koselig å få litt kvalitets tid med henne igjen og snakke om alt som har skjedd i mellomtid. I dag fikk jeg lagt foliestriper. Jeg er ikke så veldig rask på det, så det endte vel med at jeg brukte så og si 7 timer på å sette i stripene, også måtte jeg vaske ut noen av de etterhvert som jeg satte i, siden de var ferdige, også har jeg og fått tatt kur på henne, og farget vippene og brynene hennes. Ble veldig fornøyd med resultatet. Syns det så kjempebra ut, og det beste av alt er at vi slapp å korrigere det. Det ble bare en helt naturlig farge om jeg skal si det sånn. Åh, gleder meg til jeg har fått fart på meg, og klarer det på en, til to timer. Da må det jo bare bli bra altså! :-) Hva syns du om resultatet? 


  (før - etter) 

  Ellers tenker jeg å bare sette på en film, eller se en episode av Pretty Little Liars, se etter noen leiligheter jeg og Maylinn kanskje kan gå på visning på snart, før jeg sikkert tar kveld. :-) 

  20% på REDKEN

  Heisann dere, og riktig god kveld! Tenkte nett å bare informere dere om at vi har 20% på alle Redken produktene på salongen(!!), så ta turen innom Ramsvik Frisør Xhibition i Bergen og få med deg noen knallgode produkter! Selv er jeg veldig glad i hår-sprayen til Redken nr. 18, eller Quick dry 18 som den heter. Den er ikke en våt-spray, men en tørrspray, og tørker raskt, og er min absolutt favoritt! - Besøk nettsiden til Ramsvik her! (link), bestill gjerne en frisørtime mens du er i gang! - Salongen vår på Xhibition er en av de nyeste, vi åpnet i slutten av august 2014, jeg selv har jobbet som lærling der siden 2. januar 2015. :-)   Har du prøvd Redken produkt tidligere, hva syns du isåfall om de? 

  #redken #20% #bergen #ramsvik #frisør #frisor #xhibition #produkt #hår #hair 

  FIN FREDAG

  God kveld dere, og fin fredag! Jeg kom i leiligheten nett før ni i kveld, siden jeg ikke bar ferdig på jobb før klokken åtte. Så var jeg å avleverte noe til noen borte på Sunt før jeg gikk å handlet inn noen småting. Nå sitter jeg i kollektivet med han ene jeg bort med, og hvor vi nett har laget oss mat, og satt på en film. Blir nok en rolig kveld, siden det er tidligvakt i morgen. - Vi skrives! Hva skal du denne helgen? 


  Thursday

  Hei igjen dere! I dag har dagen gått utrolig sent, eller.. frem til klokken var sånn halv to i dag, så gikk tiden passe fort, men det var vell fordi jeg hadde noe å styre med hele tiden frem til det. Men etter det så hadde jeg ikke mye å gjøre, og var heller ikke noe særlig å vaske, siden vi hadde gått gjennom alle hyllene. Tok imot kunder, satt i kassen og det vanlige. - Nå prøver jeg å se Pretty little liars med pc-en koblet til tv-en. Men lykkes ikke særlig. Tror det er internetten som er litt treg nett nå siden serien stopper opp etter kort tid. Satser på at den har lastet seg litt mer nå så jeg kan fortsette, er jo snart ferdig med sesong 5, av det som er kommet ut så langt. Det er jo bare såå spennende! :-D 


  Lagde forresten kremet brokkolisoppe, da jeg var ferdig på jobb. - Ikke gale faktisk. Lagde det selvsagt ikke fra bunn, bare sånn pose så jeg tilsatte vann, haha, gidder ikke så mye etter jobb liksom... 

  Studio

  God kveld dere! I dag var jeg på studioet, eller opplæringssenteret som det heter. Jeg hadde tre modeller i dag, men hun første dukket ikke opp, svarte ikke på telefon, men fikk svar om hva som var årsaken til at hun ikke kom. Så var Henriette innom hvor jeg fikk tatt en kur med massasje, farget vipper og bryn før vi gikk over til å klippe henne. Tok vel av nett over ti centimeter. - Ble veldig fornøyd med klippen, over hvor jevnt jeg gikk det, og at jeg ikke hadde noen hjørner. - Så var Malin innom hvor jeg farget etterveksten hennes, jeg møtte henne da hun var en kunde hos meg på Norsk Frisørskole, så gøy at tidligere kunder tar kontakt og vil tilbake, du får liksom den følelsen av at du er flink, og lykkes, åh, blir så glaad!  - Bilde av før, etter, vipper&bryn, og fletten jeg gjorde på Henriette i dag. :-) 

  For øyeblikket sitter jeg på rommet, og ser Pretty Little Liars, mens jeg hører på guttene jeg bor med jubler over skåring fra fotballkampen de ser på. Hehe, jeg er visst ikke så livlig av meg, tør jo knapt å gå ut til dem, selv om jeg vet at det ikke er noe å frykte. Men får håpe det forbedrer seg etterhvert. De er jo så hyggelige! :-) Vell, vi skrives! - Hva syns du om resultatet på Henriette? :-) 
  Første dag i nytt kollektiv

  Heisann dere! I dag har dagen egentlig bare gått i ett, men på en positiv måte. Jeg startet med å stå opp halv ti i dag morges, gjorde meg klar, fikk pakket ned siste rest, før jeg løp ned i banken og fryktet jeg ikke skulle nå fem over halv tolv bussen til Bergen, men det gjorde jeg. Så fikk jeg pakket ut, og før jeg visste ordet av det, så kom han ene jeg bor med hjem så jeg fikk hilst på han. Så gikk jeg ut å så meg litt omkring for å egentlig bare få tiden til å gå, så møtte jeg Arnhild. Hun går på Norsk Frisørskole her i Bergen, hvor jeg gikk forrige semester. - Var så koselig og gøy å få møtt henne igjen, siden det er så utrolig lenge siden sist vi møtte hverandre. Så fikk vi gått å spist litt og bare snakket ut om hvordan det gikk, skoletiden, læretiden og mye mer. Kjenner på at det ikke kan ta langt tid før vi møtes igjen. :-) 

  Så nå når jeg kom tilbake i leiligheten, eller kollektivet, så fikk jeg møtt på han tredje som bor her, og de to guttene som jeg i dag har fått hilst på som jeg nå bor med virker jo kjempe hyggelige. Også kommer det en jente til som bor er fra før av, men hun er på utveksling i Afrika eller noe sånt der for øyeblikket, så får ikke hilst på henne før i april mener jeg. - Nå tenker jeg å bare se litt serie, finne frem det jeg skal gå med på jobben i morgen, også får vi se hva mer som skjer. Er så godt å vite at jeg slipper å måtte stå kjempetidlig opp i morgen for så å ta en buss på to timer. 

  Vi skrives! Noen av dere som bor i Bergen? 

  Rommet er helt enkelt, ikke så stor plass, men trenger forsåvidt ikke mer. 

  Flytte nok en gang

  Heisann dere, hatt en fin søndag? - Jeg har der-i-mot gjort så og si ingenting samt noe. Jeg har vært på utkikk nok en gang på hybel.no og finn.no etter en plass å bo i Bergens området fra sommeren av. Jeg har forresten flyttet nok en gang, og nå er vi oppi fjerde gang siden august i fjor. Rommet jeg har flyttet inn på nå er ikke så veldig stort, 9 kvadratmeter, samt at jeg bor med to andre gutter og en jente. Har ikke hilst på noen av de enda, siden jeg bare har hilst på hun jeg overtar rommet for. - Ellers ser kollektivet helt greit ut. 

  Jeg og en venninne håper på å få flyttet inn sammen fra sommeren av, og har laget annonse på finn.no for å håpe på at det hjelper. Allerede siden i går kveld da vi la ut annonsen har vi fått 396 visninger, og noen meldinger. Har fått avtalt noen visninger også allerede, men håper selvsagt på å få flere meldinger og finne en litt nærmere sentrum, nå er de et stykke utenfor, men vi tar forsåvidt det vi får så lenge det er en grei stand på leiligheten, men så er det jo en stund til enda, men vi holder øyner og ører åpne! 

  At the moment, så er jeg hjemme hos mamma. Jeg har fri i morgen, så da blir det nok en tur ned i banken og fikse noe, før jeg reiser med bussen til Bergen. - Er forresten ikke helt klar over at det er første mars allerede. Håper bare våren kommer snart, og at det slutter å pøse ned hele døgnenes tider. Begynner å bli rimelig lei Bergens-været nå, men det er jeg vel ikke alene om regner jeg med? Hehe! 

   
  //Bilde fra weheartit.com

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits