• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Kino: Divergent


  I går så reiste jeg, M og kjæresten hennes på kino for å se Divergent. Ååh som jeg hadde gledet meg til å se den, for vet du hva? Den var utrolig bra! For øyeblikket må det være en av favorittene mine. Skuespillerinnen Shailene Woodley er en super skuespiller, og jeg digger henne rett og slett. - Har du sett Divergent, eller skal? (Anbefales!) Om du har, hva syns du?

  Her er traileren: 

   

  Warm Bodies


  Åh, endelig traff jeg på Warm Bodies på tv-en. Har nesten lengtet etter å se den, men har alltid trodd den var fryktelig skummel. Er skummel nok etter min smak, ettersom jeg tror på alt mulig, haha. Er jo romanse i filmen mellom zombi gutten og den normale jenta.. Åh, måtte bare dele det med dere. Er på Viasat Film, om noen skulle se slutten. :-) Noen av dere som har sett den før? 

   

  Fantastisk start på dagen

  Riktig god dag! Smileys 

  Dagen startet halv åtte i dag morges. Jeg hadde tatt vekkerklokken på halv åtte, men våknet i to-tiden i natt og slo den av, men heldigvis våknet jeg av meg selv, og var allerede ute av døren fem på åtte for å ta en løpetur. Og til det har jeg ett ord - herlig!

  Fantastisk å starte dagen på denne måten, og anbefaler alle det. Uansett om du ikke løper, ta deg en spasertur. Fikk og da prøvd ut de nye skoene jeg viste dere i går, og de var supre. Veldig fornøyd med kjøpet. - Videre skal jeg få unna noen maskiner med klær, og lese til matte terminprøven neste uke. 

  Appelsin er så godt, mmm!

  Håper dere alle får en super langfredag, og en fortsatt fin påske!! ♥ 

  New in - new shoes  Gleder meg til å få prøvd disse ut, enten om det blir utendørs eller på treningssenteret. Får se om jeg tar meg en tur til Os i morgen på Sprek og blid, eller om jeg bare løper på fjellet. Vi får se, vi får se. Man får jo mye mer motivasjon med nytt utstyr til trening, og for meg, så elsker jeg trenings sko med skikkelig knall-farge. Smileys 

  God påske! 

  Lekselesing

  Jepp, bildet under sier vel det meste? Hehe, blir nok litt titting på paragrafer i rettslære for å se om jeg har alt på plass til prøven nå på torsdag, så blir det vel fortsettelse på mattelesing siden vi har terminprøve onsdagen etter påskeferien. Så får bare fortsette på lekselesing, så snakkes vi! Andre som gjerne har mye på planen fremover?   Skal, skal ikke?

  Har lenge lurt på å klippe meg noe lignende kort. Har nå langt om lenge hatt langt hår, ca ned til hoftene. Og ja, jeg er veldig fornøyd, men ønsker å få et friskt hår uten mye fliser. Men er redd det ikke blir like bra som jeg ønsker. (På bildet har jeg bare lagt håret på skulderen). Starter jo på ny skole i august, frisørlinjen, så tenker å kanskje ta det da i stede. Venter ihvertfall til etter russetiden, hehe. Hva syns du, tror du jeg hadde kledd så kort hår? 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits