• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Sick of being sick

  Heisann! Om litt mer enn en time er jeg på bussen på vei tilbake til Bergen. Jeg kom hjem fredags kveld, og bare tatt det helt med ro hele helgen. På onsdag kjente jeg at jeg begynte å bli syk, torsdag våknet jeg med vond hals, og fredag var jeg skikkelig forkjølet. Tror jeg kanskje hadde litt antydning til feber fredags kveld og lørdag. Men nå er jeg heldig vis mye bedre. Bare litt tett, men håper jeg blir enda bedre fort. 

  Forrige helg var det ByLørdag i Bergen, og vi hadde 30% på alle produkt i salongen, og 20% på alle varmeverktøy! Det var en så gøy dag, for det var så travelt hele dagen fra vi åpnet til vi stengte. Jeg løp bokstavelig talt halve dagen frem og tilbake og var nokså stresset, men hallo! Det er jo det jeg elsker med jobben! Av hvor gøy det er når det er travelt og når det er mye å gjøre. 

  Nå får jeg starte å pakke, så jeg er klar til bussen går, så skrives vi snart igjen! - Hva har du drevet med denne helgen? 
  Glede i hverdagen

  God tirsdags kveld, dere! Nå er jeg nett kommet inn dørene her i leiligheten i Bergen, etter å ha vært på jobb, og en tur til Åsane. - Jeg var på studio i dag, hvor den første modellen min ikke dukket opp. Så da var jeg borte på salongen på Xhibition før jeg gikk tilbake kvart over elleve, for å ta i mot min neste modell som kom halv tolv. Da var det farging og napping av bryn. Før det var en herremodell som sto for tur. Fikk en liten drop-in modell etter jeg var ferdig med herreklippen. Da fikk jeg melding om eg hadde tid til å farge etterveksten til en jeg har fått til fast kunde nå, og da måtte jeg jo bare si ja. Nådde det, og fikk smurt i ettervekst fargen på nett under tretti minutter, og det er veldig bra syns nå jeg. :-) 

  Så etter jobb, gikk jeg opp i leiligheten, før jeg nærmest snudde i døren og reiste ut i Åsane, hvor jeg gikk å tittet litt før jeg møtte Elisabeth. Hun gikk jeg i klasse med første, andre og tredje året på videregående, og nå hadde jeg ikke sett henne siden skoleslutt i fjor, altså august. Så da måtte jeg bare se henne igjen. Haha, det er alltid like gøy å være med henne. En skikkelig gledesspreder! ♥   Resultatet av herreklippen jeg hadde i dag. :-) 

  Dagens klipp, før - etter

  Heisann dere! Først må jeg bare starte med å si hvor glad jeg blir av at det endelig er sol i Bergen! Det å bare våken og se ut vinduet at solen allerede har stått opp, og høre litt måke hyl er så godt, og gir en skikkelig god sommerfølelse. I dag har det også vært en så bra temperatur ute. Man må jo bare bli glad! :-) 

  Ellers så har jeg vært på jobb hvor jeg hadde en modell, hvor jeg klippet henne kort, og farget etterveksten hennes. Seriøst, se så langt hår hun har på det første bildet under da, og gå over til så kort på bilde nummer to?! Hun er jo så tøff som tørr det, og hvor godt hun kledde det, var nesten sykt. Hun passet det så utrolig bra, både med langt og kort hår kledde henne så ufattelig bra, hjelpes! Hun ble heldig vis kjempefornøyd, og da blir jeg i tillegg ekstra glad for arbeidet jeg har gjort. Er veldig fornøyd med resultatet. - Åh, er det rart vi frisører elsker jobben vår!? Hva syns du om resultatet? 

     Før / Etter  


  Dagens gjøremål

  God kveld dere! Kom i leiligheten etter jobb nett over seks, etter å ha tatt meg en tur på kløverhuset og galleriet og handlet noen småting. Fikk med meg litt ny sminke fra MAC, kan vise hva jeg kjøpte litt senere, om det skulle være ønskelig. - Fikk laget meg litt proteinpannekaker (veldig gode meg bringebær syltetøy), også et glass vann med litt sitron i. Åh, det er så godt og forfriskende! Nå skal jeg straks bort til en på jobben, hvor vi skal ha spillkveld.

  Skulle egentlig møte en venninne i Åsane, men hun var blitt syk. - Hadde forresten en herremodell på salongen i dag, kom inn med et ikke så bra utgangspunkt, men ble fornøyd med sluttresultatet! :-) Så det ikke god ut? Hva er din plan for kvelden?  
  ChiaX

  Heisann dere! 

  Er kommet tilbake til Bergen, etter å ha vært hjem-om siden i går. - Ble et lite stopp på Os, for å titte litt i butikker der, siden det var passe tidlig, og ikke mange folk på senteret. Fikk kjøpt med meg blant annet en boks med protein pannekaker fra Life.

  Har lurt lenge på å kjøpe de, og nå måtte jeg nesten bare gjøre det. Lurte veldig på å kjøpe en pakke med ChiaX, men den ble byttet med pannekakene. Nå har jeg tittet tilbake på YouTube hvor jeg har sett litt på hva man kan bruke ChiaX til. Og videoen under, med is-teen ser så spennende ut! Blir jo inspirert av bare den minste ting, så holder på å søke litt rundt på nettet nå, og se litt flere videoer med dette, så får vi se hva jeg gjør i morgen. :-)  Har du erfaring med Chiafrø? 


  Egenskaper: Disse bitte små frøene har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Chiafrø smaker veldig lite, og kan derfor tilsettes mange forskjellige retter uten at de vil påvirke smaken. Dette er gunstig om du ønsker å tilsette maten fiber, antioksidanter, omega 3, kalsium med mer uten at det skal påvirke smaken. Innholdet av fettsyrer i chiafrø er mye høyere enn hos de fleste andre frøsorter, og chiafrø inneholder mye omega 3 ". (Link her). 

  Nok en dag forbi

  Riktig god kveld dere! I dag jobbet jeg fra 12-20:00. Dagen gikk sånn passe fort, og det gjorde meg egentlig ingenting. Er gøy å være på jobb når dagene går fort. Har hatt noe å gjøre på i hele dag nærmest med å enten rydde, hjelpe frisørene med å vaske hår, ta kur og føne håret til kunder. I tillegg har jeg øvd meg litt på oppsett på dukkehodet. - Hva har du gjort i dag? 


  Dagens klipp - resultat (før / etter)

  Riktig god tirsdag dere! Er det bare jeg, eller er det flere som føler det er mandag i dag? Hehe! 

  I dag har jeg vært på studioet, eller opplæringssenteret som det egentlig heter, hvor jeg hadde to modeller. Jeg skal egentlig fokusere på herreklipper, og korte dameklipper fremover nå, siden jeg snart skal starte å ta imot kunder i salongen.

  Så jeg hadde en kunde jeg ikke kjente og en jeg kjente. Hun jeg ikke kjente hadde lengde på litt forbi skuldrene, med en utrolig etasjeklipp, hvor du så en stor overgang fra det lengste til det korteste. Hun klippet jeg en bob på, med hel form og gradering på det øverste for at det skulle ligge seg finere inn mot nakken.

  Også hun jeg kjente hadde klippet seg selv hjemme, eller hun hadde tatt maskinen og skinnet sidene, så nå hadde hun bare latt det vokse, så har jeg finpusset det, og klippet det som var på toppen i en "spiss" fremover til venstre side. Jeg klippet like lengder på sidene og bak i nakken, så klippet jeg like lengder på toppen, samt økende lengde i fronten, og en liten gradering for å bort noen hjørner.

  Er veldig fornøyd med begge klippene. Den siste klippen var veldig gøy og spennende å få klippet, siden jeg ikke har klippet på denne måten før, altså med å få til selve toppen på denne måten. :-) Syns hun på det nederste bildet gikk fra å være jente til kvinne. Så mye mer voksen ut. :-) 

  Hva syns du om resultatet på klippene? 

  Fin slutt på påsken

  Riktig god ettermiddag! I går ble det en spontantur til Os. Fikk melding av en venninne femten minutter før siste bussen gikk i går kveld, om jeg ville være med å drikke hos henne og kjæresten. Selvsagt sa jeg ja, siden det var slutten på påsken, og en stund siden jeg hadde sett henne, og resten av gjengen som kom. - Det var kjempe koselig! Gjengen jeg var sammen med i går kveld er nett som en familie. De gjør alt i lag, og oppfører seg nett som en familie, det er så koselig, og du vet du alltid er velkommen, uansett når det skulle være.

   

  Hun venninnen min er jo søsteren til en venninne jeg gikk i klasse med noen år, og de er nett som to søstre for meg. ♥ Jeg måtte jo selvsagt bare hoppe i skoene og løpe til bussen nærmest, fikk pakket med meg det jeg trengte, og så fikset jeg meg når jeg kom frem. Satt på med Line fra Os og opp til festen. Overnattet der, så film i dag tidlig, spise litt og ble kjørt av Mathilde til fergen nå nett i sted. 

   

  Så nå er jeg kommet hjem, hvor det blir å pakke, så får jeg se om jeg tar bussen tilbake til Bergen i kveld, eller om jeg drøyer den til i morgen tidlig. Skal på studio i morgen, så vi får se. Trenger å hente en perm på jobben, så regner med jeg reiser i kveld. :-) 

  Håper alle dere har hatt en fin påske! - Hva har du gjort denne påsken? :-) 


  PÅSKENYTT

  Den siste måneden har jeg ikke vært flink til å oppdatert. Grunnet blogg-sperre, samt ting jeg ikke føler for å blogge om, siden jeg har noen grenser for meg selv og de rundt meg om hva jeg ønsker å dele. :-)

  Jeg har forresten fått mulighet til å være med på fargekurs med Wella for noen uker tilbake. Det var så gøy og lærerikt. Jeg satt modell på dag to av kurset hvor en på jobben la først en helfarge på hele håret mitt, også la hun balayage. Det var så spennende og lærerikt. Gleder meg virkelig til å legge min første balayage på en modell jeg skal ha om en stund.

  Jeg har forresten vært på to kinoer i det siste som jeg er skikkelig oppslukt av, som er Insurgent, Kingsman: The Secret Service og Fast and Furious 7. Har jo i fra film en til nå vært stor fan av Fast filmene, og kan fremdeles ikke tro at Paul Walker, og kjent som Brian er død. - Flere som har sett noen av disse filmene? 

  I tillegg til dette, så har jeg fått vært med å feire en god venninne sin 20-års dag, og en annen venninne sin 19-års dag, hvor jeg også fikk møtt igjen noen andre kjente som jeg ikke hadde sett på en god stund, og blitt kjent med mange nye kjekke mennesker. Veldig, veldig gøy! 

   Ha en fin påske videre! - Hva ønsker du å lese om på bloggen? 

  Innkjøp fra salongen - anbefaling

  Hola! I dag var jeg på jobb fra 10-15:00. Fikk gå klokken tre, så jeg nådde halv fire bussen hjem, ellers måtte jeg sittet i Bergen å vente til halv åtte, heldig vis har jeg en så super sjef som ikke er vanskelig en plass. :-) 

  Det er jo selveste påskeaften dere! Og jeg kan endelig si god påske! Etter jobb spanderte jeg på meg selv to produkter fra salongen hjem. Det ble en Body.Mass av Kevin. Murphy og Dermo-Calm Bain Riche av Kérastase som er en shampo. Legger ved en liten forklaring under hvert bilde så dere får vite litt om de. Fortell meg gjerne om du har prøvd noen av dem, og hva du isåfall syns! :-) 

  Body.Mass av Kevin.Murphy. - Styrker håret, gir følelsen av tykkere og fyldigere hår, samt at det forbedrer kvaliteten over tid. - Sprayes i håndkle tørt hår, i hodebunnen, bare del håret, spray, del igjen, spray. Hold litt avstand til hodebunnen når du skal spraye. Da du og får mer ut av å holde litt avstand, enn å bruke opp flasken på en, to, tre med å holde nærme og spraye mange ganger. :-) Føn håret gjerne tørt etter å ha hatt denne i, men for all del, husk varmebeskyttende! :-) 

  Dermo-Calm Bain Riche av Kérastase. - Beroligende rense shampo for tørt hår, gir næring til hodebunn, og hjelper mot sensitiv, og stresset hodebunn samt gir følelsen av mykt og smidig hår etterpå. 


  Har du prøvd noen av disse? Eller noe innen for Kevin.Murphy og Kérastase? Isåfall, hva syns du?

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits