• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Finally weekend

  Ååh, endelig langhelg på meg og! Har fri mandag, og det passer meg supert! 

  I dag hadde vi to og en halv time på skolen med rettslære. Var ganske greit, selv om jeg klagde tidligere. Fikk reppitert hvem og hvordan en skriver et testament. Og litt andre ting til muntlig eksamen. Da jeg kom hjem fikk jeg jobbet videre med muntlig historie prøveeksamen som jeg skal ha neste uke, mens jeg lå ute i solen. Endelig har jeg kommet godt i gang med den! :-) 

  Jeg har forresten nett laget pizzasnurrer med skinke i. Må si meg fornøyd med resultatet, blir nok til at jeg lager sånne igjen en annen gang. Har fått spist litt, og vet ikke helt hva jeg skal videre i kveld. Setter nok på en film og finner frem det jeg skal ha med meg til Os i morgen. Blir der nok til søndag, så vi skrives nok ikke i morgen regner jeg med, men det går nok fint. 


  God helg! - Har du planer for helgen?

  Kristi himmelfartsdag

  Finfin Kristi himmelfartsdag dere! For en fin solrik dag, eller hva? 

  Nå har jeg ligget ute i solen en god stund, og er egentlig på vei ut igjen. Har fått spist en kjempegod frokost i dag, vasket litt klær og hengt opp til tørk. Seriøst, for et herlig vær! Blir så glad, hehe! :-) Håper alle får en flott torsdag, så skrives vi senere! - Frokosten besto av banan, mango, kiwi og appelsin. ♥ (Besøk instagram brukeren min her link)


  Flere som får solt seg litt i dag? 

  2/3 eksamen overstått

  Hei og fin onsdag dere! 

  I dag hadde vi eksamen nummer to. Norsk skriftlig hovedmål. Jeg skal ikke skryte på meg noe, absolutt ikke. I dag er det så mange blandede følelser, og jeg gruer meg så ufattelig mye til tilbakemelding på tekstene vi skrev. Var en kortsvarsoppgave og en langsvarsoppgave. Syns selv de var veldig vanskelige begge to, så jeg får egentlig bare håpe på det beste. 

  I går reiste mamma til mormor og morfar, og skal være der til søndag. Hun skal i bryllup til et søskenbarn, åå som jeg gleder meg til å se bilder fra bryllupet. Tror jeg skal i et bryllup i sommer, som jeg gleder meg ekstremt mye til, søskenbarnet mitt fra Brasil kommer kanskje rundt den tiden, og da skal jeg ihvertfall tilbringe mye tid med han. ♥ 

  Laget meg forresten en iskaffe nå nett for å feire at jeg bare har en eksamen igjen før vi slutter på skolen. 


  Flere som er glad i iskaffe? 

  Sunshine

  Fin ettermiddag dere! 

  For en fin dag, eller hva? Solen har stekt i hele dag, og herlighet hvor godt det er. Blir så glad av å våkne til sol inn på rommet. Da vet jeg med en gang at det blir en fin dag. Vi hadde fri i dag, eller med andre ord lese dag. Vi har norsk skriftlig hovedmål i morgen, og da fikk vi være hjemme å lese til den. De som hadde norsk sidemål skriftlig, hadde den i dag. Og vi hadde matte eksamen i går. Passet egentlig supert å få være hjemme i dag da. Har fått solt meg masse, wii. Håper dere også har hatt en fin dag. Tenker jeg skal jobbe litt videre med historie prøveeksamen nå, så skrives vi. ♥  Hatt en fin tirsdag?

  Matte eksamen

  Heisann! 

  Har jobbet med matte lenge i dag, og har ikke ord på hvor lei jeg er matte, kan faktisk ikke vente med å bli ferdig med dette skoleåret, det har vært så mye arbeid, men er nok greit å få den studiekompetansen. :-) Har itillegg til matte lesing prøvd å finne en plass å bo til neste år, altså helst i Bergen sentrum. Nå kom jeg nett igjen fra en liten kjøretur med mamma, som fikk meg til å våkne litt. Nå skal jeg lese litt mer matte tenker jeg, aner ikke om jeg skal døgne, eller bare lese til sent, sent, sent i natt, og bare få noen timer søvn. Får se, uansett, så blir ikke morgendagen bra uansett hva som skjer siden det er eksameeeen. :-( 


  Snakkes i neste århundre - haha! Flere som ikke liker matte? 

  Fengselbesøk med klassen

  Hei dere! 

  I dag var rettslære klassen på besøk i fengselet i Åsane. - Grunnen til at vi fikk besøke var siden vi har som så mange lover, og da passet det utmerket at vi fikk denne muligheten. Var veldig spennende å være der, vi fikk vite så mye om selve fengselet, om hva som gjerne var grunnen til at fangene satt inne osv. Vi fikk gå inn i to forskjellige fengselsceller. Tror jeg har litt klaustrofobi. Vi var vel 17 stk i en liten fengselcelle, men gikk fint da. Så på slutten fikk vi snakke med en som hadde sittet inne. Var veldig spennende å høre om alt han fortalte om. - Glad klassen vår fikk denne muligheten

  Etter fengselsbesøket reiste jeg, og noen andre fra klassen til Mcdonalds på Lagunen og kjøpte oss noe å spise, prøve mocca frappen deres, noe jeg gjerne kan kjøpe flere ganger. :-) Så reiste vi hjem, selv tok jeg tre ferjeturer med samme ferje, siden det ikke gikk buss på andre siden - haha! De som jobbet der lurte nok litt når de så meg på tre turer på rad, haha! 

  God helg! - Noen som har besøkt et fengsel før?

  Eksamens lesing

  God kveld! 

  I dag på skolen hadde vi tre timer rettslære før det gikk videre til fire timer med matte. De to siste matte timene var valgfrie, noe jeg da valgte å bli med på. Vi øvde og jobbet til matte eksamen som er på mandag - gruer meg!! Da vi gikk til skolebussen, så var det ikke så mange der, vel og merke var det bare jeg og S. Vi tenkte de andre hadde reist en time tidligere, men begynte å stresse da klokken slo 15:25. Bussen kom ikke før 15:27, og vi nådde da ikke bussen som skulle gå fra Os til Hatvik. Gjett om vi ble frustrerte, haha!

  Vi fikk fikset oss skyss av en kompis så ble vi hentet på andre siden. Har ikke ord på hvor latterlig det er at skolebussene ikke klaffer med hverandre. Om vi ikke hadde fått skyss i dag, måtte vi ventet i en og en halv time. Latterlig... Menmen, vi kom oss hjem litt tidligere, og godt var det. Nå tenker jeg å fortsette å jobbe med matten, om jeg ikke jobber litt med historie prøveeksamen vi skal ha om ikke så lenge. Vi får se. :-) 


  Har du kommet opp i eksamen? 

  Celebration

  Fin onsdag's kveld dere! ♥

  Her om dagen, mandag for å være mer nøyaktig, fikk vi de to siste timene til å jobbe med en presentasjon vi sjal ha om ikke så lenge i historie. Denne hadde jeg da kommet godt i gang med, så jeg og jentene bestemte oss for å ta i bruk denne gode anledningen til å reise på Luci nede på Os, bestille pizza og kose oss - noe vi også gjorde! Grunnen til det var at vi feiret. Like før russetiden startet var vi med på volleyball turnering på skolen, hvor vi vart vinnerlaget - kjempegøy! Så da hadde vi fått en belønning, penger som vi fant ut at vi måtte bare kjøpe oss noe godt å spise. Var veldig koselig å samles på den måten og bare snakke ut om alt mulig. :-) 


   Har dere hatt turnering av volleyball e.l på deres skole? 

  Inspiration 200514


  inspirasjons bilder hentet fra weheartit.com (link)

  Det er så stilig å se på de som faktisk klarer å gå ned i spagat, har prøvd uendelig mange ganger selv,
  men får det ikke til, haha - trening generelt er herlig! 

  Russetiden i bilder

  Heihei fininger! Tenkte å bare vise dere noen bilder, som forteller litt hva jeg har vært med på i russetiden, blir ikke så alt for mange bilder, siden jeg ikke ønsker å legge ut bilder av venner som gjerne ikke ønsker det selv, og så har jeg kanskje ikke tatt supermange bilder heller, men det gjør vel ingenting så lenge man husker de fine minnene med alle de som har vært rundt meg. :-)  (Er ikke fan av å legge ut drikkebilder selv, så derfor dropper jeg det). Kan være det kommer mer bilder i ettertid. 

   

  Konfirmasjon for to brødre, hvor jeg var med å serverte. 

  Grilling med en herlig gjeng på vors - 17. mai feiring med mine fine venner. 

  Selfie - 200 års jubileum for Norge. 


  For dere som var russ, hvordan hadde dere det? - Hadde du en fin 17. mai feiring? 

  "Tar du utfordringen?"

  Alle som leser overskriften vet nok hva jeg tenker på. Stemmer - den nye badetrenden på facebook! Det er utrolig hvor mange som faktisk tar utfordringen. Selv jeg tok den, men det skjer bare én gang. Badet jo 30. april, siden det var russeknute å bade før første mai. Var også en knute å bade før første april, men det skjedde liksom aldri. Uansett, så dukker det jo opp helt andre utfordringer på facebook som å spise en skje kanel, eller å spise en hel sitron. Dette syns jeg er sykt - og ikke seriøst i det hele tatt. Selv tok jeg det vertfall ikke seriøst, og ingen kan forvente alkohol av meg om jeg ikke spiser en sitron liksom. Hahah, det blir for dumt. 

  Ellers så lurte jeg på om noen av dere har blitt utfordret? Og gjerne hvor mange ganger? 

  Svanene som vi ble livredde av, fordi de var svære og kom helt opp på land så jeg og S løp opp på berget - haha! 


  NATT TIL 1. MAI

  Onsdags kveld reiste jeg, S og E til E for å vorse før vi reiste ut på byen, og feire natt til første mai. Var veldig hyggelig å tilbringe tid med jentene. E som vi var hos, lagde smoothie drinker til oss, som smakte himmelsk. - Jeg og E som vi var hos, gikk litt rundt på bryggen og ventet på en kompis av henne, noe som endte med at vi ble nærmest ned sprunge av folk som ville ha russekort av oss, haha, vi fikk dem til å gå ned på kne for å få, siden vi sa det bare var barn som skulle få. Haha, var så morsomt! 

  Ellers så reiste vi hjem tilbake på Os i tre-tiden på natten, så vi la oss ikke før fire-tiden. Var en veldig hyggelig kveld, noe jeg håper vi gjentar snart. ♥Nedenfor er bilde av drinkene vi fikk av E. 


  Håper dere hadde en fin natt til 1. mai, om dere gikk ut, var hjemme eller jobbet. :-) 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits