• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Små opp- og nedturer i hverdagen

  God kveld! I går hadde jeg permanent for første gang på et menneske, og ikke bare på en dukke. Har ikke vikklet som det heter siden desember, og det er jo en stund siden. Resultatet ble ganske bra, fikk klippet hun som stilte som modell også etter permanenten, og slutt resultatet ble ganske bra. Eneste minus var at hun som satt modell var litt opp i årene, og var kjempe sur hele tiden, og på slutten så var hun så frekk og små-kjeftet på meg hele tiden, og det var jo ikke akkurat så veldig gøy. Måtte virkelig samle meg på slutten, etter at hun hadde kommet med noen spydige kommentarer til meg. Nei, noen mennesker bør bare ikke sitte modell. 

  Ellers, så hadde jeg en ganske fin kveld i går med Magnus og Elias. De hadde eksamensfest i leiligheten vår, og da kom det en super gøy gjeng fra klassen deres og drakk her før de gikk ut. Jeg skulle jo på jobb i dag, og i tillegg ikke gammel nok til å komme inn på utestedene de skulle på. Fikk kommet meg nokså tidlig opp i dag for å dra på trening med to av de på jobben. Var nære på å droppe hele treningen, men godt jeg har de som er med å "tvinger" meg, hehe! :-)   Hvordan har din uke vært? 

  Frustrasjon

  Heisann dere! Kjenner frustrasjonen tar på i dag. På lørdag prøvde jeg å oppdatere hele telefonen min, siden jeg hadde problemer med snapchat. Så da begynte jeg, og da jeg hadde koblet til telefonen til pc-en, og oppdateringen var nærme slutten, så for ledningen ut av pc-en og nå har telefonen hengt seg opp. Jeg får verken slått den på, eller koblet den til, til pc-en. 

  Sånn som på bildet ovenfor står den hele tiden. Enten sånn, eller så er den av. Er det noen som har mer peiling på iPhone enn meg? Jeg har en iPhone 5c.. Håper jeg når å få levert den inn på sånn apple butikk i morgen i lunsjen. Rart hvor avhengig man er av en telefon til dags, dette merkes veldig. 

  Eurovision favoritt

  Heisann! Tenkte å dele med dere tre favoritter fra Eurovision song contest i går. Syns ikke det var så mange gode i år, men disse har gått litt på omgang her i huset i dag. - Flere som så Eurovision i går? Hvem var din favoritt? 

  1. Belgium 

  2. Sverige 
  3. Norge. 


  Lately through my phone

  Heisann, og god kveld! I skrivende stund sitter jeg å ser på finalen til Eurovision song contest, og må si at Norge er helt klart en av de beste. Syns ikke det var så mange flere enn Norge som skilte seg så mye ut i år, så blir spennende å se hvem som vinner. 

  Jeg tenkte å dele noen bilder jeg har tatt med min kjære iphone 5c den siste tiden. Så først har vi litt godsaker etter en hard styrketrenings økt jeg hadde med Christine forrige uke. Så har vi en jeg hadde som modell på studioet tidligere i uken, hvor vi farget henne knesj lilla. Hun hadde det tidligere, men den hadde falmet godt, siden det er en stund siden sist hun farget det. Så er det litt jordbær som bringer sommeren tilbake. Og så klart en selfie samt et bilde av resultatet etter å ha krøllet håret mitt (noe jeg gjør sjeldent) før jeg skulle i en konfirmasjon. 


  Ellers så var jeg ute med Stine i går. Var kjempe gøy! Er så sjeldent vi har en - girls night out

  Sosialt kollektiv

  God morgen dere! Nå etter å sikkert vært delvis våken i en times tid, så bestemte jeg meg for å bare stå opp, har fått spist to knekkebrød, og skal til å gjøre meg klar til å gå på trening. - I går gikk dagen i ett føler jeg.

  Først gikk jeg på trening, før det var avgårde på jobb, så var det å handle litt. Og da jeg kom i leiligheten ble jeg møtt av to av de jeg bor med som fortalte om ene visningen som hadde foregått, vi fikk besøk av en venninne av de jeg bor med. Så endte det opp med at jeg klippet rundt hårfestet på han ene jeg bor med, og stusset tuppene til hun som kom på besøk. Så fikk jeg servert middag av han jeg klippet, noe som var helt supert. Så før vi visste ordet av det var det midnatt, også ble den rundt ett før vi gikk å legge oss.  - Var jo veldig kjekt at vi var samlet i så mange timer og bare hadde det gøy med å snakke om alt og ingenting. :-)) 

  Kan si meg veldig fornøyd med denne klippen - og det beste var jo at hun selv ble kjempefornøyd. Satser jo på at jeg har fått to nye faste kunder. :-)) 

   

  Tips til venninnetur til syden

  Heisann! For øyeblikket holder jeg på å se etter en plass jeg og Elisabeth kan reise til i sommer. Har så lyst til å ta en venninnetur til varmere strøk, og bare ta livet helt med ro en ukes tid. Jeg har selv tre uker ferie, og har så lyst til å bruke de, og bare fylle de opp med planer. Har bare vært til syden en gang tidligere, og det var sommeren 2012. Da dro jeg en uke til Alanya, Tyrkia. Og det var kjempegøy, og vurderer nesten samme plass igjen, men sammtidig så har jeg så lyst til å reise til for eksempel Australia. Men for det første så er det så mye kryp jeg ikke takler der, og så er det utrolig lang reise, og veldig dyrt. 

  Er det noen av dere som har tips til en tur til varmere strøk, til en rimelig pris, og for to venninner? :-) 

  Her er fra da jeg og Maylinn var på Parasailing, så gøy! Beste var å se en svær havskilpadde mens vi var oppe. :-))) 


  Lørdagens festligheter

  Heisann sveisann dere! Ble en vellykket kveld i går. Er vel sjeldent jeg drar på byen, og da pleier det og være helt ok, greit. Men i går så, nei jeg vet ikke. Det var bare kjempegøy hele kvelden. Var jo ferdig på jobb klokken 18:00, så dro jeg i leiligheten, og videre til en på jobben, hvor vi vorset, så gikk jeg ut på byen med en kompis, hvor vi møtte en venninne og en kompis av han, som vi var med resten av kvelden hvor det ble en god del dansing. Hehe, veldig gøy! - Fikk og møtt på noen jeg kjente, og det er jo alltid hyggelig! - Ble forresten ikke tatt mer enn et bilde, av hele kvelden! Nesten skuffende, men får heller prøve å knipse litt mer bilder i hverdagen fremover! :-)   Oppramsing - gøy.  

  Hva gjør du denne helgen? 

  Travle dager

   

   

   

  Heisann! Jeg har merket at jeg har manko på noen timer i døgnet. 24 timer holder ikke lenger. Fra jeg står opp, drar på jobb, og tilbake i leiligheten, spiser kanskje noe før jeg legger meg, og så går det på repeat hele uken.

  På torsdag var jeg på et lite vors med noen fra jobben og noen flere venner av dem, siden vi hadde fri i går. Var veldig gøy, bare dumt jeg ikke er 20 år og kan være med dem på byen. 

  Så i går tok jeg en liten snartur hjem til Mamma, og tilbake til Bergen i dag morges for å dra på jobb. Så for øyeblikket sitter jeg i leiligheten, og lurer på hva jeg skal spise før jeg drar avgårde på et vors med to fra jobben, også får vi se om jeg drar på byen med en kompis. Nå får jeg gjøre meg klar og se om jeg får i meg noe mat før jeg reiser. Så skrives vi plutselig igjen! - Hva er dine planer for denne lørdagen? 

     Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits