• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Personlig almanakk

  Hei og god helg! 

  Jeg er tilbake på jobb etter å ha vært syk med infeksjon i magen i en uke. I går var første dag tilbake, og det ble i tillegg en time og femten minutter overtid på meg ettersom jeg fikk opplæring om hvordan man gjorde det med kassen da vi var ferdig for dagen. - I dag var jeg og på jobb, og i morgen skal jeg på jobb, blir visst åtte timer i morgen, noe som blir spennende siden det er søndag og det sikkert blir mye hamburger-laging. 

  Jeg fikk forresten endelig bestilt meg en personlig almanakk som du kan bestille her (link). Jeg har lurt på å bestille en i sikkert et år ihvertfall, og i dag etter sikkert en uke med frem og tilbake om hvordan jeg skulle ha fremsiden og designet inni, så i dag tok jeg besluttningen og bare bestilte. Gleder meg sånn til å få den i posten, har så mye å føre inn. #Happiness Om du skal bestille, husk å spille flappy planner som vises oppe i midten på siden. Jeg kom så langt at jeg fikk 15% på almanakken. #Hurra 

  Jeg valgte min almanakk i størrelse medium til 190 kr. Så pluss det, så blir det en ekstra kostnad på 50 kr i frakt, med mindre du bruker rabattkode du får når du spiller flappy planner og skriver inn koden når du bestiller almanakken. 

  • Jeg syns det er så gøy å få designe fremside, baksiden og hvordan vi vil ha det innvendige med farge og diverse datoer osv. Den blir liksom litt mer spesiell når du vet at det er du selv som har designet den, og at det ikke er noen andre som har en make som deg. :-) 

  ( Tyrkia sommeren 2012 )

   

  Har du personlig almanakk, eller skal du kanskje bestille? 

  Gledelig jonsok

  Finfin Jonsokaften dere. ♥ 

  Håper dere har hatt en fin mandag, og en fin jonsokfeiring for de av dere som har feiret den, eller gjort andre ting. :-) Jeg og mamma var bare ute på altanen og grillet litt og koste oss i solnedgangen. Veldig hyggelig. 

  Selv har jeg brukt dagen på å vri meg i smerter. Dagen startet rundt halv fem i dag morges ( way too early ). Har siden fredag fått skikkelig krampe-lignende smerter i magen, håpte selvfølgelig dette gikk bort av seg selv etter en stund, men den gang ei. Mamma ringte legen for meg i dag morges halv ni og det var helt fult, så jeg fikk ikke legetime før 16.00 i dag på ettermiddagen. Jeg tok blodprøve hvor det viste at jeg hadde fått noe virus eller noe sånt, men om det ikke gikk over innen et par dager, så måtte jeg gi beskjed. Har allerede fått en legetime på tirsdag neste uke hvor jeg skal ta blodprøve (gruer meg). Skal sjekke om jeg har blitt allergisk mot noe, håper vi finner ut av det, orker virkelig ikke å gå med dette stort lenger.. Blir jo helt utslitt, har så vidt fått i meg mat i dag, ligger bare på putene vi bruker ute i hagestolene. Blir bare kvalm av å spise, uff. 

  Anyway - Jeg håper dere er friske og raske og har en fin sommer! 

  Her er et bilde jeg la ut på instagram etter at vi hadde grillet. Da satte jeg meg ut på altanen og så på 90210. Har blitt helt hektet, godt jeg har noe å gjøre på når jeg bare ligger her å syns synd på meg selv, haha. - Vi skrives! 

  Besøk gjerne instagramprofilen min her om du vil (link)

  Hva har du gjort i dag?

  Hvilken telefon anbefaler DU?

  Heisann dere! 

  Jeg er på leting etter en ny telefon. For øyeblikket har jeg samsung galaxy s3, og den har jeg hatt i snart tre år. Er veldig fornøyd med den, men nå klikker den hele tiden, og det kan jeg ikke ha noe av, om jeg har det travelt og må skrive en rask melding eller ringe noen, da kan jeg nesten bare la vær. Den kan bruker av og til 3 minutter på å åpne seg etter at jeg har slått inn koden, og bruker gjerne noen minutter på å låse seg. - Det jeg er veldig fornøyd med er kamerakvaliteten, og at telefonen er så og si like hel som da jeg kjøpte den. Er noen hakk her og der, og har noen riper som knapt nok syns, men du merker de ikke når du er borti skjermen. 

  Jeg lurer på en iPhone av et eller annet slag. Jeg har lurt veldig på iPhone 4s, men nå når jeg surfer litt rundt så er jo iPhone 5s gjerne mye bedre enn 4s. Jeg vil også ha en med bra kamera kvalitet, noe som jeg er veldig opptatt av. 


  Hvilken telefon ville du anbefalt? 

  PRØVEJOBB - GOD SOMMER

  God sommer, dere! 

  For en lettelse å endelig være ferdig med det tredje og siste skoleåret på videregående, men samtidig vil jeg nok savne det, gjerne ikke så mye alle lærerne eller fagene, eller all reisingen frem og tilbake vertfall dette siste året. Det er klassen. Vi har vært en stor klasse som bare på tre uker ble sammensveiset og fikk venner for livet. Selv hadde jeg ikke søkt på skolen, men da tre av mine nærmeste venninner prøvde å få meg inn på skolen sammen med de, fikk jeg bare mer og mer lyst, og er takknemlig for at de overtalte meg. 

  Jeg har knyttet sterkere bånd med noen, og blitt kjent med flere sider med andre og fått vite mer om dem enn hva jeg hadde trodd. Jeg har lært så mye dette siste skoleåret. - Vi hadde to skriftlige eksamener (matte og norsk hovedmål) og en muntlig hvor jeg kom opp i historie (som jeg heldigvis besto på) . 

  Jeg er enda ikke ferdig på skole. Til høsten har noen av dere gjerne fått med dere at jeg skal flytte til Bergen og gå på privatskole. Jeg har fått rom i kollektiv med en herlig venninne, og jeg er klar til nye utfordringer. I dag hadde jeg prøvejobb på sommerjobben jeg har søkt på, og jeg gru-gledet meg. (det gikk overraskende bra!) Rart hvor fort tiden går. Dette skoleåret virker som et halvt år, fordi tiden bare løper forbi oss. - Ubeskrivelig.  

  I går var det akkurat to måneder til jeg begynner på den nye skolen, i Bergen. Jeg skal gå i klasse med en venninne jeg gikk i barnehage og på barneskole med før, og håper de fem månene der blir spennende og lærerike. Vi skrives - Skal se en episode eller to til med Hellcats før jeg legger meg. Skal på prøvejobb i morgen også. God helg, og god sommer til de som har fått det! :-)) 

   

  Done with the exercise for today! Beautiful sunset btw. :-)
#exercise #sunset #pretty #fitness #run #workout #fit #yellow #sun #green #tree #happy #smile #happiness #me #norwegian #girl #Norway
(ved Eikelandsosen, Hordaland, Norway)

  Solrike dager

  God dag! 

  For en fin og solrik dag, åh! Har allerede vært ute å slikket sol i noen timer, hvor jeg og har fått lest på historie. - Har ikke ord på hvor mye jeg gruer meg til muntlig eksamen på onsdag, får helt vondt inni meg. Uff, vell, jeg skulle vel egentlig bare innom og si hei, og ønske dere en fin mandag! Vi skrives senere, nå skal jeg ut å få litt mer sol på kroppen. :-) ( Bildet under er tatt på en overaskeleses fest for to helger siden )  Flere som får solt seg litt i dag? 

  Kommet opp i muntlig eksamen

  Hei og god helg! 

  I dag reiste jeg på skolen for å vite hva jeg kom opp i muntlig eksamen, og selvfølgelig kom jeg opp i historie muntlig eksamen(!!). Var en av de jeg ønsket minst, selvsagt hadde jeg klart meg fint uten en muntlig eksamen i det hele tatt - haha! Men den gang ei! Nå skal jeg ut med en venninne og en kompis, er så sjeldent jeg møter de at jeg nesten bare må gripe sjansen når de har tid til å finne på noe, og vertfall nå når jeg skal flytte i august, så vil jeg bruke mer tid med de, siden de er så fantastiske mennesker.
  Vi skrives, håper alle får en fin pinsehelg! 

  Trening

  Riktig god morgen, dere! 

  Kom nett inn dørene her hjemme for en halvtimes tid siden, etter å ha vært på Os på trening. Tenkte jeg fikk ordne noen saker der, og tok trening i samme sleng. Var så godt å være tilbake på sprek og blid ekspress. Husker nesten ikke sist jeg var der, så gale er det. Har heldig vis fått unnagjort trening her hjemme, med å løpe litt, og tatt flere øvelser. 

  Nå skal jeg nok rydde litt, og når mamma er ferdig på jobb reiser vi ned i banken og skal ordne noe. - I kveld er det jo finale i Paradise Hotel! Gleder meg, hehe! Tror det blir veldig spennende om hva som skjer! :-) Vi skrives  Flere som følger med på paradise hotel? - Trener du? 

  Hair inspiration 04062014

  Alle bildene er hentet fra weheartit.com - alle disse, og utallige flere hår inspirasjoner ligger på brukeren 
  min i sin egen collections. Du kan besøke brukeren min her (link). Hva syns du, en favoritt bland disse?

  Leiekontrakt i boks

  Halloooeeen! 

  I dag da jeg kom på skolen fikk jeg sjekket e-posten min om jeg hadde fått leiekontrakten, og det hadde jeg! Wohoo! Nå venter jeg bare på at mamma skal komme hjem å se på kontrakten hun også før vi sender den tilbake. Gleder meg så masse til å tilbringe masse tid med H. ♥ 

  Vi hadde forresten historie muntlig prøveeksamen i dag, haha! Uff, nei den kunne jeg nok klart mye bedre. Fikk en ok karakter, men grunnen til at det ikke ble bedre enn som så, var at jeg hadde jobbet med feil kapittel, er det mulig liksom? Så fikk utsatt tiden min til da en annen skulle, for hun/han var ikke på skolen da. Så vi fikset det, og jeg fortalte at til læreren, og heldig vis, så forstår han at det går an til å gjøre feil, og så endte det med at vi bare satt og snakket om helt andre ting. Hehe - uansett, så har vi fri i morgen, så skal vi på skolen på fredag for å vite hva vi kommer opp i muntlig eksamen også får vi reise hjem å lese. Så får vi oppgaver på tirsdag neste uke, som vi da skal jobbe med, og ha eksamen på onsdag. Onsdag 11. juni er siste dag på Os vgs. Vi skal ha en liten avsluttning med grilling eller noe etter eksamen på onsdag, så det blir nok gøy. 


  Setter på et smil om at leiekontrakten er i boks, så skrives vi senere! 

  Flere som har fri i morgen? 

  Venter på leiekontrakt

  Heisann! 

  Som jeg skrev i forrige innlegg i går, så var jeg å så på et rom, hvor en venninne også har rom. I dag fant jeg ut at det var ikke vits i å reise å se på andre rom, det var jo ikke med noen jeg kjente heller regnet jeg med. Så dette føltes bare rett og trygt. Så i dag har jeg fått snakket med husverten, og jeg venter nå bare på leiekontrakt jeg skal få over epost. Gleder meg til å tilbringe mer tid med H. Håper det blir gøy å bo der, og ikke minst lærerikt. Er så spent på hvordan det skal gå, wææ. Hehe! Håper på det beste uansett. :-) 

  Har du fått deg plass å bo til neste år, om du skal flytte da?

  Leting etter leilighet, rom og hybel

  Fin fri-mandag dere! 

  Heihei dere! Nå har jeg nett kommet inn døren her hjemme. Har vært i Bergen og sett på et rom. Skal jo på skole i Bergen fra august, så da må jeg jo ha en plass å bo. Dette rommet jeg var å så på i dag var i samme kollektiv som en god venninne av meg, så det gjør jo saken bare sterkere for meg. Syns det er veldig greit å ha noen jeg kjenner i nærheten, og da vurderer jeg sterkt å velge nett dette rommet. Men skal tenke på det noen dager til, regner jeg med. Var et fint og stort rom, og jeg trenger kun å ta med meg klær og lommepenger til mat. Fantastisk, ikke sant? 

  Vel, nå vener jeg bare på en telefon hos en. Jeg skal på nytt jobbintervju på samme plass jeg har vært før, skal se litt på vaktlister og sånt. Så håper alt ordner seg, og at jeg får jobben. Trenger det, hehe! :-) 


  Hva skal du til høsten - jobbe, skole, friår? 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits