• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Vellykket helg!

  Heisann hoppsan! Hadde en kjempegøy kveld i Strandvik i går med en herlig gjeng. Ble hentet av Mathilde i 15-tiden i går hvor vi reiste ned på butikken og kjøpte med oss litt alkohol før vi dro inn til Strandvik. Der satte vi oss bare på terrassen og snakket om alt. Vi begynte å lage til taco i 18-tiden, og like etter kom resten av gjengen. 

  Så fikk vi ryddet av bordet og startet kvelden for fult. Vi vorset frem til 23-tiden, før vi ble kjørt til Vinnes hvor vi var på Vinnesfestivalen. Selv hadde jeg ikke vært på det før, så for meg var det veldig spennende og hadde nok litt forventninger til hva som ble spilt på senen. Kanskje ikke det jeg helt så for meg, men det var allikevel helt greit. Fikk danset til flere sanger og ledd veldig mye, og da er kvelden ganske komplett for min del. 


  Mathilde og meg mens vi holdt på å stelle i stand maten. :-) 

  Ellers fikk jeg møtt på noen jeg har gått på skole tidligere med, blitt kjent med noen nye folk som var kjempe hyggelige. Vi dro tilbake i halv 3-tiden og hadde et aldri så lite nasj frem til ca. 6-tiden i dag morges. Hehe, kjempegøy! Fikk sovet et par timer før jeg våknet i 11-tiden, hvor jeg satt ute med de andre og solte oss i noen timer før jeg reiste hjem til Mamma. Var nett en tur oppe hos Onkel og grillet og var med to av søskenbarna mine, noe som alltid er kjempegøy. - Med andre ord, en veldig vellykket helg. :-)) 

  Morning run

  God morgen! For kanppe tre kvarter siden kom jeg tilbake etter en aldri så liten løpetur. Tok tiden, og gleder meg allerede til neste tur opp  der jeg var. På toppen forventet jeg mer utsikt, men det vises bare at det er en stund siden sist jeg var der. Nå var trærne så høye at jeg fikk knapt et glimt mellom noen busker så jeg så ned. Men det var en veldig fin tur, solen skinte og det var allerede en grei temperatur til å være 07:40 om morningen. Håper alle får en fin lørdag, så skrives vi ganske snart! :-) 

  #morning #run #mountain #sun #sunrise 

  Finally weekend

  Fin fredag! Åh, jeg har nesten ikke ord på hvor godt det endelig var med helg. I tillegg har jeg langhelg, og skal ikke på jobb før på tirsdag. Reiste hjem til mamma rett etter jobb. Var så godt å komme hjem, har ikke vært hjemme på en måned nærmest. - I morgen skal jeg kanskje på Vinnesfestivalen, har ikke vært på det før, så det blir forhåpentligvis bra stemning. 

  Var på spillkveld hos hun ene på jobben i går etter jobb - og det var så gøy! Er så gøy å faktisk samles en liten gjeng og bare spille, kose oss og le til tårene nærmest triller. Hehe! Vi spilte "Ryktet går", hvor alle har hver sin tegneblokk som vist på bildet nede til venstre her, også skal du trekke et kort etter å ha trillet en terning også får du tildelt et ord på kortet du nett trekte etter hva tall som kom på terningen. Også skal du da tegne dette ordet også skal neste person gjette hva du har tegnet, også skal personen etter det igjen tegne det en ene nett har gjettet. Hehe, er ikke så innviklet som det kanskje virket her. Anbefales, veldig veldig gøy! :-)   ( Noen som klarer å gjette hva jeg prøvde å tegne på bildet over? Flere som har spilt "Ryktet går"? God helg! 

  Sunday

  Fin søndags kveld dere! Sitter for øyeblikket i sengen og er ny-dusjet og klar for å se litt film før jeg legger meg. Jeg har virkelig ikke gjort noe i dag, absolutt ingenting. Gleder meg veldig til trening i morgen etter jobben, men samtidig var det godt å bare ta en dag der jeg bare slapper helt av med å sove til langt på dag. - Jeg hadde forresten min første kunde, ikke modell, men kunde på salongen i går(!!!) Veldig gøy, men samt så var jeg litt nervøs siden det var første kunde. Har og fått en kunde på torsdag, men det er en jeg kjenner så det går nok fint. - Vell, vi skrives! Hvordan har din helg vert? 

   

  Thursday

  God kveld! Dagen startet med at jeg nærmest brå-våknet av at jeg var så tett at jeg knapt ikke fikk puste i det hele tatt. Panikken slo til og jeg prøvde å hoste å gjøre alt for å få luft. Etter flere host, og litt vann som jeg heldigvis hadde i nærheten fikk jeg pustet mer normalt, og fikk tatt nesespray og åpnet vinduet for å få inn frisk luft. Sovnet rimelig fort i to timer til før jeg etter litt om og men. Fikk gjort meg klar til jobb. Hadde personalmøte i dag, noe som gikk veldig fint. Ellers har dagen gått rimelig fort til å være seinvakt. - Nå sitter jeg i sengen og hører på Blvck O - The Plot. Det er en som heter Omar som er med å synger, han er sykt flink og er fra Bergen. Har møtt han en gang, hvor vi drakk og danset litt ilag, veldig gøyal. Håper på å komme på en konsert med han snart - Hørt han spiller på KOK i Bergen nå i helgen(!!). 


  Hva syns du om sangen? Jeg har blitt mer glad i rapping og denne sjangeren den siste tiden, før var jeg ikke så gira på det, men nå, mmm! Hehe, vi skrives! :-) 

  Today

  God kveld! Jeg har selvsagt klart å bli forkjølet. Er helt tett, vondt i hodet, og sår hals. Håper på at det går fort over. - Ellers så hadde vi siste dag på studioet i dag før sommeren. Jeg hadde bare to modeller, først en ettervekst som endte opp til en helfarge også en klipp etterpå. Som du kan se på bildet under. Klippet bob med helform og gradering. Ble veldig fornøyd. - Vi skrives! 

     Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits