• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Pictures from work  Siden sist

  ... Har jeg vært på spillkveld hos hun ene på jobb - Kjempegøy! Så var jeg med Francesca fra jeg kom hjem fra jobb til jeg la meg i går. Jeg hjalp henne med litt av oppussingen hun holder på med, også dro vi til Askøy på kvelden og fikk hentet noen stoler til spisebordet. Og i dag har jeg bare vært på jobb.

  I morgen blir det jobb fra 9-18:00, Også blir det endten sommerfest hjemme eller innflyttnigsfest her i Bergen ho noen venner. Klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal dra på, så vi får se om jeg får bestemt meg eller ender opp med å bare være hjemme med Francesca. 

  ​Vi skrives! Hva har du gjort de siste dagene? 

  Første dag i leiligheten

  I skrivende stund ser jeg på The vampire diaries, hvor jeg er på sesong 6, episode 21. Det er så spennende, og jeg lever meg jo helt inn, hvor jeg blir helt "neineinei" om det for eksempel er noe fælt som skjer, - Jeg fikk forresten kjøpt med meg en aldri så liten sil til teen fra Søstrene Grene. Jeg er ikke en som drikker te til vanlig, men nå har jeg kjøpt meg grønn te fra Kremerhuset, så får vi se hvordan det går. - Jeg ville helst ha den typiske klypen, men den hadde de ikke inne, så da ble det denne eggformede silen, som jeg er veldig fornøyd med. Veldig søt, og enkel, Kostet hele 13 kr. :-) 


  Den første natten og morgenen i leiligheten gikk veldig greit. Nådde bussen jeg hadde tenkt å ta, og nådde jobb. Så da er jeg tilbake i rutine, nærmest. Nå skal jeg fortsette å se siste siste episode, så skrives vi senere.

  Hva er din favoritt te?

  Endelig flyttet inn

  God kveld dere. Nå har jeg endelig fått flyttet inn i den nye leiligheten, og fått stort sett alt av tingene mine på plass. Hun jeg nå bor med kjente jeg jo ikke fra før av, men satser på at det blir kjempebra allikevel.

  Francesca som hun heter, har kjøpt leiligheten, og har pusset opp nesten alt. Har litt igjen, men det gjør meg ingenting. Hun og faren hennes holder på å feste benkeplatene på kjøkkenet i dette øyeblikket. Så er det ikke så alt for mye igjen å gjøre før alt er ferdig. Hun håper vel på å være ferdig med alt til august, siden da skal hun begynne å jobbe, og da er det jo litt kjedelig å først være på jobb, så komme hjem og måtte pusse opp. - Hun er kjempe effektiv, og det ser kjempebra ut alt hun har gjort frem til nå. Hun har jo gjort alt selv med bare litt hjelp fra foreldre og venner. Gleder meg sånn til å se når hun er ferdig. :-)

  Så jo helt bombandert ut da jeg bare hadde satte alt over alt, og åpnet alt. Hehe.Liker veldig godt utsikten da, men kanskje litt høyt, siden vi er i 12. etasje. Hvordan har deres dag vært?

  Bjørneparken

  Heisann dere, da tenkte jeg å vise noen bilder fra da jeg var innom Bjørneparken på vei hjem fra Moss. Syns det er så spennende å kunne komme så nærme innpå dyrene, men samtidig så er det så trist å se at de er innesperret, og ikke kunne få gå ute i det fri. 

  Hva syns du om dyrene som blir satt i bur?

  Moss

  Hei! Ferien startet forrige uke, og det endte med en nærmest spontan tur til Moss sammen med mamma. Vi reiste på tirsdags morgen til Arna, og tok toget til Drammen, før vi gikk på neste tog til Tønsberg for å hente en bil. - Vi kjørte direkte til Nes Camping på Moss hvor vi bodde hos en nabo som også var der. Vi reiste til Askvoll på lørdag, og hjem på søndag. I går reiste vi ut til Bergen igjen med flyttelasset mitt, siden jeg overtar et rom i en leilighet denne uken. Òg i dag reiser vi tilbake til Asvkoll. Så dagene har egentlig gått i ett hele uken, noe jeg tror den vil gjøre hele ferien. - Oj, håper du tok en pustepause mens du leste, hehe! - Vi skrives! Hva har du gjort i ferien så langt?   Daydreaming

  Nå sitter jeg bare å drømmer meg bort. Blar side opp og side ned på weheartit, og bare gleder meg til å oppleve nye ting. Reise, se på alt som finnes der ute. Jeg føler meg nesten litt fanget her jeg er nå, men i morgen skal jeg allerede på en liten tur med mamma. Vi bestilte nett tog billetter, så jeg gleder meg veldig til hva de neste dagene har å by på. Eneste minus er vel at togturen tar noen timer, men jeg håper på å få sett mye og knipset mange fine bilder som jeg allerede gleder meg til å dele med dere.  ? Det kommer nok allerede nye bilder på instagram kontoen min i morgen, så dere kan alltids følge meg der med brukernavn @thereseeikeland (link).  Det er forresten mer oppdatering på instagram kontoen enn her på bloggen. - Håper noen av dere vil følge meg! :-) (Alle bildene i dette innlegget er fra weheartit.com). 


  Har du planer for denne sommeren? 

  Inspiration for the new bedroom

   

  God ettermiddag mine fine lesere. ♥

  Tenkte å dele et aldri så lite soveroms inspirasjons innlegg med dere. Jeg flytter jo ganske snart og i den annledning har jeg tittet en del rundt for å se etter litt inspirasjon til det nye rommet. Det er hvit, og har et innebygd klesskap. Også er det en seng der. Det er alt, så tanken for øyeblikket blir å forhåpentlig vis få inn en skrivepult, et stort speil samt noen hyller kanskje, en lampe og kanskje en søt hvit eller rød stol. - Hva syns du om inspo bildene og hva ville du innredet ditt soverom med?   ENDELIG

  Heisann hoppsann! Nå er det endelig ferie for min del. Skulle egentlig startet på ferien min i forrige uke, men fikk flyttet den til midten av august, siden da skal jeg på tur med Ina som også jobber i Ramsvik. Herlighet som vi gleder oss til denne turen! 

  Neste uke har jeg egentlig ikke noen planer. Gleder meg bare til å få trent mye, og forhåpentlig vis kanskje tatt meg en tur på Tysnesfestivalen, men er litt dyrt, så må kanskje revurdere det. Så har jeg gleden av å fortelle dere mine vakre lesere at jeg har skrevet kontrakt og hentet nøklene til den nye liligheten jeg skal flytte inn i. For en lettelse! Fikset det på onsdag, og nå er det bare å vente til 15. juli så overtar jeg rommet. Jeg skal bo med en annen jente som jeg ikke kjenner, men vi har delvis fått en grei kjemi allerede, så satser på at det blir bra! :-) 

  Var forresten og overnattet hos Celine på Os i natt, siden jeg ikke nådde bussen hjem i går etter jobb siden jeg hadde senvakt og jobbet til 20:00, og siste bussen min hjem gikk 19:30. Hehe, ikke det beste busstilbudet nei. - Men det gjorte egentlig ingenting i går, var kjempe koselig å tilbringe tid med henne!!   Fikk forresten farget etterveksten min i dag, siden jeg har ferie i to uker, var virkelig på tide, og håret føles alltid så godt etterpå. 

  Vell, vi skrives før dere vet ordet av det. :-)  

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits