• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Oppsummering i bilder

  Heihei dere! 

  Nå har jeg gått på Norsk frisørskole her i Bergen i tre uker! Shiiit!! Dere aner ikke hvor fort tiden her har gått, helt sykt! Er jo snart bare fire måneder igjen(!!!!), jeg har ikke ord. For dere som ikke vet det, så er Norsk frisør og hudpleie en privatskole her i Bergen, og er bare på fem måneder. Vi er ferdig rundt 20. desember i år, og går allerede i lære rundt jul, og nyttår, eller i starten av januar. Blir spennende, selv har jeg allerede fått spurt på noen frisørsalonger, men må få flere innblikk tenker jeg. 

  Jeg skal jo jobbe på Nikita i Strandgaten to dager, og håper det blir gøy. Så har vi en uke utplassering som jeg kanskje har fikset meg plass, også mener jeg vi har noen dager til senere, men har ikke fått dato enda. Åå gleder meg, sammtidig som jeg gruer meg veldig til kundedagene. Har allerede fikset meg damemodell, herremodell og extensions modell. :-) 


  Her er litt av det jeg gjorde i går. :-) 

   

  Andre uke på norsk frisørskole

  Hei dere! Da var jeg allerede startet med uke to på norsk frisørskole her i Bergen. Forrige uke bare fløy forbi. Sykt, hvor fort dagene går. Siden onsdag forrige uke har vi klipt på dukkehodene våres HF. Det er da hel form, og det vil si at håret er like langt og beint, ikke noe skråning i luggen eller noe. Helt beint.

  På slutten av dagen på fredag fikk vi begynne å føne litt. Jeg kom ikke så langt. I dag startet jeg med å klippe hel form før jeg startet med å føne og sette det opp sånn som er vist på bildet under. Det er da for å la de kjøle seg ned i en liten snurr, så når vi slipper de løst, så er det mye volum og krøller. Kan prøve å ta et bilde av det i morgen, siden jeg ikke har løst det opp idag. :-) 


  Hva syns dere? Ser det lovende ut?

  Oppsummering + skolestart i morgen

  Hei, og god kveld! 

  Dere har vel hørt om "Berta" som skal komme innover nå? Vell, hun er allerede godt i gang med å blåse, i hvert fall her i Bergen. Da Henriette var ferdig på jobb i halv fire tiden, tok vi by-banen til Kronstad hvor vi gikk på Spar og handlet på 10 kroners markedet. Fikk kjøpt mat for sikkert hele uken, noe som var veldig bra, ble mye billigere enn hva det ville blitt om det ikke var mye til 10 kroner. 

  Da vi kom til leiligheten lagde vi oss taco og så litt tv. Fikk støvsugd gulvet og dusjet, før de to andre som bor her kom fra jobb. Nå tror jeg alle har lagt seg, jeg har nett hengt opp en maskin med klær til tørk, pakket sekken og er veldig klar til sengen nå kjenner jeg. - Har forresten vært hos Kristina siden lørdag til i dag, noe som var veldig koselig. Har ikke vært med henne på lenge, så dette var godt for sjelen, hehe! Vi var på innflytningsfest på lørdag, og i 02-tiden reiste vi på byen og sjekket ut utelivet. Var en veldig kjekk kveld. 

  I morgen starter jeg på Norsk frisør- og hudpleieskole her i Bergen. Vet ikke helt om jeg gleder eller gruer meg, hehe! Er vel bare veldig spent tenker jeg. Håper det blir fem kjekke måneder på skole, før det går ut i lære. 

  Vi skrives! - Lykke til med ny skole og jobb til dere som skal det. :-) 

  I dag da vi spiste taco - I går kveld hos Kristina, for en utsikt! 

  FLYTTET TIL BERGEN

  Hei dere. Nå begynner det å bli en god stund siden sist oppdatering her på bloggen. Den har vel rett og slett tatt sommerferie sammen med meg, ikke det at jeg føler jeg har hatt mye ferie. 

  Det har ikke vært så mange late dager jeg hadde håpet på, haha. Jeg fikk skaffet med sommerjobb på bensinstasjonen hjemme, så jeg hadde vel bare tre minutter å gå til jobb. Jeg leverte oppsigelse for to uker siden, og i går hadde jeg min siste dag på jobben. Skal si det var godt å slutte der. Man må jo trives og like det man gjør, noe jeg ikke gjorde etter hvert der. Det var det flere grunner til, som jeg ikke har interesse for å skrive her. 

  Jeg har uten om sommerjobben min, så har jeg hatt en fantastisk sommer. 

  Onkel som jobber borte i Brasil på en båt, kom hjem i to uker, og det var så kjekt å få møte han igjen. Er så lite jeg får sett han, så da er det jo bare fantastisk at han får kommet hjem i Norge i to uker. :-) Han hadde også den lille gutten sin på to og et halvt år med seg. Seriøst, han er super søt! Han er halvt brasilsk og halvt norsk. Så jeg fikk lært litt spansk og portugisisk i sommer da de var hjemme. Veldig gøy. 

  I tillegg har jeg fått skole og hybel 100% i boks. Jeg flyttet inn i dag, og har fått pakket ut litt, men tenker å gjøre det ferdig i morgen. Jeg bor sammen med en venninne og to andre damer som jeg ikke kjente fra før av. Venninnen min har allerede bodd her i et år, så hun kjenner de ganske godt, så tror dette skal gå fint. Jeg har altså flyttet til Bergen for å gå på Norsk frisør- og hudpleieskole. 

  Dette vil bli fem veldig spennende måneder  Hvordan har din sommer vært? Gjort noe gøy? 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits