• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • SIDECUT

  Heisann! I dag hadde vi tredje kundedag på skolen, noe jeg hadde litt av hvert med forventninger til. Jeg ventet en kunde i 9, 10-tiden, men hun dukket ikke opp. Dumt, hadde sett frem til å klippe henne, men nei. I stede fikk jeg en annen kunde hvor hun ville klippe seg og gjerne stripe håret. Vi nådde dessverre ikke å stripe henne, ettersom det tar litt tid nå i starten med å klippe. Så hun skulle heller ringe inn igjen, eller komme tilbake å bestille en ny time siden det er mye billigere hos oss på skolen, enn i en salong. 

  I tillegg fikk jeg Stine, bestevenninnen min til å komme innom, hun hadde egentlig tenkt seg på ett av kjøpesentrene her i Bergen å fikse øyenbryna sine, men jeg fikk snakket henne til å komme bort på skolen siden vi hadde kundedag i dag. Wii! I tillegg til det, så hadde hun vurdert en sidecut en stund så sa jeg ja, er du klar? skal vi ta det nå med en gang eller? Hehe! Så plutselig satt hun i frisør stolen og fikk seg en sidecut. Er selv veldig fornøyd til å lage min første sidecut. Nå kan jeg bare starte på de andre venninnene mine som ønsker det. Hehe, neida joda. :) 

  Vel, nå får jeg fortsette å lese til fargeteori prøven vi har i morgen. Legger ved bilde av før og etter resultatet med sidecut-en til Stine. :) 


  Hva syns du om resultatet? 

  Nytt familiemedlem

  Har gleden av å fortelle dere at da jeg kom hjem fra skolen på onsdag, altså helt hjem til mamma, så fikk jeg vite at hun hadde kommet til en beslutning. Vi skulle altså skaffe oss en katt. - Broren min var å hentet en liten kattunge samme kveld, siden en venninne hadde hatt kontakt med noen som skulle gi bort kattunger. - Vi fikk en liten gutte pus som vi har navngitt Mons. Haha, han er så søt, og jeg har allerede brelt han bort med masse kos. Må jo kose mye med han mens jeg er hjemme i helgene. Hihi. Legger ved et bilde, han er mer glad i å se på tv, enn å bli tatt bilde av for å si det sånn. :-) 


  ♥ 

  Flere som har katt? Hva heter de? :)

  For lite timer i døgnet

  Heisann! Blir litt mellomrom her ser jeg mellom hvert innlegg, og beklager det. Det er bare så mye å fokusere på via skolen, og det tar aldri slutt, eller pause med leksene. Jeg holder faktisk på med en eksamensoppgave vi skal jobbe med på kommende torsdag og fredag, for da har vi fri fra skolen for å kunne jobbe med denne oppgaven. Dem er stor, og er glad vi fikk den utlevert litt tidligere så vi kunne starte litt på den allerede nå, og ha en skikkelig høstferie (i to dager), haha, men er glad vi får en langhelg. Håper på å få slappet litt av, men samtidig få tilbringe litt tid med venner. 
  Skal jobbe hardt denne uken med leksene. Må også få lest godt og øvet masse til prøven vi skal ha på onsdag. Også må jeg få kommet meg innom frisørsalongen jeg skal være på i hele uke 44 for å avklare hva jeg har tenkt til å fordype meg i, så de vet når jeg trenger å eventuelt ta med modeller. :-) 
  Vi skrives, får fortsette litt mer med denne oppgaven, før jeg legger meg. :-) 
  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits