• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Happy weekend

  Riktig god lørdags kveld! 

  For meg startet ikke denne lørdagen før i halv tolv tiden. Har ikke ord på hvor godt det var å sove litt ekstra. Ihvertfall når det er snakk om nærmest fem timer mer en i ukedagene. På en eller annen måte har dagen gått i ett - føler jeg. Mamma var allerede godt i gang med å vaske, rydde og pynte til jul og advent.

  Etter hvert nærtmet klokken seg halv tre og jeg ble med M ut en liten kjøretur for å fylle litt olje på bilen hennes. Også ble hun med meg hjem etterpå. Veldig koselig! Men, jeg kan ikke skryte over hva vi gjorde. Vi var som to slappe lus som bare satt i hver vår ende av sofaen og så på TV. Sendte snap til hverandre med de rareste grimasene. Haha - at det går an. 

  Nå har hun reist hjem, og jeg har nett sett slutten av Miss Undervober 2, som gikk på TV Norge, også starter The Karate Kid nå straks på TV3. Det er den nyeste, den fra to tusen og ti, med Jaden Smith, sønnen til Will Smith. Haha, må være en av de slappeste lørdagene noen sinne. Men selvfølgelig så er det godt å bare slappe helt av og lade opp til en ny uke. 

   

  Smileys Ha en fin lørdag!

  Fordi det er fredag

  Helåå! 

  Har akkurat sett ferdig I, Robot som gikk på TV3. Så bare under siste halvdel. Den er ganske så bra. Anbefaler den, Will Smith er med. For en god skuespiller! 

  Ja, har vært på skolen som vanlig i dag, og da den endelig var slutt og helg, så reiste jeg jo hjem, og direkte til Åsane med en gang hvor jeg møtte Onkel sammen med mamma. Siden han både jobber og bor borte i Brazil, så er det ikke så ofte vi ser han. Han har vært på kurs i dag i Bergen, så kunne vi like godt møte han og avlevere julegaver. Tok oss en tur innom Roald's kro i Åsane og spiste litt før vi reiste - det er jo fredag så hvorfor ikke? 

  Selv fikk jeg faktisk startet på noen julegaver. Fikk også litt julestemning da vi kjørte forbi flere hus som allerede har fått julegardinene og adventsstakene sine på plass. Og ikke minst alle senterene og butikkene som har fått alt av julepynt og alt det der på plass. Men er veldig gøy da. Med tanke på at på søndag eller mandag skal jeg "feire" med en julebrus (drikker ikke julebrus før desember), siden det er starten av desember da - wii! Tiden flyr! 

  Instagram@thereseeikeland 

  Smileys GOD HELG!

  Kvalitetstid

  Hola! 

  Kom hjem fra både skole og en liten tur på Amfi med E for en time siden. Var godt å endelig tilbringe litt tid med henne utenfor skolen, før hun måtte på jobb da - haha. Siden hun jobber på dyrebutikk gjør hun meg nesten en tjeneste siden jeg liker dyr så godt. Så da viste hun meg litt forskjellig inne på butikken før jeg måtte gå til bussen. Så selvfølgelig måtte jeg knipse et bilde av en søt liten hamster.

  Denne rakkeren klarte også å bite E tidligere i uken, litt morsomt, men endte jo med at hun måtte på legevakten og ta stivkrampesprøyte, uff - men gikk fint med henne da, heldigvis! 

  Smileys Ha en fin torsdags kveld!

  Home

  God kveld godt folk! 

  Kom hjem for under en time siden. Kjøringen i dag gikk kjempebra. Er veldig fornøyd. Hadde forberedelse til landevegskjøring. Og på mandag skal jeg allerede på glattkjøring. Vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg. Tror det er litt blandede følelser, men håper det går fint uansett. 

  Da jeg kom hjem spiste jeg en skive og lagde meg litt kakao siden jeg har frøset i nesten hele dag. Tror jeg må kjøpe meg noen nye og bedre sko - som er vanntette. Håper dere har hatt en fin dag! Flere som holder på å ta lappen? 


  - instagram@thereseeikeland 

  Smileys Ha en fin kveld!

  Wednesday morning

  God morgen

  For øyeblikket sitter jeg i klasserommet helt alene. Resten av klassen har gym, men siden jeg er forkjølet så vil jeg heller bli frisk nå enn å være syk lenge. Så neste uke er jeg nok tilbake og klar til en ny økt i gym. Gleder meg. Fikk vite vi skal ha volleyball, og det er jo gøy, så det blir nok bra. 

  Så tiden blir til å gjøre ferdig historie innleveringen som jeg fortalte dere om i går. Så skal jeg ha en time norsk også reiser jeg til Bergen på kjøring. Er veldig tåkete i dag, noe jeg ikke liker i det hele tatt - men satser på at det går fint! Kjørelæreren er så hyggelig at det går nok bra rekner jeg med. 

  Afrojack - The Spark (feat. Spree Wilson). 

  Smileys Ha en fin dag!

  A new day has past

  God kveld

  Denne tirsdagen har for det meste gått til skole, lekser og litt TV titting. Har en innlevering i historie som jeg skal gjøre ferdig i morgen. Skal også på kjøring etter skolen så håper været blir bra, og at det ikke starter å snø eller fryse på. Da får jeg nok angst. Hehe. 

  Legger med et bilde jeg syns passet inn i denne sammenhengen siden dagen har gått mest til lekser.


  Instagram@thereseeikeland (link)

  Smileys Ha en fin kveld! 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits