• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • GODT NYTTÅR

  Heihei!! 
  Tenkte å bare titte innom og ønske dere alle et riktig godt nyttår! Ser allerede frem til flere ting i 2014, så håper det blir et flott år! Håper også dere får en super fin feiring i kveld med familie og venner, spise god mat og koser dere masse! Selv skal jeg spise nå straks, så skal vi kanskje opp til noen venner senere. Snakkes i 2014!! :-D 

  ØNSKER TIPS!!!

  God kveld

  Har et spørsmål, jeg håper å få både hjelp og svar på av dere. På skolen har vi fått en oppgave hvor vi skal lese en bok, og sammenligne den med en bok eller film. Jeg finner bare ikke den rette boken for meg, siden jeg syns det ikke er noe særlig gøy å sitte å lese. Men har gjort meg noen tanker på hvordan den skal være. Ikke tykk, og må være spennende å lese. Tenker å se en film som hører til boken, så det blir "bedre" å sammenligne de. 

  Har du forslag til hvilken bok jeg kan lese for å sammenligne med filmen den hører til? :-) 

  Only two days to go

  Heiheiheihei! 

  Herlighet, kan du tro det? Nei, ikke jeg heller! Det er jo bare to dager til selve julaften, og i morgen er det jo allerede lillejulaften. Har dessverre ikke julestemning, og frykter at jeg ikke får det. Har det jo alltid, men har bare hatt små glimt til det så langt. Håper det plutselig kommer litt snø på julaften. Visst ikke så får jeg vel litt av julefølelsen på tirsdag når jeg lukter den gode maten og ser alle gavene under treet. 

  Men selv om det ikke bruser av julestemning enda, så gleder jeg meg jo selvfølgelig mye. Spise så mye vi vill uten å tenke på at det er galt, og kose seg på det høyeste. Blir så gøy. Håper alle får en super jul og koser seg mye!! ♥

  GOD JUL!! :D 

  Juleferie

  Fin fredag dere

  Har fått ansiktsmaske på og er plantet godt nede i go'stolen med en koselig film. Vurderer å starte å titte på en ny serie siden jeg har sett alle episodene av The Vampire Diaries og The Carrie Diaries. De er de to beste seriene jeg vet om. Vurderer å se One Tree Hill. Har sett så og si alle episodene der flere ganger, men den er jo bare så bra den og! 

  Vi fikk juleferie i går etter skolen som da gjorde at vi fikk fri i dag, fantastisk! Vi bestilte pizza og tok med opp i klasserommet, fikk brus av lærern og så spilte vi litt spill og så film. Hadde prøve i de tre først timene, så dagen i går var egentlig ganske grei. Sier ikke nei til flere "kosestunder" med klassen. 

  Ellers så er jeg ferdig med alle julegavene for i år. Skal avlevere de siste i morgen rekner jeg med. Så reiser vi til mormor og morfar på mandag. Åh, gleder med sånn til julaften. Må være den beste dagen i året. ♥ 

  Har du en serie å anbefale? :) 

  Finally

  Fin fredag alle sammen! 

  Endelig var det helg, igjen. Sitter hjemme i stuen og ser håndballkamp, Norge-Polen. Har hatt et øye innom hver kamp denne uken, og Norge har jo vunnet alle. Er så spennende! 

  Hadde halvdagsprøve i matte i dag, som jeg skrev i forrige innlegg. Var en av de siste som gikk, så har ihvertfall gjort en innsats. Har fått kjøpt siste del av bursdagsgaven til mamma i dag, siden hun fyller år i morgen. Har også pakket inn noen julegaver i dag, men har fremdeles noen jeg mangler. :-) 


  Tok det i dag da vi kom på skolen og parkerte. Så fint med soloppgang. 

  Håper alle har en fin fredag! God helg! 
  Noen som har laget lussekatter i dag?
   

  School is taking over

  Riktig god kveld! 

  Er bare en rask tur innom og hilser på dere lesere, og fortelle at jeg har utrolig mye å tenke på denne uken. På mandag var jeg og rettslære klassen i Bergen og fikk se hvordan en ekte rettsak forgikk. Var innom to stk. og det var veldig spennende. I går jobbet jeg veldig mye på skolen, mer enn normalt. Hehe. Tok meg ikke friminutt, bare jobbet og jobbet. Senere på kvelden fortsatte jeg å fin-gjøre en presentasjon jeg hadde i dag som gikk greit. :-) 

  I dag som sagt, hadde jeg jo fremføring i norsk, og så har jeg og vært på kjøring. Det gikk supert!! Føltes som kjørelæreren bare satt på og var en vanlig person. Er veldig fornøyd!! Har fått vite når jeg skal ta landeveiskjøring og det er allerede i neste uke. Wiii!! Gleder meg! 

  I morgen har vi studiedag frem til lunsj. Rekner med at mange ikke kommer før i lunsjen da, men meg der i mot, reiser til vanlig tid så jeg har tre timer på å forberede meg ekstra til naturfagsprøven vi skal ha i de to siste timene i morgen. Også har vi matte tentamen på fredag. Sykt mye. Tror jeg er helt stresset innvendig. Haha. Uansett. Ønsk meg lykke til! :-) 

  Har du mye på planen som må gjennomføres? 

  Inspiration #02  Laget det med tumblr brukeren min for en stund siden. Besøk den her(link). Du kan også besøke facebook, twitter eller instagram brukeren min som du kan se i sidemenyen. :) 

  Hva syns dere? Hva inspirerer deg? 

  No school today

  God kveld! 

  Dagen startet med å surfe litt på facebook, instagram og twitter. Tittet først på twitter hvor jeg ser det er en som har tweetet at ferjen ikke går. Skriver fort en status på facebook om den går eller ikke og får vite den ikke går. Så da ringte jeg S og sa at vi ikke kom oss på skolen. Ferjen startet å gå senere, men det endte med en ekstra "fri" dag på oss som måtte ta ferje så vi slapp å resikere å stå fast på andre siden når vi skulle hjem. 

  Så denne "fri" dagn har jeg brukt på å se på litt lekser, måket snø opp til veien, ryddet og støvsugt huset. #Flink.  Ellers ventet jeg på de andre skulle komme hjem. Broren min lagde middag med en venninne og litt senere så sovnet jeg, haha. Godt det er helg nå. 

  Håper alle har hatt en fin og trygg dag. Selv om det har blåst, vært glatt og sånt! 

   

  Smileys God helg! 

  Typical girls tag

  Hello! 

  Favorite Starbucs drink? 
  Not sure. Over a year since I tried one. 

  How long does it take you to get ready in the morning? 
   30-45 minutes.  

  How many selfies do you take on a daily basis?
  Well, I don't know, i don't count but maybe all from 0 - 10.  

  How many instagram followers and pictures do you have?
  Let's see.. I have 289 followers and 277 photos on my instagram user. 

  Do you ever day "LOL" or "OMG" out loud?
  Every single day, I guess. 

  Do you wear the same clothing more than once? 
  Yes..?  

  Are you racist? 
  NO!! 

  How many tweets do you have? 
  I have 3451 tweets.  

  Instagram, Twitter, or Tumblr? 
  All of them. Twetter to tweet, and kind of talk to myself, instagram to post pictures i take, and Tumblr to reeblog all photos i like. 

  What do you spend most of your time doing? 
  Beeing home with my mom, talking with friends over internet, facebook, twetter, tumblr, be with friends I guess.  

  Who are your favorite YouTubers? 
  I realy don't know. I watch a lot of Youtubers..  

  How often do you do your nails?
  I don't have a routine for it, haha. 

  Are you a shopaholic?
  Haha, no.   

  How many times have you watched Mean Girls? 
  With both, the first and second film so perhaps seven times, maybe. 

  Do you own a lot of clothes?
  No, I don't think so.  

  Do you take pictures of your food before you eat it?
  Yes, no. If i eat on a restaurant, or the food is looking good, so yes. Haha.

  Do you wear makeup everyday? 
  No, why should I?  

  What are your average grades in school?
  I'm just skipping this one.

  How do you usually style your hair? 
  It depends on what day it is, how the weather is, and where I'm going. But for the most part only in a ponytail or in a donut. 

  Do you always look presentable? 
  No. But I try to look ok. Ok to be around people, if you understand

  (English is not my best side...) 

  Thanks for reading this! Tell me if you're trying out the same tag. 

  Inspiration in black&white

  Ashley & Mary Kate Olsen - Selena Gomez - Leonardo Dicaprio - Rihanna 

  Det stabler seg opp

  God tirsdags kveld dere! 

  Da var Den unge Fleksnes funnet sted på tv-en og jeg sitter her med alle bøkene mine ved siden av meg. Holder på med lekser, øvink til prøver og innleveringer. I tillegg har vi presentasjon, og alt skal jo skje på de nærmeste dagene. Håper alt går fint. Ønsk meg ihvertfall lykke til! Alt er bare rot rundt meg nå av bøker. Haha.

  Etter skolen så skulle vi ta en tidligere buss så vi kom hjem halv fire i stede for halv fem, men neida. Bussene klaffet jo ikke, så da måtte vi stå nede på Os og vente i en halvtime, før vi gikk på nestebuss og måtte vente med ferjen ti minutter. Skikkelig nedtur når vi fikk gå noen minutter tidligere. 

  Klementin. ♥ 

  Smileys Håper alle har hatt en fin dag!

  Glattkjøring

  God kveld, god kveld! 

  Tok skolebussen 07:35 til Nesttun hvor jeg møtte en ny kjørelærer som jeg bare skulle ha for i dag. Siden hun jeg pleier å kjøre med ikke hadde en rygg som tålte glatten så bra. Men gikk ganske fint. Vi kjørte til Sotra med en gang så og si, og der møtte vi tre andre som skulle på glattkjøring også. Tok litt teori i starten før vi begynte å kjøre på noen baner før vi tok lunsj, kjørte litt mer og tok oppsumering. Før vi reiste tilbake til Nesttun, hvor jeg akkurat nådde bussen til Os, hvor jeg ventet i noen minutter før jeg gikk på neste buss helt hjem. 

  I går hadde jeg faktisk begynt å grue meg noe voldsomt. Skjønner ikke. Det var jo så gøy! Haha, når jeg måtte prøve å dra opp håndbrekken så snurret jeg og havnet utenfor selve veien og i grusen. haha, det var nok det gøyeste. 

  Har neste kjøretime på torsdag, så da er det tilbake til kjørelæreren jeg alltid har kjørt med. Blir bra. Hun er jo så flink, og gir så bra tilbakemeldinger!

  Smileys Finfin dag på glattkjøring!

  Tori Kelly - DayDream

  Første desember

  God 1. Desember dere! 

  Tenkt at vi allerede er i desember, og at det er første advent allerede i dag. Tiden flyr jo bare avgårde. Ikke lenge til vi teller ned minutter til julaften og nyttårssaften. Også før vi vet orde av det så er vi allerede midt i januar. Det å finne ut allerede nå, så ung, å vite hva jeg skal gjøre videre i livet syns jeg er svært vanskelig. Nærmest alt for vanskelig. Skulle nesten ønske vi fikk vite av noen hva vi skal. Å velge selv er så vanskelig. Vil bli og gjøre så mye. Men så er det så mye jeg er redd for. Pingle rettere sagt. 

  Nok om det. Vil også nett dele at det var ufattelig trist å våkne til meldingen om at Paul Walker døde i går. Så trist. Han har vært i livet så lenge med fast filmene, og at han kanskje ikke er med i hele fast 7 filmen er så uretferdig. Håper filmen blir bra uansett. Ser virkelig frem til den. De er jo uansett utrolig gode filmer - etter min mening


  Bilder lånt fra we♥it.com link her & her.                 Hva er det beste med desember syns du? 

  Smileys God første advent!

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits