• Eikeland

 • Forsiden
 • Add meg
 • Leilighet leting

  Hei hei! I går var jeg på visning på et rom i Bergen i et kollektiv, til nå når jeg skal gå ut i lære. Jeg tok med mamma, og vi tok tog fra Arna til Bergen, det var faktisk min første gang å ta tog. Helt ærlig, så hadde jeg sett for meg vogner som lignet de som er med i Harry Potter, haha, er jeg den eneste som har tenkt den tanken? Ble nesten litt skuffet, men har hørt det er lignende om du tar tog lengre fra for eksempel Bergen - Oslo? Uansett. Rommet jeg så på var helt OK. Det var lite, men helt greit. Det var tre etasjer i det huset, og det var seks rom til sammen mener jeg, med bare jenter. Helt greit, de andre var fra 20-25 år. 

  Men vet ikke helt om jeg skal takke ja til det rommet, eller gå på flere visninger. Venter fremdeles på svar fra maaangen - Haha. Håper noen snart gir et svar. Starter jo i lære på fredag, sykt! Så jeg skal overnatte hos Lena fra torsdag til fredag, så får vi se hvor jeg havner på til lørdag. Haha, håper på å få en grei plass å bo fremover. - Ellers i dag, så har jeg bare vært hos tannlegen, noe som gikk fint. Og bare slappet av, hadde nett besøk av en venninne som er hjemme fra militæret. Så har vi planlagt litt angående morgendagen, som sikkert bringer en tur ut. Håper dere får en super fint nyttårsaften i morgen, og et fint nytt år, så skrives vi! :-) GODT NYTTÅR!! 


  Romjulens festligheter

  God helg dere! Romjulen bringer ofte frem store og små festligheter. Selv var jeg ute med en fantastisk gjeng i går. Først var vi på vors hos noen kompiser, før vi reiste ut på byen, hvor vi møtte noen andre venner. Så gøy! Elsker slike festligheter, hvor jeg møter så mange fantastiske mennesker, bli kjent med mange, og bare skaper minner. Vi reiste så tilbake i tre-fire tiden, og hadde narsj. (Endte med at jeg døgnet, og kan nesten ikke vente til å legge meg, må bare se noen episoder til av en serie, haha!) - Gleder meg allerede til neste gang. ♥ Beste var jo å få møtt igjen noen av de jeg gikk i klasse med for et halvannet år siden. De er virkelig noen gode mennesker. Blir så glad. ♥ 

   
  Så ble det visst natt mat på mac med Therese og Eivind. - Vi skrives! Hva gjør du i romjulen? 

  Julens høydepunkt

  Familie - Kjærlighet - Omsorg - God mat - små&store gleder - Varme - Livet 

  ♥♥♥

  Riktig god jul

  Heisann dere, og god jul! 

  Jeg var så heldig som fikk feiret julen hos mormor og morfar, sammen med mamma, storebroren min, og begge oldemødrene mine. ♥ Det var så kjekt, er jo ikke så ofte jeg ser dem, så dette var jo bare en ekstra julegave i seg selv. Fikk mye fint i går, ting jeg bare trengte, ikke noe jåleri som ikke blir brukt, så tusen takk til alle for en super julaften. Ble mye mat, som alltid, hehe! Ha en fin juletid videre, så skrives vi!

  - Legger ved et bilde av juletreet vårt og litt gaver som ble lagt under. :-D   Beard love

  Heisann! Skjegg har vært veldig trendy dette året. Ikke det å bare ha litt, men det å faktisk ha en del skjegg. Det er jo råkult, og jeg kan nesten ikke få nok. Mennene som har spart skjegg, blir bare så attraktive syns jeg, og mer maskuline. Tenker egentlig å bare legge ved litt bilder, så dere kan se hva jeg mener. ♥ Åh, se på disse da, blir helt forelsket


  Hva er din mening om skjegg? #Beard #love 

  Julens reise

  God kveld dere! Tradisjonen vår er å feire jul hos mormor og morfar i Sunnfjord. Jeg reiste i dag, hvor jeg tok ekspressbåten fra Bergen - Askvoll. Så kommer de andre i morgen og lille julaften. Jeg reiste så pass tidlig siden jeg skal være barnevakt for søskenbarnet mitt i morgen. Og jeg har jo juleferie, så da kunne jeg jo bare reise, siden jeg ikke hadde andre planer. :-) 
  Fikk reist til legen før jeg reiste til båten i dag. Var vist et virus som var ute å gikk nå, siden jeg er syk. Har vært syk jevnlig denne siste måneden, og nå hoster jeg, med en sår hals og ikke mye stemme. Fikk ikke noe for det, men satser på at det går over snart. Man blir jo lei av å gå syk i lengden, vertfall i juletiden. 

  #InstaSize

  Vi skrives - God jul! 

  Norsk frisørskole

  God kveld. - Vi hadde avslutning på Norsk Frisørskole i Bergen i dag, noe som var utrolig trist. Har hatt det så kjekt, og gledet meg til å komme på skolen, hver dag dette halvåret. Jeg har og hatt forbildet mitt innen frisørfaget til lærer. Har lest Salongen.blogg.no i fem år, og har nå alt for lenge hatt lyst til å gå på denne skolen som jeg er så heldig som har fått muligheten til å gjennomføre. Nå venter læretiden rett rundt hjørnet. - Men enn så lenge, er det juleferie! :-) 


  Fikk forresten dette super fine smykket med en saks på i dag som en premie for at jeg hadde null fravær. :-D Så fornøyd! 

  Siste innspurt

  Fin lørdag dere! Sitter å forbereder meg til de siste eksamenene vi har de to siste uken nå. Føler jeg mangler hundre timer i døgnet nå for å kunne klare å nå over alt. - Jeg får vite oppgaven til eksamen på mandag, og har da forberedelse mandag og tirsdag kommende uke, og selve eksamen på onsdag. Så har jeg fri til å forberede meg til de neste eksamenene på torsdag, så har vi damenes aften på skolen på fredag hvor vi skal på en måte ha speed styling med sminke, negler, farge, oppsett og det kundene måtte ønske. Så har vi julebord med klassen på lørdag om en uke hvor vi skal ut å spise før vi går bort til ene Ida i klassen. - Så har vi teorieksamen uten noe som helst hjelpemidler på mandag om en uke, siste kundedag på tirsdagen og eksamen med herreklipp på onsdagen, og siste eksamen med dameklipp, farge, sminke og oppsett/styling også har vi avslutting på fredagen den 19 desember. 

  Nå har vi hatt 3/7 eksamener. Vi hadde en vikle test i tillegg på skolen forrige uke, vi har ikke fått tilbakemelding på den, tror den bare kommer på vitnemålet, men tror den gikk greit. Jeg klarte å gjennomføre opprøllingen på under en time, og klarte vel den teoretiske delen noe lunde greit. Teori er jo ikke min sterkeste side. Krysser fingrene for at de to siste ukene går kjempebra! :-) 

  Noen andre som har mange eksamener nå? Hvordan går det med dem? :-) 


  Weekend inspiration 06214

  THE NEW POWER DRESSING

  "HOW TO WEAR THE CAPE

  "MASTER THE TREND: POLONECKS

  "The style tricks happening on the street." 

   

  Hentet fra her (link)

  Syk på feil tid

  God kveld. Jeg har klart å bli skikkelig forkjølet, noe som ikke er bra nå på denne tiden. Det er så utrolig mye som skjer, og jeg har ikke tid til dette. Vi har vår tredje skriftlige eksamen på fem timer nå på torsdag. I tillegg skal jeg på intervju (wohoo!!!) på torsdag etter eksamen, så har vi lese-dag til eksamen på fredag. Har også kundedag i morgen og på onsdag, så da er det jo ikke kjekt å måtte stå over en kunde og snufse skikkelig. Hehe, men satser på at jeg blir frisk fort. Nå har jeg fått gjort forhåpentlig vis siste innlevering og så reiser jeg nok opp i leiligheten. 

  Har hjulpet Henriette med å flytte ut, så har kjent på det at jeg er forkjølet med å gå opp fire etasjer med mye bagasje. Jaja, gikk fint, og nå sitter vi i hver vår krok i stuen og bare tar det helt med ro. Så vi skrives! - Flere som har en del å gjøre for tiden? 

  Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
  Therese

  Hei! Mitt navn er Therese, jeg har gått 5 måneder på Norsk Frisørskole i Bergen (august-desember 2014). Nå er jeg frisørlærling på Ramsvik Frisør Xhibition, og har jobbet der i et halvt år. - Jeg kommer til å dele hverdagen som frisørlærling, livet i Bergen, inspirasjon og hverdagen generelt. Spørsmål / Kontakt: tejese@hotmail.com :-)  Norske blogger

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits